Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Opapa
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Opapa
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Хочу потрапити в ваш клан бо не поважаю ситхів,і хочу їх всіх знищіти.Історію персонажа придумати ні як не можу.
Haydamaka
closedeyes.gif якщо ти хочеш тільки цього, джедаєм ти не станеш ніколи.
Ну знищиш ти ситхів, а що далі? А далі, за твоєю логікою, тобі робити не буде чого. Так, Орден джедаїв знаходиться у стані війни із ситхами, але це лише необхідність, а не головна мета. Погано ти розумієш сутність наших ідей, поки що я проти. (нижче я пояснив свою позицію детальніше)
Підбери аватарку на тему Республіки

-Opapa
аватарка готова
Gerontos
не видно її
-Nirvana
Из твоей истории ничего о тебе не ясно. Расскажи о себе поподробнее. И раскажи по подробне что тебя сюда привело.
Granat
Бачив на серверах... Гравець непоганий, але занадто молодий. Нетерпіння губить його... В данний момент я утримаюсь.

Ти кажеш що не можеш придумати собі історію? Щож, ось тоби історія: Тебе приймають до Ордену Джедаїв, ти стаєш Падаваном Лицаря Джедая, але одного дня ти дізнаєшся що твій батько - могутній ситх, і тобі з твоїм вчителем треба його знешкодити. Твої думки, дії?
-Opapa
(Granat @ 2.7.2008, 22:06) *

Бачив на серверах... Гравець непоганий, але занадто молодий. Нетерпіння губить його... В данний момент я утримаюсь.

Ти кажеш що не можеш придумати собі історію? Щож, ось тоби історія: Тебе приймають до Ордену Джедаїв, ти стаєш Падаваном Лицаря Джедая, але одного дня ти дізнаєшся що твій батько - могутній ситх, і тобі з твоїм вчителем треба його знешкодити. Твої думки, дії?

Я бы поборолся со своим отцом,и мне небыло б жалко его смерти,потому что он предал меня.Это как в Украинской литературе "Тарас Бульба"

!
Попередження:
Оверквотінг. Перше й останнє попередження

Haydamaka
Проти категорично. На ті враження, які я навів вище, наклалися нові, отримані в дуелі. Провів з кандидатом 3 дуелі, цього було достатньо. Атакував, коли я навіть не активував меч. Жодних вибачень, жодних сумнівів. А це значить, що закони Республіки він точно не читав.
-Opapa
(Gaydamaka @ 2.7.2008, 22:41) *

Проти категорично. На ті враження, які я навів вище, наклалися нові, отримані в дуелі. Провів з кандидатом 3 дуелі, цього було достатньо. Атакував, коли я навіть не активував меч. Жодних вибачень, жодних сумнівів. А це значить, що закони Республіки він точно не читав.

может у меня лаги были

!
Попередження:
Оверквотінг. Попереднє попередження проігнорував. 10 днів р\о

-Akatosh
ПРОТИВ
Лаги - самая популярная отговорка... Если тебя лагало, значит лагало бы и Гайдамаку, а если этого не произошло - ты делал все осмыслено...
Haydamaka
У зв"язку із отриманням кандидатом р\о, закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.