Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я Ralf. Народився на Татуїні у заможнії сім'ї. Це все що мені відомо про своє минуле. Ті люди, у яких я жив, розповіли мені що мої справжні батьки зникли давно у піщаній бурі. Деякі кажуть що їх захопили Ситхи за наказом Імператора(люди вважвли що моя сім'я протягом багатьох років ховала древній голокрон Ситхів),деякі говорили що вони загинули. Маючи надію знайти знайти батьків я вирушив на Коррібан і не помилився. Серед древніх руїн Ситхів я натрапив на тіла своїх батьків(упізнав я їх за допомогою фотокартки, яку мені дали люди,які мені це розказали). Я довго смував і не знав що мені робити. Я поховав їх на своїй Батьківщині. У мене не було батьків, мені не було що робити. Життя було погане. І тут я довідався про Академію Джедаів. Це був останній промінець надії, остання межа. Я вирішив спробувати, не хочу щоб ті страждання, яких я зазнав, сталися ще з кимусь.
Цікаво.... зареєстрований від учорашнього дня, а всі правила вже знаєш)))?
Зареєструвався я тільки вчора бо у мене були проблеми з цим, а до того я старанно вичитував усі правила.
Що ж... для тебе у мене спец доручення))
Ти повинен потоваришувати з 10-ма гравцями на ФФА. Вони повинні поклонитись тобі у знак привітності)))
Доказами цього будуть скріни
/bind F12 screenshot
Потоваришую я з радістю, але чи годиться так, щоб друзі мені кланялися. Я не вважаю це знаком поваги.
Подвоха тут никакого нету.Наоборот,когда кланяются,показывают свое уважение.
У меня к тебе аналогичное задание.Покланяйся 3 Ситхам в знак уважения.Жду скрины.
А для меня поцелуй трех девушек

Шутка
Как-то встретимся (на холи советую - подучишся там) , надо глянуть какой человек ты
-Dark Mara
7.8.2008, 19:28
Надавали тут практичних завдань, а про те, щоб дізнатися, що там в голові кандидата, ніхто не додумався.
не хочу щоб ті страждання, яких я зазнав, сталися ще з кимусь
З твоїх слів виходить, що ти будеш всіма силами намагатись не допустити лиха для інших людей.
І велінням долі в тебе випала така можливість.
Не у всій Галактиці звичайно

, але хоча б на одній невеличцій планеті. За законами тієї планети там править король, який може бути усунений лише шляхом виявлення сильнішого. Король повинен довести, що він найсильніший на планеті в двобої з іншим кандидатом

