Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я зобов"язуюсь їх виконувати.
Прошу прийняти мене у джедаї.
Моєю метою є навчання, а далі підтримка своїх собраттів
у нелегкому світі випробувань. Також я буду відстоювати
кордони та честь Республіки у протистоянні з Імперією.
Нехай буде с вами Сила.
Trueman.
Haydamaka
15.6.2008, 16:59
"Ціль виправдовує засоби" - чи згоден ти із цим твердженням, і чому?
Gaydamaka
Я трохи почитав на форумі тестування інших гравців, запитання, які їм задавались, і можу засвідчити, що я не є знавцем історії ЗВ, читав буквально пару книжок. Але, не зважаючи на це, я буду відповідати на ваші запитання, як я вважатиму правильним, тобто на свій розсуд. Якщо знаня історії - це досить важливий момент для кандидата у джедаї, то в мене тут пробіл. Так чи інакше, вам вирішувати як бути.
Відповідь: Насправді, це дуже філософське ствердження і досить нелегко на нього відповісти однозначно. Але я можу сказати, що мені перше прийшло на думку: - Ціль виправдовує засоби, якщо засоби не суперечать людській моралі (я б сказав Кодексу джедаїв, але я не досить знайомий з ним, тому так не буду стверджувати).
Знавцем історії ти можеш не бути, а от правила знати треба. Почитай їх, та більше не оверквоть. © Gaydamaka
"Ни что не истина. Все позволено." - растолкуй пожалуйста мне, мое любимое выражение...
Haydamaka
15.6.2008, 21:49
(Trueman @ 15.6.2008, 22:34)

Ціль виправдовує засоби, якщо засоби не суперечать людській моралі (я б сказав Кодексу джедаїв, але я не досить знайомий з ним, тому так не буду стверджувати).
Тоді тобі квест: знайди в Республіці її чинні Закони та кодекс джедаїв загалом, й поясни свою позицію, грунтуючись на знайденому.
Погано, що ти не знайомий з історією, для джедая це досить важливо, як я вважаю... тож моїм завданням буде:
Скажи мені хто приймав участь у битві за Геонозіс та чим вона закінчилася...(пошукай в архівах, або порозпитуй у інших)
Jackal,
Я так вважаю, що треба критично ставитися до істин, які нав"язують і не боятися робити вчинки всупереч стереотипам.
Gaydamaka,
Я не буду розкривати всіх пунктів Законів Республіки, але починаючи вже з першого пункту джедай має бути взірцем честі, моралі та доброти. Це те, про що я писав (можливо не в такій розкритій формі). І якщо є поставлені цілі, то способи їх реалізації мають бути відповідними до Законів.
Що до Кодексу джедаїв, то як мінімум вони повинні прислуховуватись до волі Сили перед тим як приймати якісь рішення, бо інакше можуть потрапити на темну сторону.
Dazzle,
У битві за Геонозіс приймали участь КНС (Конфедерація Незалежних Систем) та Республіка. В результаті битви Республіка перемогла.
-Dark Mara
16.6.2008, 1:40
Наскільки ти, напевно, знаєш, Джедаї часто виконують функції судді (вирішують різні суперечки).
Так ось тобі завдання - розсудити двох людей, у яких виникла суперечка (про що саме, немає різниці). Головне - на стороні першого - закон (згідно закону правий він), на стороні другого - справедливість (згідно суспільної моралі і справедливого відношення - правий він).
Тож скажи, як ти їх розсудиш - кого примусиш підкоритись волі іншого? Чому?
-Holyblade
16.6.2008, 8:04
Насчет цели...хм давай тебя проверим....
Принеси мне 3 скрина ситских трупов,убитых силой - Grip(Удушье).Можешь также задавить их лифтом под удушьем...
(Trueman @ 15.6.2008, 23:32)

