Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Події відбуваються у недалекому минулому:
Була собі невелике поселення, Менстен де проживав Cezar який був звичайним фермером, він вирішив подорожувати... Пройшло кілька днів, він отримав лист що його село було знищене ситхами, я хочу служити джедаям, це мое покликання!!!
Haydamaka
15.8.2008, 15:38
Служити джедаям? У цьому потреби немає, в джедаїв немає слуг

.
Пам"ятаю давно ти вже намагався стати джедаєм, тоді тобі не вистачило витримки та терпіння. Чи впевнений ти тепер у своїх силах, що змінилося зараз?
Да я впевнений, тоді я був дитиною!!!
Я перепрошую під словом служити я мав значення захищати їхню честь!!!
-Mochalka
16.8.2008, 13:37
О) Квест:
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть мандалоры (насколько мы знаем, то должно быть 2 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!
Можна питання??
Наскільки я зрозумів - квести виконуються на спеціальному сервері!!! У мене появився якийсь сервер, тільки не можу на нього зайти!?! підкажіть будь ласка!
Будь ласка, допоможіть мені, я не знаю що мені робити?? Підкажіть будь ласка???
Spectral
17.8.2008, 15:14
MochalkaВозможно, стоит дать более конкретную информацию кандидату? Ведь наша задача учить
Чесно кажучи я знаю про квести тільки те шо вони виконуються на якомусь сервері, на якому я на знаю????
Квесты выполняются на разных серверах.К примеру тебе говорят: полети на планету Ранкор и сделай что либо.Это означает, что ты должен зайти на сервер Холи, так как карта там называется Ранкор парк.Или говорят лететь на Коррибан, такая карта есть на СТФ сервере...Я думаю ты понял.Если ты не знаеш на какой сервер тебя просят,то переспроси, мы все понимаем что ты только учишся, и обязаны тебе помочь.
На счет моего задания:
Поступили данные, что на планете Ранкор Ситхи выращивают древних вымерших диновазвров Ранкоров для уничтожения всех Джедаев, которые прилетят на эту планету. Но эти данные еще не точные.Пока мы не уверены,мы полететь туда не сможем,так как Ситхи сразу учуют присутсвие Светлой Силы.Поэтому твое задание - найти место где выращивают Ранкоров(яйца) и привезти нам снимки.Так же сфотографируй вход в это место.Жду выполнения.Если не поспешишь, то ранкоры выростут и могут истребить все живое на Ранкоре...
Я був на тій планеті хоча сітхи щось запідозріли, вони не могли нічого зробити.
лабораторію оберігав вамп!!!! Тут є все що просили.
Я вияснив цікаву річ.
Я бачив як імперець виходив із таємної нори!!
- це нора!!!
- це той самий імперець!!!
Відгадай загадку: Літо+Літо=Політ )))
Кожна літера це цифра). Знайди відповідь)
-Mochalka
17.8.2008, 22:43
Просто на любом из серверов.
Бачив як він старанно мутив квест на холі серві

Та й гравець непоганий)
За!
Отлично.Мы с групой джедаев моментально вылетаем на Ранкор, и обезвредим эту лабораторию.Ты справился с заданием на все 100%.
У меня к тебе еще вопрос. Почему Джедаям запрещено бить лежачих? Мне нужно просто услышать твои размышления...
Для джедая бити лежачого - це всеодно що бити дитину або без зброї, джедей це вічливий воїн, якщо він вдарить лежачого значіть він може і вдарити дитині... в результаті він перейде до сітхів.
Mochalka скажи будь ласка хто такий селониан???
я не можу відгадати загадку, можна підказку??
хм...Я думаю что не факт, если джедай ударит лежачего, то он сразу перейдет к Ситхам.И бить ребенка, и натренированого лежачего бойца, который в любой момент может отсеч тебе голову - это тоже совсем разные вещи. Постарайся подумать глубже, не зацикливайся на одном, у тебя чуть что, то сразу перейдет к Ситхам.
Я думаю, що бити лежачого не можна, навіть якщо він представляє небезпеку,(в будь-який момент може вистрілити.), краще спровокувати його встати (стрибнути над ним). Або відійти подалі. А атака поза правилами - це один + з кількох до переходу джедая до ситхів!!!
Haydamaka
18.8.2008, 11:44
Хм, цікаве питання Дагота, і ти постійно прив"язуєшся до переходу на темну сторону...
Спробуємо інакше. Відійдемо від понять джедая і ситха. Уяви, що в реалі ти б"єшся з кимось, і тобі вдалося супротивника повалити на землю. Ти ж його не станеш ногами копати, і не через те, що на темну сторону перейти боїшся). В тебе інша мотивація, яка?
Ну да.
1.Може колись мене завалять і я б не хоті в би щоб мене копали.
2.Я хочу провести рівний бій.
3.Якщо я його завалив навіщо далі калічити?
(Cezar @ 18.8.2008, 7:11)

