Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Події відбуваються у недалекому минулому:
Була собі невелике поселення, Менстен де проживав Cezar який був звичайним фермером, він вирішив подорожувати... Пройшло кілька днів, він отримав лист що його село було знищене ситхами, я хочу служити джедаям, це мое покликання!!!
Ну чтож,скажи почему джедаю запрещено любить?
Еше вопрос.От него зависит мой голос.
Когда я пришел с роботы домой то я увидел в туфлях песок.
И что я увидел страшное утром в окне когда я накануне поссорился изза машины.
Что я увидел в окне и кем я работал?
я ЗА.Все обьяснения были в предыдущей теме.
спасиба, лінк скажи просто ти за чи проти???
Haydamaka
22.8.2008, 15:18
Проти. В той короткий термін між закриттям попередньої заявки та відкриттям нової, Cezar показав себе не з кращого боку. Я не думаю, що джедаєм повинен ставати той, хто емоційним сплеском реагує на незначні труднощі.
Лан забудь про вопрос ЗА
Хорошо показал себя,хотя надо поучиться сабером махать.
Но только на будущее(учизь зарабатывать деньги сам)
Спасиба, гайдамака я був поганий через свою помилку прошу мене вибачитися!!!
Racheival
22.8.2008, 16:13
дуже нетерплячий ти....
Люди,я конечно свой голос отдал,и не жалею.Может он немножко с Гайдамакой погарячился,но человек он очень класный.Я с ним не раз был на сервере.И уже успел хорошо его познять.Человек добрый,спокойный,отзывчивый,послушный,слушается всех советов...Не часто я таких встречаю...Может я и ошибаюсь...но по крайней мере у меня мнение оч хорошее сложилось.
А на счет поспешности-наверное он погарячился,даже Джедаи совершают ошибки.Ситхи ошибки не прощают,но именно мы, рыцари Света, должны исправлять своих учеников,и наставлять на правильный путь.
Так что решайте,из-за одного неправильного поступка...темболле действительно он себя так всегда не ведет....
Цезарю, шкода, що ти не встиг до кінця виконати моє попереднє завдання: знайти пульт управління і місцерозташування радіомаяка. Тобі ще потрібно добре вивчати картографію планет. Цілком погоджуюся з моїми друзями-джедаями, що тобі бракує терпіння. Тому пропоную тобі знайти і написати 3 крилатих вислови (афоризми), у яких би фігурувало слово "терпіння". І ще: поясни мені, будь ласка, як ти їх розумієш.
Haydamaka
22.8.2008, 23:51
Закрито у зв"язку із отриманням кандидатом р\о.