, який обирається шляхом проведення турніру. Бої там на смерть

, бо все таки ставки досить високі. Єдиний кандидат, що залишиться живим, може кинути виклик королю і вбивши його під часу їхнього двобою зайняти їхнє місце.
Так от населенню планети постійно доводилось потерпати від деспотичних королів, бо ті діяли за принципом сильнішого. І здобувши право стати королем тримали всіх під важким гнітом. Цього року (турнір проходить раз в 10 років) в тебе випала можливість як громадянину тієї планети кинути виклик і стати одним з шукачів щастя на цьому турнірі. В тебе є можливість пройти тернистий шлях двобоїв і в кінці кінців вбити короля, тим самим поклавши край деспотії, ставши гарним правителем, давши людям вільно дихати на планеті.
Питання: чи підеш ти цим шляхом, чи станеш учасником цього турніру? Обгрунтуй свою відповідь.
Haydamaka
7.8.2008, 19:38
Вважається, що найскладніше випробування, яке має здолати джедай на шляху до лицарства - це зазирнути в глибини себе самого. Як ти гадаєш, чому? І що ти побачиш, якщо подивишся в середину самого себе?
(про внутрішні органи не пиши
)
Dark Maraі:
Проливати кров заради влади це найганебніша справа. В турнірі участь я не брав би. Спочатку я звернувся б до жителей. За Вашими словами сумніваюся що вони віддали б перевагу жорстокому турніру перед голосуванням. Хай люди самі обирають свою долю. Не думаю що мене обрали б королем. оскільки я чужеземець, але точно вони знають хто в них наймудріший, кому можна довіряти і хто їх не зрадить, а старого короля просто скинули б з трону.
Gaydamaці:
Далеко у нас в душі, ховаються найсокровенніші файли нашого життя. Заглянувши туди Ви відкриєте для себе справжннє, істинне, своє друге "Я". Джедай зазирнувши до нього, стає сильнішим і витривалішим, посилює віру та Силу Волі. Якщо я туди загляну то я побачу самого себе, який я є, яким я буду, яким я стану. І тільки Віра доведе нас до істинни, віра у себе.
Разузнай о сите Nefarious. Хотя он может уже и не сит... Вобщем именно этоя и хочу узнать. В последнее время он был замеяе среди культистов. Вобщем разузнай о нём как можно больше, и нивкоем случае не нападай.
І ще моє прохання...
Знайди спосіб, що тобі поклонилося ТРОЄ ситхів) Не в дуелі а на ФФА. =)
Ralf, сейчас в Академии Джедаев очень много умелых и исскусных воинов... Найди одного из них и попроси потренировать тебя. После тренировки - проведи с ним тренировочную дуель, а твой учитель пусть отпишется здесь о твоём потенциале.
Дуже хочу виконати практичні завдання, але не можу потрапити на сервер. Я намагався Sourse:lokal змінити на Favourite, але нічого не вдалося. може я ще щось не скачав. Будь ласка підкажіть.
Haydamaka
8.8.2008, 13:57
Ніхто тебе не квапить. Часу в тебе багато)
А щодо тех. пробем, бачу тут відповідне питання ти вже поставив. Чекай на відповідь в тій темі)
Я знайшов того хто вбив твоїх батьків. Звуть його Dark Elanter. І більше того він є одним з работорговців на Татуінє. Нещодавно ця група захватила у полон джедая, так що будь обережний коли зустрінеш його, нащастя джедая вдалось врятувати. Твоє завдання знайти Dark Elanter та по можливості визначити його спільників.
Rostik:
Вирушу одразу як тільки відремонтую зореліт.
Ок но старайса сильно не затягивать..
-Dark Mara
8.8.2008, 22:19
Ну що ж, те що ти нехочеш проливати кров, це добре.
Але тоді давай продовжимо моделювати ситуацію. Те, що ти іноземець не важливо. До того ж там склався такий звичай так обирати короля, до того ж там все таки деспотія і про вибори не може йти мови. У короля сильна армія і він завжди може придушити будь-який заколот чи повстання. І тоді якщо ти піднімеш народ проти короля, прол'ється набагато більше крові, бо будуть масові вбивства. А от турнір - це лише декілька смертей твоїх суперників.
От і вирішуй як саме тут вчинити тобі. Хоча і розумію, що ти діяв з добрими помислами. Однак доведеться обирати, що тобі робити. Можеш звичайно запропонувати і сам, як тобі вчинити в цій ситуації і що саме ти робитимеш?
Розумію, що вибір важкий, однак в житті завжди доводиться обирати що краще, а що гірше.
Dark Mara:
У такому разі я спробую запропонувати турнір не до смерті, а лише до перемоги над супротивником. Якщо це не спрацює, я буду битися з претендентами, і під час перемоги над ними, пропонуватиму їм свою дружбу. На мою думку, справжні воїни завжди оцінять такий крок. І це, можливо, дасть змогу провести турнір без жертв, виявивши лише найсильнішого.
-Dark Mara
9.8.2008, 12:15
Хоча твій варіант і не особливо можливий, бо напевно ти знаєш, що влада затуманює розум. Прикладів багато. Тому навряд чи вони погодяться битися не насмерть, бо може через 10 років ти знову прийдеш на турнір і вигравши його, відбереш у них владу.
Але те, що ти всіма силами намагаєшся не допустити пролиття крові і не використовуєш принцип того, що всі способи гарні заради досягнення мети, похвально. Не буду тебе далі мучити з цим.
Єдине, хочу побачити тебе в дії, тому коли відремонтуєш зореліт, напиши мені в ПМ і ми зробимо разом виліт на якуйсь планету.
Dagot:
Я виконав завдання.
Chensky:
Я виконав завдання.
P.S.: Один із скріншотів твій. Дякую за ввічливість і за тренування.

Взагаліто 2 моїх...
Що ж... це хороша риса, якщо ти знаходиш спільну мову з іншими гравцями)))
P.S. Доречі..частіше нажимай ТАБ під час гри.... це так, порада.. адже я не Кайл Катарн))
Chensky: Справді, потрапило два твоїх. Вставляю ще один скріншот, який випадково переплутав з одним із твоїх.
Про табуляцію зрозумів, дякую.
О. ось тепер зараховано))Так....
Для тебе у мене ще є завдання не складне))) Стало бути відомо, що на Хоті... дуже велика кількість імперських снайперів!!!

