Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Threatening
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Threatening
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Звати мене Threatening,я незнаю де я народився,це завжди було для мене загодкою... ще з 10-ти років я почав самостійне життя,ситхи вбили мою сім'ю, я втримався від злості і почав вчитися битися самостійно,вбився спочатку палицею.. до 15-ти років,але під час одного тренування я побачив як билися ситхи та джедаї,після чого я кожного разу дивився на їхні битви і на одній такій битві вбили джедая, я незнаю його імені але його меч впав у мої руки,я відкрив його и пізнав щось нереальне,мабуть це була сила! Довго думав що ж мені робити, залишитися и ховатися чи йти и вчитися, тому я подався на розшуки ордену Джедаїв. Під час пошуку я побачив, як ситх вже держав джедая грипом я підбіг відкривши мечь і вдарив йому по руці а потів добив у живіт, нажаль я невстиг врятувати того джедая, похоронив и відправився далі,і якось уночі я почув чийсь голос, таке враження що він йшов від того меча, так він и сказав той меч, мабуть той джедай говорив зі мною через нього, імені він свого називати нестав, але вказав мені дорогу до Храму, він і досі допомогає мені,особливо вчитися битися, гадаю тепер він мій вчитель.

Так я і знайшов Орден Джедаїв,хотілося б допомогти Вам захищати слабких, і стати одним із захистиків Світу, прийміть мене до себе.
Haydamaka
Проти. Можливо, я не зможу навести змістовні аргументи чому саме, чого вимагають від мене правила, але, скажімо так, мені відомі дуже неприємні факти про кандидата, що характеризують його далеко не з кращої сторони, які я, нажаль, не можу назвати. Якщо в двох словах, ти намагаєшся нас всіх обдурити. Всіх.
-Ice Zed
Возможно причины не доверять есть, но хотелось бы увидеть его ответы и стиль боя...Воздержусь
"вбився спочатку палицею" лол))
Raiquaza
Нельзя судить о человеке неузнав ево поетому пока воздержусь сответом посмотрим на твои ответы.
Jackal
Ответь мне на маленький вопрос: Что такое месть? И мстил ли ты когда-то? Только честно..
Jaiden
Неясне майбутнє твоє...

Розкажи,що відчуваєш підчас бою,тільки кажи правду,брехню я відчую. closedeyes.gif
-Rostik
Коли ти відрубав руку ситху чому ти його добив в живіт?
-Dazzle
Вважаю, якщо шановний Гайдамака каже що кандидат не зовсім адекватний, то на те є причина ninja.gif мене це насторожило, утримаюсь я покищо...
Dark Manor
Сложна ситуация с этим бойцом... не чую ни света ни тьмы в нём... меч павшего джедая в купе с чувством мести дали ему силу... вижу я что на грани он стоит... но грань эта тоньше волоса... пока что удержусь от решений, ибо на собственном опыте знаю какого это, когда разум не может понять на какой стороне он находиться... посмотреть надо ответ на вопрос
Коли ти відрубав руку ситху чому ти його добив в живіт?

Коли !правдой! он будет, то сомнения развеятся.
Atton
Стало відомо що імперія створю свою армію. Дізнайся про це більш детально.
-Dazzle
Не активний та й репутацію вже встиг погану заробити... вирішив я ПРОТИ проголосувати...
Haydamaka
Закрито у зв"язку із неактивністю кандидата.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.