я не можу відгадати загадку, можна підказку??
Эту загадку может решить любой) Тут даже не надо познаний в математике)
я дещо думаю, тільки не можу порівняти з цифрами.
літо і літо це кольори холі сервера, а політ це вертольотна площадка.

- это я на счет ответа на загадку....
но все равно я не вижу глубоких мыслей на мой ответ, ну и на ответ Гайдамаки...
Даю еще шанс. Действительно забудь про переход на Темную сторону. В Ордене некоторые Джедаи бьют и не становятся Ситхами.Тут проблема в другом. Покажи нам свою истинную мудрость (если она есть), и отвечай хорошенько и глубоко поразмыслив. Можеш размышлять в слух(точнее писать).
"Агрессия «Джедай использует Силу для познания и защиты, не для нападения.»
Иногда человек совершает те или иные поступки просто потому, что жаждет увидеть кровь. Подобное поведение – явный признак темной стороны. Такой человек может пытаться скомпенсировать известные личные слабости, так как верит, что, атакуя, он сможет скрыть свою плохую защиту. Чем быстрее и сильнее он бьет, тем меньше у противника шансов обнаружить его уязвимое место. Агрессия выражается в постоянном желании боя. У человека не хватает терпения на более мирные решения, он сознательно создает ситуации, которые он сможет разрешить с помощью своего излюбленного способа: путем насилия. Возможно, он и не всегда наносит удар первым, но следы провокации всегда ведут к нему. Наиболее опасным он становится, когда встречает существо, также ведомое агрессией, ведь оба чувствуют необходимость испытать друг друга. А во время боя агрессивный человек может легко прийти к темной стороне." цей уривок взятий із кодексу джедаїв. Якщо джедай буде бити лежачого то він буде виявляти агресію!!! Що призводить до страху, гордині, страждань і ненависті!!!
Всі мої попередні відповіді були основані на цьому уривкові!!!
Предыдущие урывки я не понимал,там было плохо все сказано. Но в этом уже что то есть. По началу я думал, что ты писал это сообщение...но это был кодекс.Но я надеюсь, что ты его усвоил.И понимаешь в чем суть.Та и вообще она не только в этом....
Ну что э,с этим вопросом ты справился.Следующий вопрос.Мне просто хочется услышать твое мнение.Он без уловок и т.д.
Перед Джедаями стоит сложный выбор.Начинается новая война.Если они сейчас выступят против агрессора,и сами станут подобными агрессорами,то Галактика может потерпнуть под Темной стороной...
И так.Как ты считаешь,что нужно сделать???Оставатся, и не боротся(ведь Джедаи это защитники, а не агрессоры) или выступать в войну???
Я думаю шо джедаї неможуть бути агресорами, але якщо їхня присутність в війні стане смертною для галактики тоді не варто їм вступати!!
Наоборот,если они будут присутсвующими в войне,то они спасут Галактику,но будут агрессорами,а если тихо будут сидеть,то это будет по Кодексу, но тогда с Галактикой будут проблемы.Какое твое мнение?
Я думаю що джедаї повинні вступити в війну навіть якшо будуть агресорами і це допоможе виграти її!!!
Я с тобой одинакового мнения.Ты значно поднялся у меня в глазах.Но в этой ситуации нет ни правильного варианта, ни неправильного!Я просто думал,что ты ответиш как все поступаищее:
нет,Джедаи должны ждать,ибо они станут Ситхами.
А ты ответил решительно,не боясь осуждений других.Это означает,что у тебя есть собственно мнение,и ты его не боишся высказать.
Пока что еще послушаю других...
Джедаї хранителі миру, а не воїни...
Иногда,что бы хранить мир,надо воивать...
Haydamaka
19.8.2008, 23:51
Швидко змінюєш ти думку
Добре, дуже нескладне до тебе питання: твій брат Rodge Dector колись був дуже ідейним джедаєм, але пішов у вигнання. Чому? І які причини змогли б тебе змусити піти його шляхом?
Наскільки я знаю він пішов у вигнання бо розпочав займатися програмуванням, а я не хочу іти у вигнання бо мені цікаво спілкуватися з іншими людьми, я не люблю програмувати!!!
Я на рахунок задачі, вона розвязується таким образом наприклад л=1, і=2...???
напевне це правильна відповідь??
л=1 і=3 т=4 о=5 п=2, виходить (1*3*4*5)+(1*3*4*5)= 2*5*4*3*1
120=120.
Так как я люблю давать задания на проверку смекалки, я тебе дам такое же. Скажи пожалуйста, как ты понимаеш это выражение: "Рожденный ползать летать не может, но может заползти так высоко, что рожденный летать будет перед ним ползать..."? Будет интересно услышать твое мнение...
питання інтересне.
Я думаю щл відповідь така.
Будь мудрым, ум подстать мужчинам,
Дороже мудрость, чем венец.
Не тот мудрец, кто выше чином, -
Тот выше чином, кто мудрец.
тобто нетой хто може багато але лінь бере своє(народженний літати), а той хто немає таланту а летить!!!
Молодец...Неожидал)

