Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я, Lucid, народився на чудовій планеті Куат. Вона відзначається надзвичайними краєвидами. Мій батько працював інженером на кораблебудівній фабриці. Я ще з дитинства був захоплений продуктами його праці. Батько мені дозволяв посидіти у найрізноманітніших кораблях, вгамовуючи мою дитячу цікавість. Це були одномісні шлюпки та легкі знищувачі, велетенські лайнери та гігантські ударні крейсери. Але у майбутньому я себе не бачив кораблебудівником. У зв'язку з тим, що наша сім'я відносилась до найвищого класу серед населення - я був добре освітченим і ще з дитинства знав про Орден Джедаїв. Це і була моя мрія. Після занять я міг годинами сидіти і насолоджуватись краєвидами своєї Батьківщини. Мій батько казав що я дуже врівноважений та спокійний. Вчителя кажуть що я ввічливий, відповідальний та маю багато друзів. Так, я добре навчаюсь, тому що я знаю які риси треба в собі виховувати аби сподобатися іншим вчителям...Вам.