Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я Ralf. Народився на Татуїні у заможнії сім'ї. Це все що мені відомо про своє минуле. Ті люди, у яких я жив, розповіли мені що мої справжні батьки зникли давно у піщаній бурі. Деякі кажуть що їх захопили Ситхи за наказом Імператора(люди вважвли що моя сім'я протягом багатьох років ховала древній голокрон Ситхів),деякі говорили що вони загинули. Маючи надію знайти знайти батьків я вирушив на Коррібан і не помилився. Серед древніх руїн Ситхів я натрапив на тіла своїх батьків(упізнав я їх за допомогою фотокартки, яку мені дали люди,які мені це розказали). Я довго смував і не знав що мені робити. Я поховав їх на своїй Батьківщині. У мене не було батьків, мені не було що робити. Життя було погане. І тут я довідався про Академію Джедаів. Це був останній промінець надії, остання межа. Я вирішив спробувати, не хочу щоб ті страждання, яких я зазнав, сталися ще з кимусь.
-Dark Monkey
11.8.2008, 10:31
Узнай причину почему Nefarious покинул ряды ситов
Твоє завдання знайти Dark Elanter ,та по можливості визначити його спільників.
Голосую ЗА.Гравць адекватний,володіння мечем вдосконалює.Є бажання вчитись.
Заірус прокинувся від протяжного тріскотіння динаміків.
Не дадуть виспатись. Ну шо там на цей раз? На дисплеї відсвічувались великі червоні літери
SOS! Схоже в нас чергові проблеми. Думаю це завдання я дам найвідповідальнішому з новачків. Зайшовши до кантіни, яка розташовувалась в одному з внутрішніх рівнів Храму, він зустрів свого недавнього приятеля Ральфа.
Здоров, хлопче. Бачу ти трохи нудьгуєш тут без діла. Минулого разу Гайдамака тобі дав наганяй за погану фотографію його "тещі"
, тому зараз пора тобі виправлятись.
В нас тут серйозні неприємності.
Зовсім недавно ми направили на завдання двох наших спецагентів. Їх завданням було викрадення важливої інформації, яка була записана через спеціальний пристрій, вмонтований в голову одного протокольного дроїда. Там повинні бути дуже важливі записи, які зможуть пролити світло на змову культу Смерті проти Республіки.
Однак схоже, що вони провалили завдання.
Останнє, що ми отримали, була ця фотографія, на якій вони були вбиті одним з культистів: Я думаю ти зрозумів, що тобі треба дістати ту голову будь-якою ціною. Головне не вступати в контакт з культистами. Ми і так вже втратили дуже багато людей. Вперед, солдате, Республіка вірить в тебе!
Ну ось. І ще одне завдання вирішено. А тепер можна піти повчитись глефі.
Я ЗА т.к. провел много времени с ним на холи, практиковали владение световым мечом. Рассказывал ему некоторые приемы (основы). И думаю никто не будет против принятия его. Человек адекватный и вежливый
Я вже казав і мені неважко повторитись, що я ЗА даного кандидата, бо дійсно вважаю його гідним Ордену та гідним звання громадянина Республіки.
Zairus:
Після того як я отримав це надзвичайно важливе завдання, мені довелося добряче попрацювати. По-перше, базу культистів було дуже складно виявити, а по-друге, для того щоб навчитися відкручувати голову в протокольного дроїда, мені довелося розібрати і знову зібрати 10 штук дроїдів, куплених за власні кредити (бійдний мій гаманець

). Мало того, що мені, щоб заробити гроші, довелося підробляти на галактичній станції продавцем пиріжків, то ще й ті дроїди постійно ходять за мною, і я не знаю, як їх позбутися.
Після тривалої дроїд-підготовки я дістався до бази культистів, де й викрав голову протокольного дроїда.
Мені довелося з тою головою добряче побігати, навіть здалося, що я граю в дроїдбол (можливо почалися галюцинації

