Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Filosof
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Filosof
"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."

Я нічого розказати не можу про себе тому що я просто не знаю де я народився и де проживав. Моє життя почалося коли я відкрив свої очі и побачив стару людину. Він мені розповів, що знайшов мене в зруйнованому місті. Я в нього проживав десь років зо два, потім по випадковості я перевернув старий ящик з якого випала роба джедая і світовий меч. Потім він мені розповів про силу , и я зрозумів що це єдиний спосіб знайти моїх друзів і батьків а саме головне знайти самого себе. Також він мені сказав що Орден Джедаїв це моя остання надія.
Matador
Ну что же, начнем сначала. Из твоей истории можно понять, что идешь в Орден из эгоистических побуждений - найти себя, своих друзей, родителей. Это не те стремления, с какими стоит вступать в Орден. Расскажи мне, каким ты видишь путь джедая.

-Filosof
Matador как такового пути у джедая нет! есть только он джедай, и он только он выбирает свой путь.
"эгоистических побуждений - найти себя" ето не егоестические побуждения ето то что я могу зделать по ходу своего воспитания и учения. Вот Matador скажы пожалуста еслиб ты бил на задании идёш в лесу к своей цели и видиш в стороне что банда мучае безнивиного тыб прошол мимо? сомневаюсь.
Matador
И к чему этот пример с бандой blink.gif ? Ладно, ты говорил, что хочешь найти свою семью. А что ты будешь делать, если совет Ордена запретит эти поиски? Обычно джедаи оказываются от прошлого, от эмоций и привязанностей, ну а ты наоборот стремишься найти это.
-Filosof
премер з бандой ето про то что можна делать по ходу одной мисии ещо чтото.
Как ты сам сказал "Обычно джедаи оказываются от прошлого" потомушто у них оно было, а у меня нет, и я хочу узнать кто я,и почему так вышло что меня бросили. Если Ордена запретит эти поиски значит так будет лутше я прекращу поиски.
Jaiden
Чую я в тобі чистолюбство...А ще частково гнів.Не готовий ти ще до вступу в орден.Проти.
-Filosof
Jaiden те що я навів приклад про банду це не вираз гніву це просто приклад. я можу вам навести их тисячи як зі сторони гніву так и добра
-Dazzle
Не треба наводити прикладів... ти повинен відповідати за себе, а не казати що зробили б інщі, тимбільше ти цього не знаєш...
-Filosof
Прошу вас закрити цю тему томущо я все зрозумів!!! вам не потрібні учні які намагаюця стараюця, ви важаете себе головними так це не так хто ви такі без нас звичайних людей да абсолютно ніхто! і я вам скажу одне ви не праві.
-Dazzle
Потвоєму істинний джедай має слухати лише своїх почуттів?
-Filosof
по моему істиному джедаю не потрібно нічого він іде своїм шляхом!
-Dazzle
Ти не відповів на моє питання...
-Filosof
Прошу вас закрити цю тему томущо я все зрозумів!!! вам не потрібні учні які намагаюця стараюця, ви важаете себе головними так це не так хто ви такі без нас звичайних людей да абсолютно ніхто! і я вам скажу одне ви не праві.
Dazzle в істиного джедая не мае почутів в нього тільки знання!!!!
Haydamaka
Дублювати пости абсолютно необов"язково closedeyes.gif
Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.