Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jaiden
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Jaiden
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Моє вигнання закінчено і я вирішив повернутися в Орден. ObiWan1.gif
Kol-yan
Я рад, что ты вернулся =) Сам ночью тебе в репе написал, что в такой День надо вступать в Республику) Вообщем, учитывая боевые заслуги в прошлом и хорошие навыки владения мечем, учитывая адекватность и наличие мозгов _a1.gif , ну и конечно же учитывая праздник(я не про твой День Рождения, я про День системного администратора tongue.gif ), голосую ЗА !!!

зы Напиши историю персонажа (многие тебя хорошо знают, но другим будет интересно почитать)
Jaiden
Можна історію я напишу вже після свого д.р.? laugh.gif
Haydamaka
Слава Силі! А я вже думав, які б такі аргументи вигадати, щоб тебе з вигнання повернути _a1.gif ? Знаю, ти мав певні причини не повертатися ninja.gif , але я радий, що ти таки пересилив себе. Отже, до чого я? Я категорично) ЗА. Чому? Тому що Джайден за довгий час перебування в Реп зарекомендував себе ідейним джедаєм. А ще часто констуктивно критикує мій стиль ведення бою rolleyes.gif .
П.С. Ну, готуйся. Кому відпочатку належав Ебон Хоук? Переліч усіх джедаїв, яких ти знаєш, та розкажи про них. Розкажи кодекс джедая biggrin.gif biggrin.gif
DenAn
Со мной недавно связалась организация WWF (Wild Wampa Fund). Они очень обеспокоены вымиранием популяции вамп на планете Хот, из-за вмешательства человека и особенно Люка Скайвокера. По данным WWF на планете осталось всего несколько вамп, и жизнь каждой из них очень важна. Так же WWF обнаружил пещеру одной вампы:
На этой территории как раз проходят ожесточенные бои между повстанцами и имперцами. Твоя задача спасти жизнь этого ласкового и миролюбивого животного и отвести его в безопасное место:
А также организация была бы благодарна, если б ты установил пол данного индивида ninja.gif
Atton
Вооооууу... хто прийшов))) Я тебе зачекався.... скучив навіть(ніхто мені зауваження не робить biggrin.gif ). Але відразу ЗА не скажу. Докажи що ти... як то кажется за час вигнання не "заржавів". Те що із мудрістю в тебе все с порядку це я знаю, а от не розучився ти мечем користуватися? У чесному поединку переможи 1го ситха(але не нижче адепта). ninja.gif
Shtaket
ЗА мое перше слово.Гравець адекватний,добре беться,вміє дивитись на ситуації з різнх боків,ідейна людина...ожно багато ще говорити.

П.С. Ти завжди вчив мене)
-Dark Mara
Ого!!! Хто це в нас тут. biggrin.gif
Привіт. Ми тебе вже давно зачекались. rolleyes.gif
Голосую За без жодних вагань. Справжній джедай в душі. До того ж треба комусь молодих і посварити, а не тільки по голівці гладити. happy.gif
П.С. До речі, колись ти номінально був моїм вчителем в Академії. Сподіваюсь, що і на ділі повчиш. ad.gif
Jaiden
ДенАн,WWF винні мені пляшку справжнього свіжого пепсі .

Завдання було не з легких,оскільки дана "дамочка" накинулася на мене,як Пугачова на Галкіна...Хоча це можна пояснити,оскільки вона просиділа замурована в печері хз скільки днів.
Що ж,я її всетаки вивів в безпечне місце,щоправда тепер потрібно залатати рани... happy.gif

2Аттон
Запитай у Гайдамаки про моє володіння мечем,він мене недавно бачив або Дарк Мари(хоча незнаю,чи бачила самі бої).Я нікому нічого доводити не збираюся і вбивати нікого теж нехочу.
DenAn

WWF благодарит тебя за спасения этого чУдного животного. Специалисты фонда уже приступили к поиску пары для этой "дамочки".
Ну а я голосуй ЗА твое вступление _a1.gif
Haydamaka
(Jaiden @ 25.7.2008, 21:52) *
Запитай у Гайдамаки про моє володіння мечем,він мене недавно бачив

Підтверджую, Джайден в чудовій формі boxing.gif . Дав мені днями прочухана smile-rapier.gif _a1.gif
Daiver
Думаю что Jaiden - человек не требующий подтверждения верности Ордену. Пускай я не всегда согласен с тобой во многих вопросах, но ты истинный джедай и хороший человек (Адекватный, Владеющий сабером мудрец happy.gif )

с возвращением - ЗА
-Hokage
Сколько его знаю(около года) кроме негатива, занощивости и высокомерия он ко мне не проявлял. Странно што все так хорошо о нём отзываютса...Видимо он токо со мной так... Я проголосую ЗА, он адекватный и сильный игрок. хоть ето и лож...
Jaiden
"негатива, занощивости и высокомерия" - з цього моменту детальніше будь-ласка. huh.gif
-Hokage
Давай мы зобудем о прошлом и сосредоточемса на будущем, под офф ником я с тобой в конфликты не вступал, поетому думаю подружемса... happy.gif
Jaiden
З цого і потрібно було починати... handshake.gif
krochi
Хороша людина, один з тих, хто будив рольове життя Ордену під час його занепаду, не давав Республіці померти, як емп ninja.gif Голосую ЗА!
Nikooz
Я ЗА ! Видел на сервере, хорошо владеет оружием и т.д. )
Atton
(Jaiden @ 25.7.2008, 21:52) *

Запитай у Гайдамаки про моє володіння мечем,він мене недавно бачив або Дарк Мари(хоча незнаю,чи бачила самі бої).Я нікому нічого доводити не збираюся і вбивати нікого теж нехочу.

blink.gif ai.gif Я тебе не питаю збираешся ти чи ні..... це мій квест... ВИКОНУЙ.

(Gaydamaka @ 25.7.2008, 22:35) *

Підтверджую, Джайден в чудовій формі

Так докажи це....
Kol-yan
С возвращением =) Принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.