Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Garibaldi
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Garibaldi
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Darth Maul - Garibaldi

З.Ы. История дополнялась и редактировалась в разные временные периоды с разным уровнем знаний по написанью РП, хотя если ёё(историю) доводить до ума то там надо серьезный редактор и как минимум еще 1\3 дополнения к существующиму тексту.
Jaiden
Гарі,невже совість замучила? biggrin.gif
Звичайно я ЗА.Тру чел,добре володіє сабером,не гірше в нього і з мудрістю...От тільки чи надовго ти? huh.gif
-Exigo
Я ЗА без вопросов! Как же может быть по другому, если я его просил поступить в Орден?=)
Raiquaza
ЗА...однозначно человек хорошый и адекватный:D
-Dazzle
Та що тут казати... ЗА і без питань...

!
Попередження:
Можна без питань. А без, принаймні, простих аргументів неможна. Це стосується багатьох.
Jackal
Прекрасная история..

ЗА
-Dark Mara
Питати тебе по темі Зоряних війн було б безглуздо, та й в бою від тебе багато кому дісталось, так що без питань. biggrin.gif
Я За обома руками. _a1.gif
Jaiden
Зараз ви люди будете отримувати покарання за необосноване "за". biggrin.gif

Ладно,дам тобі практичне завдання.
Останнім часом посилилась активність такого собі сита Дірка.Твоя задача зупинити його доки він не заподіяв собі лиха.Крім того на Явіні переховується такий собі новоспечений Ситх Лорд Бальтазар.От якраз він може заподіяти шкоду нашим Юнлінгам,то ж ти повинен його знайти та ліквідувати. happy.gif
krochi
Я ЗА!Хороша людина і класний КТФщик _a1.gif
-Holyblade
чего тут думать ,конечно же ЗА!=))хорошый чел,сабером отлично махает))вопросы по вселенной думаю тут безсмысленно задавать))))молодец,что вернулса))

З.Ы.Еще и в ВоВ на Атлантисе за Альянс играл ггг=)))
Garibaldi
(Jaiden @ 14.6.2008, 12:38) *
Останнім часом посилилась активність такого собі сита Дірка.Твоя задача зупинити його доки він не заподіяв собі лиха.Крім того на Явіні переховується такий собі новоспечений Ситх Лорд Бальтазар.От якраз він може заподіяти шкоду нашим Юнлінгам,то ж ти повинен його знайти та ліквідувати. happy.gif

В раз и на матрас blink.gif ! Я тебе что «охотник за головами»?
А какже: Джедай не убиваю заключенных, некто не заслуживает казни несмотря каковы его преступления(с) Бастила Шан(как можно ближе к тексту – на точный не было времени)

-Holyblade
Kol-yan попросил передать:

Такс... Человек с головой дружит Да и боец превосходный
Однозначно ЗА . Хотя нет, куда спешить? Загадаю загадочку... Отгадаешь - будет и ЗА и плюсик в репу... Загадка не простая - старинная загадка с планеты Набу :
Амидала старше своего сына Люка на 27 лет. Через 3 года она будет старше Люка в 13 раз. Вопрос!!! Где Энакин?
зы Решается чисто математически, так что дерзай...
Jaiden
"Заключенных" ніхто і не вбиває.Тобі його відправити кудись подалі потрібно,щоб не деморалізовував молодих юнлінгів. happy.gif
-Rostik
Бачив на серверах та й неперший рік грає. Питати щось сенсу не бачу. Я ЗА.
Atton
Старий перевірений гравець. Розумний та адекватний. Я ЗА
Haydamaka
Немає неуцтва - є знання. В кого, в кого, а в Garibaldi знань щодо всесвіту ЗВ вистачить на всю Республіку. І це лише одна причина, чому я ЗА. А ще є непогані бойові навички та великий досвід.

Отже, вітаю, тебе прийнято.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.