Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Народився я на Татуине.Мій батько завжди кудись їздив,тому я мало з ним бачився.Взагалом ми жили у теплію.Ми не зовсім бідні,але не багаті.Я мав багато друзів.Вони завжди розповідали кожен про свого батька.Я не міг нічого розповісти про свого так як ми не часто бачились.Мати підробляла у кафе.І одного разу(Це сталося в темряві)було вже 21:50 за мною йшов чоловік.Я трохи злякався і я від нього тікав.Він заманив мене у куток і вимагав кредити.До цього чоловіка підійшов другий і сказав йому:Як тобі не соромно,грабувати 13 литних.Я думав буде битва але ні.Милий чолов'яга змахнув рукою і сказав тому щоб відав гроші мені.Я не зрозумів як так.Потім я так робив зі своїми друзями але в мене не виходило.Я розповів їм цю історію але вони думали що я несу не те.Після цього в мене не було друзів.Але я не полишав надії,що колись я навчусь цього робити.Може є людина яка навчить мене,але я не знаю до кого звернутися.З матір'ю я полетів на корусант.Я заблукав і зайшов до бару.Мені сказали точніше запитали:Ти!!Вип'єш зі мною!!Є..к.Я відвернувся.Цей п'янь наставив на мене бластер і люди побачили це і я не знаю хто відрубив бластер ,але я побачив щось синє.Мене увів той чолов'яга шо спас мене і я побачив то він який спас мене вперше.Я запитував його дуже багото.Ми прийшли до нього.Ні стого він сказав:Хочеш я допоможу.Тобі оволодіти силою.Я промовчав але кивнув головою.Він дав мені світовий меч.Він був мені важкий.
Його звали Тревіаш Маєн.Він навчив мене все що знає.Він завжди казав :Вір у себе.І ти зможеш.Вік казав що ніколи не переход на Dark Side.Він розповів мені про Академію Джедаєв яку очолював Магістр Скайвокер.Він відправив мене туди.Я вже вчився і до мене дійшла вістка шо моя сім'я мертва.Я підійшов до Магістра Скайвокера і попросив його шоб я злітав на Татуин,а потім на Корусант.У мене якраз там були місії.На Татуінє я знай шов своїх давніх друзів,але вони вже не сміялися з мене.Бо я говорив їм що я навчуся робити змахом руки оволодівати розумом.Всі тутешні мешканці похоронили їх.Я відправився на Корусант.Я пішов до мого давнього вчителя але там вже була інша родина.Вони розповіли мені що тут була битва і кров.Після битви вийшов з відти не людина щось в ній було. Від нього віє холодом.Так я зістався один.Я повернувся в академію.І Скайвокер сказав мені:З тобою Сила!Я теж втратив своїх,але пора жити теперишнім а не минулим.Я:Спасибі вам Магістр Скайвокер.Скайвокер:Зови мене Люк.Я:Да магі... тобто Люк.Люк допоміг мені покращити свою силу і мастерство.Після цього я дав слово ,що буду захщати невинних,і матиму за честь служить Республиці.
Одной заявки вполне достаточно)