Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Bam
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Bam
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я был ученикок Академии Джедаев, но ту планету разрушили ситхи (на которой находилась Академия) и мой мастер направил меня к вам.

-Mochalka
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть ситхи (насколько мы знаем, то должно быть 3 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!

Це обов"язково повинен бути один адепт.
-Dazzle
Направляйся на Кашиик та допоможи джедаям здобути перемогу... нехай хтось з джедаїв підтвердить, що ти справді допоміг...
Haydamaka
(Bam @ 16.6.2008, 12:06) *
Я был ученикок Академии Джедаев, но ту планету разрушили ситхи (на которой находилась Академия) и мой мастер направил меня к вам.

Чому ти встиг навчитися до того момента, коли Академію було зруйновано? І що ще ти хочеш вивчити в першу чергу?
Нарешті я пригадав, де тебе бачив.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=18378
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=18357
Це і є твоя попередня Академія? closedeyes.gif Навіщо ти приховав цей факт, коли розповідав про себе, навіщо сказав неправду?
-genberi
Неубедительно.

Что за планета была на которой разрушали академию? Был ли ты в числе тех вандалов? Назови имя хоть одного учителя из той академии.
-Rostik
Хм... Не добре розпочинату свій вступ з таємниць. Ти вбив багато джедаїв і навіть не в чесному поєдинку. Чи справді ти очистився від теної сторони? Доведи це, прояви свій чистий розум та покажи себе перед джедаями і нехай вони тут відпишуть. (5 джедаїв, причому двоє з них мають бути падаванами)
-Obsidan
Я не воспринимаю людей, которые до Света, тыкались носом во Тьму. Хоть и прошло три месяца.... Но что-то не убедительно. С ситхами поведёшся... ПРОТИВ
Jackal
Согласен полностью с Обсидан...

Против..
-Holyblade
Почему ты решыл вступить в Республику???только чесно,потому что не приняли в Империю или как?
-Lexio-Maori
чуствую я что ты хочеш вступить куда попало, но к нам идут только с чистыми помыслами,я думаю что у каждому человеку своественно ошибатся так что мое мнение пока таково назначь време и мы встретимся на святом сервере где я проверю каков ты в бою с етого будеут ясны некоторые вещи
Haydamaka
Кандидат неактивний, заявку закриваємо.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.