Я так вважаю, що треба критично ставитися до істин, які нав"язують і не боятися робити вчинки всупереч стереотипам.
А разве кодекс - не истина? И к нему нужно критически относиться?....
-Mochalka
16.6.2008, 11:11
На Нар-Шаддаа був відправлен на тайне завдання Лицар Джедай, який був представлен, як посол, але сіти якимось чином дізналися про це завдання і вирішили ліквідувати цього Лицаря Джедая. Ти повинен захистити його (допомогти Джедаю), як доповіла нам развідка - це повінні бути адепт сітха й два аpprentice.
Dark Mara,
Я гадаю, що Закон повинен бути важливим для всіх. І якщо хтось його не знає, то це не звільняє його від відповідальності. Але у питаннях, в яких важко прийняти однозначне рішення на користь когось із оппонентів, потрібно шукати компроміси. Також не треба забувати про Силу і прислухатися до її підказок.
Якщо моя відповідь не досить переконлива, ви не могли б придумати спірну ситуацію, яку б я намагався вирішити. Я вважаю, що у Вас більше досвіду в цьому і Ви могли б придумати більш правдивішу ситуацію або привести приклад вже бувалого спору.
Holyblade,
Дякую за випробування. Але у Законах Республіки (зокрема в п.3-п.4) Джедай повинен уникати спокуси Темної сторони і не повинен зловживати Темною силою. Також Джедай мусить бути прикладом доброти і взірцем честі. Тобто все це говорить про те, що я нажаль змушений відмовити Вам у виконанні Вашого прохання саме в тому варіанті, як Ви мене попросили. Можливо Вам потрібно три чесні дуелі с ситами на мою користь?
Jackal,
Кодекс - це істина, але яку не нав"язують, і, в принципі, до якої можна ставитися критично. Але в такому випадку недалеко і до Темної сторони. Сподіваюсь, я відповів на Ваше запитання.
Haydamaka
17.6.2008, 14:08
Непогані відповіді, і я бачу, що із нормативною базою Республіки ти насправді ознайомився. А знання історії з часом прийдуть. Головне, що ти намагаєшся думати. Я ЗА
Я мав на увазі - хто з відомих джедаїв та ситів приймав участь... та що сталося під час цієї битви...
-Holyblade
17.6.2008, 16:55
Молодец))мое испытание прошел,но надо бы еще увидеть как ты владеешь мечем....
Розкажи мені про Дарта Ревана і Дарта Малака.(бажано від себе) Та що вони відкрили.
-genberi
18.6.2008, 12:39
В последнее время у меня трудности с логикой, помоги разобраться: должен ли джедай Боятся Тёмной стороны?
Dazzle,
У битві приймали участь такі Джедаї: Обі-Ван Кенобі, Анакін Скайуокер, Мейс Вінду та граф Дуку.
Граф Дуку взяв у полон спочатку Кенобі, а потім и Скайуокера з Амідалою, які хотіли візволити Обі-Вана. Дуку хотів при всіх катувати їх як шпигунів, але на допомогу їм прийшов Мейс з загоном Джедаїв. Але це не помогло...