Я всеми руками и ногами
ЗА
Радостный линк вбежал в зал!Кричит
-Меня приняли!!!!!!
Но потом увидевши новичков подумал...
-а может мне дать первый квест?
Он подошел к сезарю и сказал.
Убей фантома любым способом 1 раз.
Cezar, передоручаю тобі важливу місію, яку перед тим отримав Дракоріс. Будь обережним! Дракоріс із завдання не повернувся. Поки що не знаємо, чому, але згодом, сподіваюся, з'ясуємо.
Недавно Республіка отримала важливу інформацію про те, що імперці таємно створюють новий склад зброї, крім того налаштовують модифіковану систему зв'язку, щоб координувати свої дії. Мені доручили виявити запаси зброї і знищити систему зв'язку.
Пульт управління знайти було нескладно, бо він був розташований на моїй рідній планеті Татуїн.
Важче було виявити і знищити радіомаяк, бо його добряче заховали на Явіні.
Найважче було знайти склад імперців, який вони сховали на планеті під кодовою назвою "Sw.Sr.". Мені вдалося від одного імперця, переодягненого повстанццем, "вибити" точні координати складу.
Твоє завдання полягатиме у тому, щоб ще раз пройтися моїм шляхом і виявити склад імперців (зроби 4 скріншоти.
Успіху! І ще раз, будь дуже обережним.
фантом це хто, на сітха похожий але жовтий??
[MAN]phantom звание не помню =)
ЕЕЕ як меныі його найти якшо навіть я його небачив??
осього перші фото -
Haydamaka
21.8.2008, 19:22
Останнє питання, після якого я скажу своє рішення:
Уяви, що молодий джедай дає тобі, ще не джедаю, завдання, що по суті є злочинним. Наприклад, без причини вбити кого-небудь. Чи станеш ти це завдання виконувати?
(І ще, відвикай від червоних мечів
)
Нестану, напевне молодий джедай має якісь свої проблеми з цією особистістю, і заставляє мене робити грязну роботу!!!
Я відмовляюся виконувати завдання Лінка до того як він скаже причини сутички!!!
Haydamaka
21.8.2008, 19:49
Я радий чути, що ти зрозумів до чого я, та не став робити дурниць. ЗА
ну чтож етот ответ я и ждал
За молодец ты мой голос заслужил!
Но плохо ответишь я буду склоняться к против.
Спасиба за голос!!!
я незнаю де пульт???
Я встречался с этим бойцом на Ранкоре.Ответы у него хорошие.Мой голос ЗА
Спасибо, я немогу найти пульт!!!
Haydamaka
22.8.2008, 14:00
Закрито за порушення атмосфери рольової гри.