Твоє завдання полягає у тому, що ти повинен знешкодити 5 з них!
Усі ці Снайпера повинні бути різними гравцями))
Бачив гравця на серверах.Вразило не стільки вміння володіння мечем,скільки бажання вдосконалювати це вміння.Гравець адекватний,відповіді теж непогані.
Розкажи що таке "Зоряна Кузня" та чим вона була так небезпечна для Республіки.
-Dark Mara
10.8.2008, 12:59
Думаю, я висловлю свою думку зараз і проголосую
За цього кандидата. Відповіді в принципі непогані, намагається найти оптимальний варіант, щоб всім було якнайкраще, хоча це рідко коли буває.
Тільки ще володіння мечем треба підтягувати, підтягувати і ще раз підтягувати, як казав один з відомих революціонерів далекої Галактики.
Shtaket:
Відповім чесно. Про Зоряну кузню прочитав сьогодні у Вікіпендії. Було цікаво, хоча я колись грав у Star Wars: Knights of the Old Republic. Тому, ознайомившсь, даю переклад з Вікіпендії українською мовою і свою думку тезами:
1. Зоряна кузня((англ. Star Forge) - гігантська космічна станція.
2. Походження:Зоряна кузня (далі подаватиму скорочено - ЗК) - артефакт темного боку Сили, створеної Нескінченною імперією Ракат за тисячі років до створення Галактичної Республіки. ЗК була гігантською автоматичною верф'ю, здатною виробляти у величезній кількості космічні кораблі, дроїдів та інші військові припаси.
3. Історія 1: Після загибелі Нескінченної імперії ЗК була покинута й забута. Але Реван і Малак одного разу знайшли її. Як темний артефакт ЗК псувала всіх, хто нею користувався. Після мандалорських війн вона дісталася Дарту Ревану і його учню Дарту Малаку, які до того, як знайшли зоряні карти і ступили на борт цієї станції, були сильними і шанованими рицарями-джедаями. Поглинуті темною силою, вони оголосили себе ситхами й розпочали війну проти Республіки, використовуючи ЗК для створення флоту.
4. Невідома планета ЗК:Невідома планета ЗК розташована в системі рідної планети ракат - Раката Прайм й отримує енергію з її зірки. На ній розташований генератор поля, яки збиває всі кораблі. Вважається, що цей пристрій був створений старійшинами Ракат після розвалу їхньої імперії для того, що не допустити нікого на ЗК. Генератор розташований в храмі і надійно захищений силовим полем.
5. Історія 2: Республіка дізналася про існування ЗК у 3956 році до я. б. від колишнього володаря ситхів Ревана й молодої джедайки Бастіли Шен. Ці двоє в супроводі невеликої групи однодумців знайшлм всі древні зоряні карти, розкидані по колишніх володіннях ракат, і за ними знайшли координати ЗК. Але Бастіла потрапила в полон до Дарта Малака й після довгих катувань перейшла на темний бік і стала його ученицею.
6. Історія 3: Після прибуття в систему Раката команда Ревана зв'язалася з республіканським флотом, який, прилетівши, негайно почав атакувати. Не здивований планами свого колишнього вчителя, Малак надіслав свої кораблі для перехоплення. Їм допомагала боцова медитація Бастіли. Для того щоб урятувати флот Республіки на ЗК висадилася група Ревана й команда джедаїв. Реван переміг на дуелі з Бастілою, але замість того, щоб убити її, переконав повернутися на світлий бік Сили. Бастіла використала бойову медитацію цього разу супроти ситхів. Тим часом Реван дібрався до Малака, коли той якраз убивав останніх двох джедаїв. У тривалому бою Реван переміг колишнього учня й втік разом із Бастілою зі станції, що гинула. На цьому завершилась Громадянська війна джедаїв.
P.S.: На мою думку,існувало дві небезпеки: перша - фізична (ЗК здатна була знищити Республіку), друга - моральна (сильний артефакт перетягував світлі душі на темний бік Сили)
-Dark Monkey
10.8.2008, 15:19
Я ЗА заходил по другим ником в начале дуэли не атакует здароваеться но жаль что даже меня не смог победить(ато я уже вобще разучился)но это поправимо да и ответы понравились.
Ответ в целом Про Зоряну кузню не понравился я там тока выделил бы
P.S.: На мою думку,існувало дві небезпеки: перша - фізична (ЗК здатна була знищити Республіку), друга - моральна (сильний артефакт перетягував світлі душі на темний бік Сили) а то всё другое лишние.
Ти відповів правельно,але ти написав дуже багато зайвого.Ось чому копіпаст погана річ

