Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я жив на Татуіні, але після випадку який зі мною трапився я покинув рідну планету, а сталося це так - давним давно до мене прибув пілот з небезпечними речами на борту, він попросив нікому ніколи не називати його імені, тож я не можу порушиті обіцянку, цей пілот попросив щоб я заховав все, що він перевозив, доки він не полагодить корабель (звісно за велику суму грошей, але я від них відмовився і допоміг йому безкоштовно). В ту ніч в мій дім вдерлися нападники, які імовірно полювали на його вантаж, вони вбили моїх друзів з якими я жив, і мало не вбили мене, але встиг схопити бластер і захиститися. На наступний день я розповів таємничому пілоту все, що зі мною трапилось вночі, я надто сильно хотів помститися за вбитих друзів та знищений будинок, але він розповів мені, що помста веде то темної сторони, попередив що мое життя тепер в ебезпеці і навчив мене володіти світовим мечем, щоб я міг себе захистити... Після цього я працював разом з ним на перевезенні небезпечних вантажів, дуже часто на нас нападали все ті самі невідомі люди, але одного разу нам не вдалося від них відбитися, і мій товарищ пілот був вбитий. А я застряг на віддаленій планеті Мустафар.
Я перебував на цій вулканічній планеті доти доки туди не впав ще один корабель (приблизно 1 рік, за цей час я постійно тренувався щоб підвищити свої навики ведення бою), який розбився, з якого я потім витягнув двигун і відремонтував свій корабель.
І тепер переосмисливши своє життя я хочу вступити до Республіки та стаи джедаєм, щоб мати змогу захищати мирних людей та нашу галактику...