Дуку виствив цілу купу дроїдів проти Джедаїв. І тут в самий гострий момент прилетіли війська нової Армії Республіки і врятували всіх. І потім на полях Геонозіса відбулася битва, в якій перемогла Республіка.
Rostik,
Алек Сквінкваргесимус (Дарт Малак)- бувший Джедай і військовокомандуючий, який врешті решт перейшов на Темну сторону і став учнем Дарт Ревана. Вони шукали «Зоряну Ковальню», релікт Безграничної Імперії Ракати (Infinite Empire of the Rakata). Все-таки знайшли ії, але між собою не поділили і Дарт Малак був вбитий на дуелі Дартом Реваном.
Genberi,
Такі почуття як ненависть, гнів, страх були руйнівними, вели на Темну сторону і взагалі заборонялись у практиці Джедаїв. Таким чином, Джедаї не повинні боятися Темної сторони.
-Dark Mara
18.6.2008, 16:45
Відповіді дуже гарні. Видно, що кандидат вміє красиво подати свої думки. Тому голосую
ЗА.
П.С. А щодо конкретних спорів, то думаю, що в якості Джедая в тебе їх буде ще достатньо.
Вірно. Тепер практичне завдання. Переможи 3 анфорців.(скріни)
Все правильно... але Дуку на той час уже не був джедаем... ну буду вважати що ти просто помилився... ну ти показав себе досить добре, почекаю доки тебе протестують на володіння мечем...
Не совсем это я хотел услышать...
А как ты думаешь, воспользовался бы ты темной Силой в случае крайней необходимости?
Шановний Jackal,
Я гадаю, що навіть у якійсь дуже скрутній ситуації я б не використовував темної Сили. Я вважаю, що Світлим потрібно бути на 100%, якщо вже вибрав Світлу сторону(даруйте за тфтологію).
У республіці є чарівна жінка, відміний і мудрий джедай- Дарк Мара. Зустрінься із нею на серверах і нехай вона тебе перевірить. А після обидва відпишітся .
-Konovalov
20.6.2008, 11:21
Ты должен найти Ситх Лорда Бальтазара и победить его 1 раз.Скриншот в студию.
Теперь вопрос по истории:
На какой планете родился Сенатор Палпатин?
Шановний Konovalov,
Сенатор Палпатін народився на планеті Набу, в місті Тіід.
Тепер я хочу звернутися до всіх.
Нажаль, можливості заходити на сервери у будні дні у мене немає, принаймні вдень. Бо на роботі файрволом фільтрується все це діло.
Всі ваші прохання я буду виконувати, нажаль, не з тією швидкістю, з якою вам би можливо хотілось, але поступово, я гадаю, що справлюсь.
Дякую за терпіння.
-Konovalov
21.6.2008, 7:42
Хорошо.Тогда еще вопросик.
Как назывался Звездный Разрушитель типа "Империал",которым командовал Гранд-Адмирал Траун?
Какими кораблями командовал Траун,до ЗР Империал?
Хорошо.. А что важнее: долг или жизнь?
Шановний Konovalov,
Траун командував ЗД класу Імперіал "Химера". А до того йому доводилося керувати такими дестройерами, як "Помста", "Попереджуючий", "Сірий вовк".
Шановний Jackal,
Я вважаю, що обов"язок для джедая важливіший, чим його життя.
Я не говорил про твою жизнь... Если на кону жизнь ребенка......?
Ответы неплохие

