Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sandar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Sandar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я був звичанним офіціантом в кафе-барі до нас завітав один з джедаів він поклікав офіціанта та я підійшов коли я спитав щоб він хотів - він зказав що в мені е велика сила та я можу стати великим джедаем . Це мабуть тому що мій батько був джедаем .Коли я був ще малий(3 рока) він відправився на війну против Імпері і там загинув .Тепер я хочу продовжити його справу!Та стати джедаем...Тепер в моему серцы вже немае мысця для помсты та ненависть.

ПС Я дуже хочу вчитися та мнене ніхто не навчае, я сам дізнаюся нові знаня ,хочу щоб мені допомогли. Якщо ви сумніваетесь в моіх знанях розпитайте мене. Якщо ви сумніваетесь в моіх бойових здыбностей дайте мені квест , я вас не підведу! Мою тему дуже швидко закрили не доччекавшись слова Матадора про мене.
Я все обдумав та дуже хочу к вам вступити.
Jackal
Напиши маленькую историю на тему "Я упал не необитаемую планету.. И оказалось, что со мной туда попал ситх, - мы застряли на долго..."
История должна быть не меньше 12 предложений!
-Sandar
Як то я зустрів свого друга та він мені пропонував роботу перевозити вязнів з планети .Яко сь ми перевозили вязня №10178(він був ситхом) ,та потрапили під обстріл військового корабля ситхів .Коли ми втекали від нас притягла отмосфера планети .Коли ми впали на незнайомій планеті вижив я мій друг так вязень .Мій друг втік коли побачив що те чого я сам не розумію - що то воно було .Вязень втік та сховався у лісі та прихопив одін світловий меч .Колись коли я спав я крізь сон почув як хтось до мене підкрадается .Я вихопив свій меч та став в оборонну стійку .Він на мене напав з дерева я ледве відбив його удар .Я збив його з ніг та спробував його зоспокоіти .Я побачив що в нього якийсь загадковий перстень .Я стрімкою рукою я зняв перстень .Внутрі вязня щось змінилось .В його очах вже не було тої злість яка так палала .Я запропонував йому розповісти що з ним стлось .Він розповів що колись він був джедае та храбро захищав республіку але наприкінці війни його полонили .Та за допомогою нових технологій ситхів його підкорили , та зробили раба який неволодів своім тілом .Та якось підчас зброеного нападу на селище джедаев ,його схопили та доручили моему другувідвезти подалі щоб він більше не робив зла .Після ціеї історі він вже був знедолиний , та я йому допоміг знову відчути як це бути повноціною людиню. Ми ще довго були на цій планеті .Аж поки патруль не пролітав мимо та не почув нашого сигнала на допомогу. Ця подія відбулась через пів роки .Після нашого спасіння я того чоловягу вже не зустрів...

Далі буде... happy.gif

Дайте чи квест чи питання .Я хочу якогось випробування ninja.gif
Jackal
ЗАДАНИЕ №2: исправь все грамматические ошибки в своей заявке и истории, что ты написал.
-Sandar
зробив
Haydamaka
Тему закрито. Тобі було в попередній заявці відмовлено. З моменту закриття її не пройшло 7 днів. Отже ти не маєш права зараз давати нову. Вчи правила.
Jackal. Навіщо давати питання кандидату, якщо його заявка не відповідає правилам? ad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.