-Saitent
12.8.2008, 22:21
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Народився я на Татуине.Мій батько завжди кудись їздив,тому я мало з ним бачився.Взагалом ми жили у теплію.Ми не зовсім бідні,але не багаті.Я мав багато друзів.Вони завжди розповідали кожен про свого батька.Я не міг нічого розповісти про свого так як ми не часто бачились.Мати підробляла у кафе.І одного разу(Це сталося в темряві)було вже 21:50 за мною йшов чоловік.Я трохи злякався і я від нього тікав.Він заманив мене у куток і вимагав кредити.До цього чоловіка підійшов другий і сказав йому:Як тобі не соромно,грабувати 13 литних.Я думав буде битва але ні.Милий чолов'яга змахнув рукою і сказав тому щоб відав гроші мені.Я не зрозумів як так.Потім я так робив зі своїми друзями але в мене не виходило.Я розповів їм цю історію але вони думали що я несу не те.Після цього в мене не було друзів.Але я не полишав надії,що колись я навчусь цього робити.Може є людина яка навчить мене,але я не знаю до кого звернутися.З матір'ю я полетів на корусант.Я заблукав і зайшов до бару.Мені сказали точніше запитали:Ти!!Вип'єш зі мною!!Є..к.Я відвернувся.Цей п'янь наставив на мене бластер і люди побачили це і я не знаю хто відрубив бластер ,але я побачив щось синє.Мене увів той чолов'яга шо спас мене і я побачив то він який спас мене вперше.Я запитував його дуже багото.Ми прийшли до нього.Ні стого він сказав:Хочеш я допоможу.Тобі оволодіти силою.Я промовчав але кивнув головою.Він дав мені світовий меч.Він був мені важкий.
Його звали Тревіаш Маєн.Він навчив мене все що знає.Він завжди казав :Вір у себе.І ти зможеш.Вік казав що ніколи не переход на Dark Side.Він розповів мені про Академію Джедаєв яку очолював Магістр Скайвокер.Він відправив мене туди.Я вже вчився і до мене дійшла вістка шо моя сім'я мертва.Я підійшов до Магістра Скайвокера і попросив його шоб я злітав на Татуин,а потім на Корусант.У мене якраз там були місії.На Татуінє я знай шов своїх давніх друзів,але вони вже не сміялися з мене.Бо я говорив їм що я навчуся робити змахом руки оволодівати розумом.Всі тутешні мешканці похоронили їх.Я відправився на Корусант.Я пішов до мого давнього вчителя але там вже була інша родина.Вони розповіли мені що тут була битва і кров.Після битви вийшов з відти не людина щось в ній було. Від нього віє холодом.Так я зістався один.Я повернувся в академію.І Скайвокер сказав мені:З тобою Сила!Я теж втратив своїх,але пора жити теперишнім а не минулим.Я:Спасибі вам Магістр Скайвокер.Скайвокер:Зови мене Люк.Я:Да магі... тобто Люк.Люк допоміг мені покращити свою силу і мастерство.Після цього я дав слово ,що буду захщати невинних,і матиму за честь служить Республиці.
На Татуінє я знай шов своїх давніх друзів,але вони вже не сміялися з мене.Бо я говорив їм що я навчуся робити змахом руки оволодівати розумом.Всі тутешні мешканці похоронили їх.
Я так і не зрозумів змісту цих речень....
Ти їх залякав..а потім усіх друзів твоїх похоронили....
Дивно...
Що ж.... захищати невинних це ДОБРЕ, але чи впевненний ти у тому, що зможеш це робити..і якими способами... невже залякуванням про оману розуму??!
И в комнату зашол человек в чорном плаще,подошол он к другим джедаям и снял капишон...его лицо моментально узнали другие...ето был падаван Леонардо...
Он сказал:Чтож я изучил твою заявку...и заметил что мы оба бывали на Татуине..
Чтож...раз уш тебя научили владеть мечом то продимострируй свое мастерство...
незабудь принести доказательства(скрины)...удачи тебе в етом задании...и да прибудет с тобой сила...сказал Леонардо и хромая от пореза светловым мечом пошол к выходу...его спросили:Леонардо!Что с твоей ногой??Что произошло?
На то он ответил:Нечего страшного...я просто билса с ситхами на Татуине...они решыли зделать мне ловушку...но я лутше владел мечом...простите друзя но я должен вернутса на Татуин и наблюдать за активностю ситхов....да пребудет с вами сила...и пошол он из комнаты...прямо возле своего корабля догнал его Ламер...и сказал:Лео...да прибудет с тобой сила...я тебе сообщу когда прибыть и посмотреть на доказательства...Леонардо:Спасибо друг!Мне надо лететь,да прибудет с тобой сила,Ламер! Леонардо присел за штурвал...загрузил координаты Татуина и улетел...
to Chensky
Ні я це зробив що б вони нарешті почали мена поважати
Haydamaka
13.8.2008, 9:48

Дивна в тебе філосовія. Повагу до себе будувати на залякуванні. Щось мені це ситхів нагадує.
Добре, уяви собі, що ти розшукуєш надзвичайно небезпечних злочинців, терористів та державних зрадників. Ти їх знайшов. Їх багато і вони небезпечні - неможна їм дати втекти. Ти вже приготувався до бою, і тут з"ясовується, що вони беззбройні. Що ти вдієш?
-Chewbatya
13.8.2008, 9:59
Щось мені це ситхів нагадує
И не зря. Ты прав...
(Saitent @ 9.10.2007, 15:00)

Я хочу вступити в орден ситхів щоб помститися джедаям за тещо вони зробили з моєю сімєю.Джедаї це малі люди які так нічого не добються але сити це майбетьне.Джедаи слаби проти мощи ситів.Ибо гнев ето сила,боются значить поважають.Я ненавиджу джедаїв за те що вони посадили мого батька.Я ненавиджу їх за те що вони думають що кращі ніж сіти.Іще я їх ненавиджу за те що вних усе виде до того що ти ситх,вбивши пару людей і вже ситх.
Хоть и давно это было, но от руки Saitentа тогда погибло шесть Джедаев...
-Saitent
13.8.2008, 10:04
To Gaydamaka
Спочатку я б зробив так що б вони заснула.Потім відніс би гроші які вони вкрали , а самих до грат.
To Chewbatya
Так ти правий але я змінився,змінився на краще.
To Leonardo
Ось вони
Haydamaka
13.8.2008, 13:45
Закрито за порушення атмосфери рольової гри.