Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами
Республіки.
Звати мене Zairus. Своє дитинство я провів на Рілоті. Мої батьки постійно подорожували, шукаючи кращої долі. Але закріпитися ніде не вдавалося, бо батько був досить відчайдушним авантюристом, до того ж сильно любив карточні ігри (грав він поганенько). А так як гроші в нашій сім'ї були явищем рідким, то доводилось частенько літати з планети на планету, намагаючись сховатись від кредиторів. В 7 років ми зупинилися на Рілоті. Там мені довелося провести 12 років свого життя. В якості раба, бо на планеті рабство було поширеним явищем, а батько і тут встиг заборгувати велику купу грошей. Дівчат віддавали в якості рабинь поважним товстосумам, а хлопців гнали працювати на місцеві шахти з видобутку ріллу, дуже цінного наркотику. Там я провів ці роки, допоки мені не вдалося вислизнути звідти завдяки одному чоловіку, який потрапив на шахту в якості каторжника. В нього були зв'язки серед контрабандистів і одного дня вони нагрянули на шахту, вчинивши там розгардіяш. В той момент я був в одному забої разом з цим чоловіком, тому не довго думаючи дременув звідти разом з ним, провівши останні 3 роки в якості контрабандиста.
За цей час ми частенько виконували небезпечні вилазки з товаром в ізольовані системи Галактики, підконтрольні Імперії, намагаючись допомогти людям, що знаходились на планеті, постійно постачаючи їм продовольство та речі, необхідні для виживання в сурових умовах тих планет.
Саме в цей період я дізнався про джедаїв, хранителів миру, які теж, як і я, боряться проти панування Імперії (кожен по своєму, я дошкуляючи Імперії своїми вильотами, джедаї своєю прямою боротьбою з нею).
Я не знаю, чи є в мені Сила чи ні (хоча інколи в мене і відбуваються певні передчуття, які дозволяли весь цей час, обходити всі небезпеки, можливо це і Сила, хто зна). Сподіваюся, що якщо вона в мене є і джедаї допоможуть мені її відкрити в собі та пізнати їх мудрість, то я разом з вами допоможу цьому світу стати мирним притулком для всіх живих створінь в галактиці.