Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та з правилами Республіки і Законами Республіки.
Мене звати Влад, прізвища у мене немає...
Ось моя історія:
Я один з мільйону клонів планети Каміно. Ви могли дізнатись про мене більше, якби пройшли гру Star Wars Republic Commando. Раніше мене звали SEV 07.
Мій підрозділ був на завданні на Планеті Кашиик. Але після завершення міссії, я втрапив у невеличку халепу ( патрульнуй підрозділ дроїдів та дроїдеків "запалили" мене і прийшлось приймати бій), і врешті-решт втратив я зв"язок зі своїми Кровними Браттями... Через деякий час я помітив Сотні, ТИСЯЧІ кораблів Республіканського Десанту...але є я не здогадувався про отриманий усіма Командирами й Командо НАКАЗ 66.... Я не міг повірити, що його суть це знищення Джедаїв, як зрадників Республіки..
Я вирішив сховатись на віддаленій та бідній планеті Татуїн. Перечекавши деякий час ГОЛОВНИЙ ворог Республіки показав своє лице - Імператор Палпатин!!!
Він проголосив ІМПЕРІЄЮ ту частину всесвіту, за яку Тисячі Солдатів і Джедаїв кров"ю боролися!!!! Тепер, обдумавши всі ці події, я набрався СИЛ... Ці сили мене привели у Нову Республіку... якій я готовий служити, як колись із сотнями своїх братів...я...віддавав...останню..краплину крові....