Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lamer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Lamer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Моє бажання вступити в Орден заради блага та миру в Республіці.Небагато про себе:
Рідна планета Тутуїн.Виріс я з матір'ю-джедаєм,тому що батьтко загинув заради того щоб спасти матір.Мені в той час було три роки.Мама завжди казала мені що в мене і батька є одна спільна мета(у батька була)-стати джедаєм...Коли я виріс я пішов вчитися у Академію Скайуокера.Після Академії я знову вільний щоб допомагати Республіці на благо людям...Перебувавши в республіці більше року,мене почала тягнути до себе Темна Сторона,тобто - Essence of Darkness...Пробувши там деякий час я зрозумів - Республіка це мій дім, і я завжди буду в душі Джедаєм...
Haydamaka
Хороший гравець, має тренерський досвід, що для нашої молоді вкрай важливо, джедай у недалекому минулому. Я ЗА
-Recon Zero
Расскажи про Essence of Darkness. Какого их мировозрение? Как они относятся к другим кланам?
Lamer
У їхньому розділі прочитай Ідеологію та все зрозумієш )
Atton
Які можеть бути запитання? Всі "старі" джедаї його знають... я тебе вже зачекався)))) Звісно ж ЗА. Пояснювати немае сенсу. Адекватний. мудрий, Джедай одним словом....
-Dark Mara
Повернення блудного сина. biggrin.gif
Хм... В мене всього одне питання, чого ти вирішив повернутись? Причина? _a1.gif
Kol-yan
Голосую ЗА лиш по той причине, что он модер Essence of Darkness, а значит будет там нашим шпиёном laugh.gif (главное, чтоб не оказался шпионом сил Тьмы ninja.gif )
А вообще, отличный игрок, хороший человек, а тот факт, что недолго пробыл в другом клане, как по мне, так только поможет нам более объективно относиться к происходящему вне Республики) Так что За)
-Dazzle
Ти ба, хто це до нас завітав... ну що, людина взагалі то адекватна і перевірена... я ЗА =) (мені лише цікаво, що тебі в них не сподобалося, що ти від них втік? closedeyes.gif )
-Talikus
Я, как человек относительно здесь новый, лично не имел чести быть знакомым с ним. Но, исходя из репутации человека, его опыта и силы, а также отзывов более старших и мудрых членов Совета, полагаю, что такая персона обязательно пригодится Ордену! Не вижу смысла как-либо проверять кандидата. Так что ЗА!
-Chewbatya
Здравствуй, Lamer. Мы рады видеть тебя у дверей Храма...
Ответь только на один вопрос: - после твоего ухода и жизни в Essence of Darkness, у тебя есть иммунитет к карточкам желтого цвета? ad.gif tongue.gif
Nikooz
Видел кандидата не сервере, хороший кандидат! Я 3A !
-Hokage
Помоему слишком халявный проход closedeyes.gif Я тебя не много напрягуОтследи и обезвреди игроков таких кланов:ЕД.Ауткаст.
Lamer
Хм... В мене всього одне питання, чого ти вирішив повернутись? Причина? _a1.gif

Причина в тому,шо весь час який я перебував в ЕД мені завжди чогось бракувало...Тобто бракувало Республіка та вас Джедаїв )І мені соромно що я хоч трішки піддався Тьмі (Я ж ніколи небув в іншому клані окрім Республіки...
значит будет там нашим шпиёном laugh.gif (главное, чтоб не оказался шпионом сил Тьмы ninja.gif )

ыыы )В мене заберуть права Модератора )
мені лише цікаво, що тебі в них не сподобалося, що ти від них втік? closedeyes.gif

Мені все подобалося,а головне - друзі та гарна обстановка.І я не тікав!А чому пішов я уже написав в декількох рядках вище.
Ответь только на один вопрос: - после твоего ухода и жизни в Essence of Darkness, у тебя есть иммунитет к карточкам желтого цвета? ad.gif tongue.gif

Він в мене з'явився тоді,коли я перший раз схлопотав 3 жовті і мене вигнали _a1.gif
>>Hokage :Поясни конкретно чи ти хочеш скріни чи можна свідка Джедая ??? І прохання:якщо можна заміни клан ЕД якимось іншим,бо у ньому багато моїх друзів.
-Hokage
Хм., ок.. меняю Ед на Емп и УБ, по поводу скринов или свидетеля, роли не играет, на твое усмотрение.
-Chewbatya
Ответы - понятны, опыт - не пропьешь... Я ЗА старого республиканца... biggrin.gif
-Dark Mara
Теж голосую За.
В нас не так багато вправних глєфістів та й ще за часів попереднього твого джедайства запам'ятався лише з гарної сторони. _a1.gif

Єдине - сподіваюсь, що ти більше не покинеш Республіку і не повернешся назад в якийсь інший клан як це зовсім недавно вже всі ми бачили зробили кілька людей, в минулому вже мавши немалий досвід в Республіці в якості джедаїв.
По їх словам їх теж на ностальгію потягнуло. closedeyes.gif
Lamer
Квест готовий _a1.gif
Вибачте поставив скрін з логами,зараз новий зроблю.
-Hokage
Квест выполнен. Ну ладно пусть будет ЗА))))
Shtaket
Я ЗА.Он хорошый человек,прекрасно владеет Силой,хорошый боец...Много еще можно про него говорить)
Haydamaka
З поверненням. Прийнятий.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.