Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Хочу потрапити в ваш клан бо не поважаю ситхів,і хочу їх всіх знищіти.Історію персонажа придумати ні як не можу.

якщо ти хочеш тільки цього, джедаєм ти не станеш ніколи.
Ну знищиш ти ситхів, а що далі? А далі, за твоєю логікою, тобі робити не буде чого. Так, Орден джедаїв знаходиться у стані війни із ситхами, але це лише необхідність, а не головна мета. Погано ти розумієш сутність наших ідей, поки що я
проти. (нижче я пояснив свою позицію детальніше)
Підбери аватарку на тему Республіки
Из твоей истории ничего о тебе не ясно. Расскажи о себе поподробнее. И раскажи по подробне что тебя сюда привело.
Бачив на серверах... Гравець непоганий, але занадто молодий. Нетерпіння губить його... В данний момент я утримаюсь.
Ти кажеш що не можеш придумати собі історію? Щож, ось тоби історія: Тебе приймають до Ордену Джедаїв, ти стаєш Падаваном Лицаря Джедая, але одного дня ти дізнаєшся що твій батько - могутній ситх, і тобі з твоїм вчителем треба його знешкодити. Твої думки, дії?
(Granat @ 2.7.2008, 22:06)

Бачив на серверах... Гравець непоганий, але занадто молодий. Нетерпіння губить його... В данний момент я утримаюсь.
Ти кажеш що не можеш придумати собі історію? Щож, ось тоби історія: Тебе приймають до Ордену Джедаїв, ти стаєш Падаваном Лицаря Джедая, але одного дня ти дізнаєшся що твій батько - могутній ситх, і тобі з твоїм вчителем треба його знешкодити. Твої думки, дії?
Я бы поборолся со своим отцом,и мне небыло б жалко его смерти,потому что он предал меня.Это как в Украинской литературе "Тарас Бульба"
! |
| Попередження: Оверквотінг. Перше й останнє попередження |
Haydamaka
2.7.2008, 21:41
Проти категорично. На ті враження, які я навів вище, наклалися нові, отримані в дуелі. Провів з кандидатом 3 дуелі, цього було достатньо. Атакував, коли я навіть не активував меч. Жодних вибачень, жодних сумнівів. А це значить, що закони Республіки він точно не читав.
(Gaydamaka @ 2.7.2008, 22:41)

Проти категорично. На ті враження, які я навів вище, наклалися нові, отримані в дуелі. Провів з кандидатом 3 дуелі, цього було достатньо. Атакував, коли я навіть не активував меч. Жодних вибачень, жодних сумнівів. А це значить, що закони Республіки він точно не читав.
может у меня лаги были
! |
| Попередження: Оверквотінг. Попереднє попередження проігнорував. 10 днів р\о |
ПРОТИВ
Лаги - самая популярная отговорка... Если тебя лагало, значит лагало бы и Гайдамаку, а если этого не произошло - ты делал все осмыслено...
Haydamaka
3.7.2008, 11:16
У зв"язку із отриманням кандидатом р\о, закрито.