"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."
Я нічого розказати не можу про себе тому що я просто не знаю де я народився и де проживав. Моє життя почалося коли я відкрив свої очі и побачив стару людину. Він мені розповів, що знайшов мене в зруйнованому місті. Я в нього проживав десь років зо два, потім по випадковості я перевернув старий ящик з якого випала роба джедая і світовий меч. Потім він мені розповів про силу , и я зрозумів що це єдиний спосіб знайти моїх друзів і батьків а саме головне знайти самого себе. Також він мені сказав що Орден Джедаїв це моя остання надія.
Ну что же, начнем сначала. Из твоей истории можно понять, что идешь в Орден из эгоистических побуждений - найти себя, своих друзей, родителей. Это не те стремления, с какими стоит вступать в Орден. Расскажи мне, каким ты видишь путь джедая.
Matador как такового пути у джедая нет! есть только он джедай, и он только он выбирает свой путь.
"эгоистических побуждений - найти себя" ето не егоестические побуждения ето то что я могу зделать по ходу своего воспитания и учения. Вот Matador скажы пожалуста еслиб ты бил на задании идёш в лесу к своей цели и видиш в стороне что банда мучае безнивиного тыб прошол мимо? сомневаюсь.
И к чему этот пример с бандой

? Ладно, ты говорил, что хочешь найти свою семью. А что ты будешь делать, если совет Ордена запретит эти поиски? Обычно джедаи оказываются от прошлого, от эмоций и привязанностей, ну а ты наоборот стремишься найти это.
премер з бандой ето про то что можна делать по ходу одной мисии ещо чтото.
Как ты сам сказал "Обычно джедаи оказываются от прошлого" потомушто у них оно было, а у меня нет, и я хочу узнать кто я,и почему так вышло что меня бросили. Если Ордена запретит эти поиски значит так будет лутше я прекращу поиски.
Чую я в тобі чистолюбство...А ще частково гнів.Не готовий ти ще до вступу в орден.Проти.
Jaiden те що я навів приклад про банду це не вираз гніву це просто приклад. я можу вам навести их тисячи як зі сторони гніву так и добра
Не треба наводити прикладів... ти повинен відповідати за себе, а не казати що зробили б інщі, тимбільше ти цього не знаєш...
Прошу вас закрити цю тему томущо я все зрозумів!!! вам не потрібні учні які намагаюця стараюця, ви важаете себе головними так це не так хто ви такі без нас звичайних людей да абсолютно ніхто! і я вам скажу одне ви не праві.
Потвоєму істинний джедай має слухати лише своїх почуттів?
по моему істиному джедаю не потрібно нічого він іде своїм шляхом!
Ти не відповів на моє питання...
Прошу вас закрити цю тему томущо я все зрозумів!!! вам не потрібні учні які намагаюця стараюця, ви важаете себе головними так це не так хто ви такі без нас звичайних людей да абсолютно ніхто! і я вам скажу одне ви не праві.
Dazzle в істиного джедая не мае почутів в нього тільки знання!!!!
Haydamaka
9.6.2008, 14:51
Дублювати пости абсолютно необов"язково
Закрито.