Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ethernet
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Ethernet
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Звати мене Езернет,народився на планеті Татуїн,ще з 9-и років мій батько Тенрез почав вчити мене битися за допомогою лайт-сабера,батько був джедаем,навчив мене використовувати силу,тобто вже дечого я навчився,але коли мені було вже 16-ть ситхи напали на мою сім'ю, вбиті були усі окрім мене(батько встиг мене сховати), мені нікуди було йти,саме тому я відправився у орден Джедаїв щоб продовжити тропу батька, знайти вчителя щоб закінчити учення, да і йти мені нікуди більше - хотілося щоб б ви прийняли мене у свої ряди.
-Dark Mara
Буквально кілька хвилин тому ти стукав у двері Ситам, і обіцяв їм помститися Джедаям, бо вони слабкі, самовпевнені. Для чого ми тобі - ми ж слабкі і нікуди не годимся. Ти прийшов не за тією адресою. Проти.
-Dazzle
ПРОТИ... не вийшло до ситів, тож вирішив до нас...
-Ethernet
Я просто був злим,потім полегчало,дайте шанс виправитися... я зможу виконати любий квест,я просто зрузумів ті кілька хвилив назад що темна сторона - це не моє,и збрихав їм про своє минуле та про джедаїв,так я збрихав( але мене затягувало на темну сторону),я зрозумів и виправився,тепер іду до світлої,може дасте шанс?
Jackal
Настолько быстро исправится невозможно...

ПРОТИВ
-Chewbatya
Шанс дадим, может быть... Но не в этот день... Дело не в том, что ты подавал заявку в Империю, а в том, что с большой легкостью меняешь свои убеждения...
- Джедаї повинні уникати впливу і спокус Темної сторони Сили.
- Джедаї постійно вдосконалюються шляхом отримання нових знань і тренувань.
Думаю, что этим тебе и нужно заняться в ближайшее время.
Haydamaka
Мені байдуже, як тебе звати і хто ти, я висновки роблю із твоїх дій. Я не думаю, що ти кажеш правду: "Я просто був злим,потім полегчало". Якщо виходити з цього "Зрозуміло все,я відмовляюся... з такою активністю, дякую всім за увагу,але я передумав)", то причина в іншому. Республіка - не місце, куди завжди можна піти у разі невдачі у Імперії. Проти
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.