Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Cezar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Cezar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Події відбуваються у недалекому минулому:
Була собі невелике поселення, Менстен де проживав Cezar який був звичайним фермером, він вирішив подорожувати... Пройшло кілька днів, він отримав лист що його село було знищене ситхами, я хочу служити джедаям, це мое покликання!!!
-Link

Ну чтож,скажи почему джедаю запрещено любить?

Еше вопрос.От него зависит мой голос.
Когда я пришел с роботы домой то я увидел в туфлях песок.
И что я увидел страшное утром в окне когда я накануне поссорился изза машины.
Что я увидел в окне и кем я работал?
Dagot
я ЗА.Все обьяснения были в предыдущей теме.
Cezar
спасиба, лінк скажи просто ти за чи проти???
Haydamaka
Проти. В той короткий термін між закриттям попередньої заявки та відкриттям нової, Cezar показав себе не з кращого боку. Я не думаю, що джедаєм повинен ставати той, хто емоційним сплеском реагує на незначні труднощі. closedeyes.gif
-Link
Лан забудь про вопрос ЗА
Хорошо показал себя,хотя надо поучиться сабером махать.
Но только на будущее(учизь зарабатывать деньги сам)
Cezar
Спасиба, гайдамака я був поганий через свою помилку прошу мене вибачитися!!!
Racheival
дуже нетерплячий ти.... closedeyes.gif
Cezar
я з весни до республіки вступити неможу ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif ak.gif

!
Попередження:
Смайловий флуд. 10 днів р\о. (І тільки не треба казати, що я упереджено ставлюся)
Dagot
Люди,я конечно свой голос отдал,и не жалею.Может он немножко с Гайдамакой погарячился,но человек он очень класный.Я с ним не раз был на сервере.И уже успел хорошо его познять.Человек добрый,спокойный,отзывчивый,послушный,слушается всех советов...Не часто я таких встречаю...Может я и ошибаюсь...но по крайней мере у меня мнение оч хорошее сложилось.
А на счет поспешности-наверное он погарячился,даже Джедаи совершают ошибки.Ситхи ошибки не прощают,но именно мы, рыцари Света, должны исправлять своих учеников,и наставлять на правильный путь.
Так что решайте,из-за одного неправильного поступка...темболле действительно он себя так всегда не ведет....
-Link
Согласен с даготом
Ralf
Цезарю, шкода, що ти не встиг до кінця виконати моє попереднє завдання: знайти пульт управління і місцерозташування радіомаяка. Тобі ще потрібно добре вивчати картографію планет. Цілком погоджуюся з моїми друзями-джедаями, що тобі бракує терпіння. Тому пропоную тобі знайти і написати 3 крилатих вислови (афоризми), у яких би фігурувало слово "терпіння". І ще: поясни мені, будь ласка, як ти їх розумієш.
Haydamaka
Закрито у зв"язку із отриманням кандидатом р\о.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.