Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kuba
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Kuba
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я був прибиральником у ангарі Республіки.Одного разу коли я вже йшов з роботи до мене підбіг чоловік та сказав шо в ангарі щось сталось!
Я вирішив пійти перевірити.Прийшовши до ангару я побачив людей у мантіях та з (червоними)світловими мечами!Я йм крикнув шо вони роблять вони сказали що це перевірка,але я не повірив!Я пішов та розвопів це одному знайомому джедаю.Ми прийшли подивилися,і він сказав що це були ситхи!!!
На наступний день я прийшов на роботу,а в ангарі не було жодного літака,та ще вони вбили моїх друзів!Я знову потурбував свого друга джедая...
Він прийшов до мене,ми з ним поговорили шо робити і вирішили знайти одного з ситхів!
Довго ми шукали і нарешті знайшли!!!
Ми почали питати але він почав битву!
Я відійшов тому що мені сказав мій друг-джедай!
Почалась битва...
Мій друг помер,але він все одно змагався дуже добрЕ!
І тому я вирішив стати одним з вас тобто Джедаем!!!
Haydamaka
Суцільне лольство. closedeyes.gif А ще ось це https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=21570
І там таке саме лольство. В тобі немає серйозності та хоча б мінімальної ідейності. Короче, я проти.

Постав аву на тему Республіки

-Kuba
Я чекаю квестів та завдань!
Shtaket
ПРОТИ.Крім аргументів нашого Козака,додам,нетерпеливий.
Haydamaka
Я ПРОТИВ – видел на сидж сервере: кикал народ просто потому как они в сидж лучше играют … © Garibaldi
-Akatosh
Категорически против... Я присутсвовал при указаном Гари инциденте. Плюс отклоненная завка в Империю, которая позитива ему не добавляет.
Atton
Назви ім"я твого друга джедая який тобі там нібито щось підказував?
-Dazzle
ПРОТИ... спочатку ти був танцюристом, а твою сім"ю та друзів вирізали джедаї (з твоїх слів), ще й меблі винесли О_о, а тут раптом ти вже прибиральник, в якого ситхи вбили друзів blink.gif ... маячня якась, повний неадекват...
Haydamaka
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.