Думаю стоит рассказать тебе одну историю...
Вел я как-то бой с одним злобным ситхом!

Долго сражались и вот преимущество наконец-то оказалось на моей стороне! Ситх избрал лучшим решением бегство

Перед тем как сесть в корабль ему предстояло спуститься с 20 метровой лестницы, и он, недолго думая, спрыгнул с лестницы, сел в корабль и удрал(да-да, я дал ему уйти...

) Вот у меня возник вопрос! Он спрыгнул с лестницы и даже не ушибся, да и Силу вроде бы не использовал

Как можно так ловко спрыгнуть?
-Konovalov
23.6.2008, 17:32
Kol-yan
Я ради интереса решил попробовать твою загадку...и как всегда не смог

)))
Trueman
Хорошо...ответ верный.Раз ты не можешь заходить на сервера,то тогда еще вопросы по истории.
На какой планете был рожден Траун?
Сколько одновременно могло быть Гранд-Адмиралов?
Какого цвета была их форма?
Кто награждал званием Гранд-Адмирала?
И,какое звание предшествовало Гранд-Адмиралу?
Надеюсь не сильно много вопросов)) Как по мне,так они легкие...И напомниаю.Copy-->Paste не приветствуется.
Якщо відповіси на питання Кольяна то я проголосую на твою користь, бо я уявлення не маю як той ситх не вбився =)
Шановний Konovalov,
З біографії Трауна відомо, що він народився на планеті Ксілла.
Що до Гранд-Адміралів, то вони призначалися на свої посади Імператором і з тих пір, як Імператор Палпатін призначив 12 своїх наближених слуг Гранд-Адміралами, їх мало бути тільки така кількість. Що до попереднього звання до Гранд-Адмірала можу сказати тільки одне - це мав бути офіцер.
Гранд-Адмірали мали форму білосніжного кольору.
Шановний, Jackal
Якщо я зрозумів, то я маю сказати загальну думку, як Джедая що до вибору між обов"язком та життям (наприклад, дитини)... Однак моя відповідь буде всеодно суто моєю думкою...
Я завжди любив і люблю дітей, у мене в самого маленька дочка (1рік 2міс) і якщо дивитися на це з моєї сторони, то я б і намагався і дитину врятувати, і не заплямити честь Джедая... Але все знову натикається на контекст ситуації, в якій я чи інший міг би бути, щоб зробити такий вибір. Я вважаю, що однозначно не можна відповісти на це питання. Даруйте, Jackal, але я не маю інакшої відповіді.
Труеман. чому ти ігноруеш мій квест. Легше нема. Мара не важко знайти. Вона майже кожний вечір на сервері...даю тобі ще три дні. На четвертий мій голос ти почуеш.
Прекрастный ответ...
Даю последнее задание - расскажи мне про джедая, который работал на рудниках после кратковременной потери памяти. Он до сих пор в Ордене.
Шановний Atton,
Я ні в якому разі не намагаюсь проігнорувати Ваш квест. Просто у мене не дуже багато часу і можливості для його виконання, тобто для виконання практичних заданнь. Я з задоволенням "побігаю" з Марою і вона Вам все розповість, якщо буде така нагода та її ласка.
Добре...слова що три дні забираю. Але вона остані 4 дні вечором на сервері і не по одній навіть годині. Тобі потрібно максимум 20хв. Добре я почекаю але затримка виконання квесту гірше зробить лише тобі. В усякому разі я лише нагадав.
-Konovalov
26.6.2008, 0:03
Хорошие ответы.
Званию Гранд-Адмирал предшествует Командир Флота.
Пока что я ЗА
Шановні Джедаї,
Я, нажаль, буду відсутній майже 3 дні і не зможу навіть переглядати форум.
Тому прошу почекати принаймні до вечора неділі.
Заздалегідь дякую вам.
Шановний Atton,
А чи може бути замість Дарк Мари якийсь інший Джедай, щоб відрекомендувати мене зі своєї точки зору? Чи це принципово повинна бути саме ця мудра жінка?
Шановний Jackal,
Цього Джедая звати Genberi, але ще він відомий як Aleksei.
Він прийшов до тями в незрозуміломі місті, як потім вияснилося, це були копальні гуманоїдів. Вони приймали його за раба і таких як він було багато.
Невдовзі він побачив володаря копалень, людину в чоному плащі, яка намагалася його зарубати лазерним мечем, але Genberi відчув в собі Силу і уникнув такої участі. Він всіх зв"язав гуманоїдів, полонених випустив і утік звідтіля.
Ось така історія
Ну добре.... можеш зустрітися із Акатошем...
Абсолютно правильный ответ. Хм.. Кто-то из Ситхов заказал мое убийство.. Найди убийцу и заказчика.. Обезвредь их.. это последнее задание.
Вижу на тебя сильно давили друг. Ты молодец. Не буду тебя сильно напрягать. Ответь на один простой вопрос:
Что случилось с планетой Альдераан?
Шановний Nirvana,
Альдераан був знищений Зіркою Смерті (даруйте за скупу відповідь, але вже хочеться спати

).
Шановний Jackal,
Вас замовив Yakusi. Вбивця Trident.
Намагатимусь їх відшукати та знешкодити.
Больше ничего и ненадо. Взял меня вежливостью и простотой
ЗА
Шановний Kol-yan,
Нажаль, я ще не маю такого досвіду, як у вас і не можу однозначно сказати, яким чином цей сітх так вправно зіскочив з драбини та не пошкодився, не застосовуючи сили. Навіть гадки не маю... Гадаю, що це вже тонкощі, які знаєте тільки Ви... Хоча відповідь, насправді, може також бути дуже простою...