).
По дорозі мені вдалося врятувати одного із заручників, який мені допоміг добігти до дверей бази, відволікаючи культистів.
Цілим і неушкодженим нам вдалося вирватися з бази культистів. Голову протокольного дроїда передаю в твої надійні руки, і може ти знаєш, куди мені тепер діти решту набридливих дроїдів. © Ральф
Ральфу:
Молодець, що виконав це надзвичайно важливе завдання.
Зараз подивимось, які секрети так сильно приховують культисти. Думаю, завдяки цим записам ми зможемо підрізати їм крильця. 
А щодо дроїдів, то можеш не турбуватись, в мене є один знайомий, з яким ми частенько возили спайс з Кесселю. Думаю він зацікавиться майже новенькими дроїдами, тільки от голови зараз їм правильно поприкручую. Так що ми на цьому ще грошенят наваримо.
Голосую
ЗА. Кандидат дуже відповідально та творчо поставився до мого завдання. Відповіді дуже гарні.
Haydamaka
11.8.2008, 17:09
ЗА. Чемний старанний гравець. Непогана людина, думаю. Ну і плюс
Для мене рівень володіння мечем у новачків ніколи не був визначальним. Цьому можна навчитися. Головне щоб був хист. А за словами Штакета , здається, із цим проблем не повинно бути. Відповідаєш непогано. Можливо, трохи поверхньо. Але разом із тим досить обдумано та старанно
Rostik:
Dark Elantera було знайти на Татуїні не дуже важко, оскільки це моя рідна планета і в мене там багато друзів. Тому, як він не переховувався, йому врешті довелося зустрітися зі мною віч-на-віч. "Дружньої" розмови з нам не відбулося. З криком: "Ми з Sephirothом убили твоїх батьків, вб"ємо й тебе!!! -він кинувся на мене. Двобій відбувся не на його користь.
Потім я розшукав Sephirothа, який привіз якраз на Татуїн новий контрабандний товар і нових рабів. Перед тим як зайти до нього, в дім я з"ясував про його причетність не лише до смерті моїх батьків, які поплатилися за те що їм стало відомо про новий незаконний трафік та чорну біржу з продажу кредитів, а й про інші його злочини. Увійшовши в його дім, я лише встиг відрекомендуватися, і він зразу напав на мене(очевидно йому розповіли перед тим про долю, яка спіткала Dark Elantera). Поєдинок завершився на мою користь.
Я б не назвав це помстою, бо в моєму серці не було зла, а залишився лише глибокий сум. © Ральф
-Dark Mara
11.8.2008, 18:35
Як і минулого разу проголосую За.
Я вже казала, що гравцю треба удосконалювати своє мистецтво володіння мечем, однак це не головне. Ми всі через це колись проходили, тому і він думаю досить швидко навчиться.
-Dark Monkey
11.8.2008, 19:40
Не тяни с моим квестом жду ответа до завтрешнего обеда.
Dark Monkey:
Спробую відповісти на поставлене завдання.
Ми зустрічалися з Nefariusом на серверах і листувалися, тому спочатку наведу слова, які він попросив передати Ордену. У них на, мій погляд, і є відповідь на питання, чому Nefarius залишив ситхів.
Цитую(прим. - переклад мій): "Джедаї та Ситхи не можуть існувати один без одного. Не перемігши Рицаря Джедая, Ситх не стане Лордом...так само й джедаї кидаються в бій, шукаючи слави й просуваючись по безглуздому ланцюжку".
Отже, на мою думку, Nefarius вважає, що ситхи, так само як і джедаї, живуть лише для кар'єри і слави, тому він і опинився в зовсім іншому таборі, покинувши їх. © Ральф
Leonardo
12.8.2008, 10:37
Я голосую За.
Владение мечом у него так себе но он адекватен и прошол мой тест.
-Chewbatya
12.8.2008, 12:40
Ralf, помоги мне рассудить два случая.
Одному мудрому вуки

предложили рассудить два поединка Джедаев с воинами Анфор и и определить, кто виновен, а кто нет... В одном случае дуэлянт из Анфор, спустя некоторое время после поединка умер от тропической инфекции, попавшей в рану. В другом - раненный участник дуэли из Анфора, не дожидаясь смерти от потери крови, бросился с обрыва в пропасть. Виновны ли в этих смертях их противники, т.е. Джедаи?
Ральф, я видел тебя на Татуине, когда ты выполнял задание, ты проявил рвение и адекватность, похвальную для будущего джедая. Ответь на мой вопрос.
Обьясни мне эти слова, с точки зрения того, что ты будущий джедай -
Облако не знает,
почему оно движется
в этом направлении
и с такой скоростью.
Оно чувствует побуждение:
"Вот сейчас нужно лететь туда."
Но небо знает
причины и траектории,
по которым движутся все облака,
и ты тоже будешь знать,
когда поднимешся
достаточно высоко,
чтобы заглянуть за горизонт.
-Dark Monkey
12.8.2008, 14:54
Ответом на квест я доволен мой голос твой я За
Chewbatya:
По-перше: я на 100% впевнений, що поєдинки були чесними, тому що в них брали участь Джедаї.
Щодо першого поєдинку: Можна було б лише хіба припустити, що інфекція потрапила випадково з меча Джедая, але цю версію відразу відкидаю, бо меч Джедая не звичайний, а лазерний, а лазерний меч інфекції занести не може. Отже, причина не в цьому і поєдинок був справедливим.
Щодо другого поєдинку: Його можна було би розглянути на користь дуелянта з Анфора лише за умови, якби воїн Анфора був упевнений, що Джедай його все одно доб"є. Але знову ж таки, це суперечить поведінці Джедая під час дуелі. Тому цю версію відкидаю. Я вважаю, що, швидше, в дуелянта з Анфор могла бути особиста причина, щоб так вчиниити, і його дуель з Джедаєм не може бути предметом позову Анфора для розгляду судової справи. © Ральф
-Chewbatya
12.8.2008, 16:36
Ну, в принципе, почти правильно...
1 поединок - действительно, абсолютно без претензий к кому либо...
2-й.... Тут смерть от потери крови или от падения в пропасть была неминуема... Вина Джедая в этом...
НО! Радует то, что дуэль честной, а вся ситуация была выдумана мной...
А твой ответ мне понравился. Я
не против, т.е.
ЗА
Я перебував в той момент на Татуїні і слідкував за тобою. Явідчув у тобі стриманість і не бажання убивати, але нажаль у ворогів була інша думка. Молодець Я ЗА.