.Добре що ти переписав все на Укарїнську,але ти написав багато зайвого.Тому скороти відповідь

.Напиши що таке "Зоряна кузьня" (в 2-3 реченнях) та чим вона була небезпечна для Республіки.
Shtaket:
Пишу коротко.
Зоряна кузня була автоматичною космічною станцією, здатною виготовляти кораблі. роботів та військове приладдя у великих кількостях. Небезпека полягала в тому, що на ній можна було спорядити величезну космічну армаду, яка б загрожувала існуванню Республіки. Крім того, як артефакт темного боку Сили, вона була здатна перманювати все світле на темний бік, що подвоювало, потроювало, а то й збільшувало в прогресії загрозу Республіці.
Ось бачиш,всього лише написав,але на питання відповів.І навіщо писати так багато?

.Голосую
ЗА.Аргументи вже навів.
(Shtaket @ 10.8.2008, 13:25)

Бачив гравця на серверах.Вразило не стільки вміння володіння мечем,скільки бажання вдосконалювати це вміння.Гравець адекватний,відповіді теж непогані.
Chensky:
Завдання виконав.
Haydamaka
10.8.2008, 20:27
Для мене рівень володіння мечем у новачків ніколи не був визначальним. Цьому можна навчитися. Головне щоб був хист. А за словами Штакета , здається, із цим проблем не повинно бути. Відповідаєш непогано. Можливо, трохи поверхньо. Але разом із тим досить обдумано та старанно. У зв"язку із цим, думаю, можу сказати ЗА
Дякую, Ральф) ти полегшив трішки життя Новій Республіці)
А тепер без формальностей. Дійсно, гравець довів, що він гідний звання громадянина Республіки. Звичайно, бойовим мистецтвам треба ще вчитись(як і нам усім), але прогрес вже є.
я
ЗА
В зал защел Nikooz и подошел к бланку с голосами "За" и "Против"...
-Да, я За. Провел пару тренировочных боев во дворе Академии. Умеет бится. Да и ответы, я смотрю не плохие.
Продолжай свои начинания. Да прибудет с тобой сила.
Nikooz развернулся и ушел, оставив такую запись на бланке.
-Konovalov
10.8.2008, 23:08
Ralf
На счет Звездной Кузни ты ответил верно.
А будет ли Звездная Кузня угрозой джедаю,которому сказали - "Бери Кузню,она твоя!Бери и с ее помощью захвати всю Галактику!"?
PS. Прочитав весь топик я придерживаюсь положительного мнения о будущем гражданине...

Пока что я
ЗА
Konovalov:
Я думаю, що спражній джедай, знаючи про темний бік Сили, ніколи не погодиться на таку пропозицію. А, по-друге, захоплення Галактики - це зло, а зло не для джедая, бо він мусить оберігати і захищати, а не нападати і знищувати.
-Konovalov
10.8.2008, 23:16
Верный ответ.Джедай не должен поддаваться соблазну власти.Джедаи служат,а не правят.
Я ЗА
Nirvana:
Довго я шукав Nefariusa. Розпитував і в ситхів і в культистів. Ситхи не відповідали, а культисти заявили, що розпочинають війну проти Республіки і нічого не скажуть.

Чомусь я їм не сподобався. Це стало очевидно, коли їхній "вождь" наказав усім своїм братам і подругам "убити Ralfa". Проте, мабуть, Nefariusу передали, що я його розшукую і ми, можливо, випадково зустрілися на форумі в моїй заявці. Потім ми обмінялися ввічливими листами, у яких мене звинуватили в шпіонажі на користь Ордена, і врешті-решт вже цілком випадково зустрілися на дуельному сервері,де я побачив Nefariusa в кольорах культистів. Отже, напрошується висновок: Nefarius - культист.
Як доказ наводжу скріншоти:
Haydamaka
11.8.2008, 7:29
Закрито за порушення атмосфери рольової гри
Викладання логів є порушенням атмосфери рольової гри