Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Filosof
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Filosof
"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."

Я нічого розказати не можу про себе тому що я просто не знаю де я народився и де проживав. Моє життя почалося коли я відкрив свої очі и побачив стару людину. Він мені розповів, що знайшов мене в зруйнованому місті. Я в нього проживав десь років зо два, потім по випадковості я перевернув старий ящик з якого випала роба джедая і світовий меч. Потім він мені розповів про силу , и я зрозумів що це єдиний спосіб знайти моїх друзів і батьків а саме головне знайти самого себе. Також він мені сказав що Орден Джедаїв це моя остання надія.
-Exigo
Filosof, допустим ты найдешь своих друзей.. .Что дальше? Если ты хочешь стать хорошим Джедаем, у тебя не должно быть привязаности... Смысл тебе их искать если нельзя будет с ними дружить?

Кроме того, ты уверен что твои родители сами не отадли тебя в руки тому Джедаю?
-Filosof
Я хочу дізнатись де я народився де провів своє дитинство, и що сталось потім, чому я опинився в зруйнованому місті. Дізнатись своє минуле. И ще я завжди хотів служити добру. Коли я жив у свого названого батька „людина яка мене знайшла” я хотів піти в армія але батько не пустив, а до вас чомусь пустив навіть сам показав дорогу.

"Кроме того, ты уверен что твои родители сами не отадли тебя в руки тому Джедаю?" навіть не знаю((( але дуже хочу дізнатись
Jaiden
Відкрито.
Haydamaka
Якби ти міг обирати яке життя прожити (тобто якби це залежало тільки від тебе), яким би ти хотів його бачити?
-Filosof
Чесно кажучи за два роки яки я прожив я дуже багато страждав самі розумієте, що значить прожити самому, и з старою людиною, нас гнобили нас принижували. Зараз я хочу хоч щось зробити для таких як я: принижених слабих....

"Якби ти міг обирати яке життя прожити (тобто якби це залежало тільки від тебе), яким би ти хотів його бачити?" яб провівби його в хатинці серед велечезного лісу щоб мене ніхто не чипав з книгою в руках
Haydamaka
(Filosof @ 8.6.2008, 18:27) *
я хочу хоч щось зробити для таких як я: принижених слабих..

І що ти можеш для них зробити?
-Filosof
Все що в моих Силах и не тіки
Haydamaka
А конкретніше? Можливості джедая дуже великі, хотілося б почути реальні приклади
-Filosof
я ви самі уже сказали "Можливості джедая дуже великі" наведіть реальну проблему и я вам скажу, що я можу зробити в даній ситуації
Jaiden
Э ні,тут ти себе показуєш,а не ми.

Доручаю тобі завдання знайти мого дроїда Е2-Е4.Як доказ принесеш скрін.
-Filosof
Е2-Е4? хм а срок
Jaiden
Він схожий на Р2-Д2...Даю тобі часу 3 дні,тому що далі в нього спрацює сигнал про його місцезнаходження і я йог озможу спокійно знайти.Але оскільки в цьому дроїді знаходиться дуже важлива інформація,то я прошу тебе його знайти якомога швидше.
-Filosof
Вибач все що знайшов так це голову

І що ти можеш для них зробити?
кому материально допомогти кому духовно... за правду виступати захищати принижених, слабких...
-Ice Zed
У тебя на аватарке Энакин...а как думаешь, он виноват в начале войны между империей и повстанцами?
Haydamaka
Я бачу, ти все ухиляєшся від конкретної відповіді. Тоді тобі такий приклад. В далекій сонячній системі ти знаходиш чотири селища. В одному, ти дізнаєшся, в полоні тримають кількох джедаїв. В іншому до страти готують невиного мешканця. В третьму розбійники грабують мирне населення. Ну, і в четвертому контрабандисти продають імперцям зброю. В якому порядку вирішуватимеш ці проблеми, і як конкретно ти допомагатимеш? Поясни, чому ти обрав той, а не інший порядок.
-Filosof
У тебя на аватарке Энакин...а как думаешь, он виноват в начале войны между империей и повстанцами?

на мою думку так вин винен. якби я був на його місці яб забирав любиму и оселивсяб десь в далеко від цивілізації

Gaydamaka
спочатку я допоможу невинному мешканцю змусивши головного відмінити страту якщо він не винен!!
Потім переодінусь имперцем і дізнаюсь де в контрабандистів головний лагерь сповіщю республіку.
Потім я попробую поговорити з розбійниками щоб вони кинули це діло в противному варіанті ...
А уже потім я піду допомагати джедая тому що джедая учать.... и плюс до того їх тіки держать в полоні а не катують.
Haydamaka
В цілому, із відповідю згоден. Тільки більше не оверквоть.
i
Сповіщення:
Заборонено повністю цитувати останнє повідомлення в темі, створюючи нове повідомлення, оскільки немає смислу ставити цитату, якщо поряд ми бачимо оригінальний текст. Цілком достатньо написати ім"я того, до кого звертаєшся

-Filosof
ок. Жду наступних запитань и завдань
Haydamaka
Ось тобі й наступне завдання від Аттона (що знаходиться зараз в далекій системі РідОнлі) на перевірку твоїх бойових здібностей:
Переможи у чесному поединку по одні особі з кожного клану. © Atton
-Filosof
щас буду шукати)
-Dazzle
Уяви: ти на завданні, що надала тобі рада джедаїв... твоє завдання: знайти та знешкодити сита (не обов"язково вбити, але не дати втекти), і ось ти знаходиш його... він і його підлеглі тримають у полоні мирних жителів, він наказує підлеглим вбити людей а сам тікає... якщо ти поженешся за ситом, то помруть люди, а як ні то не виконаєш завдання ради джедаїв, але і те і те ти зробити не встигнеш... твої дії?
-Filosof
Спасать людей томущо перва наша задача захищати безнивиних?
-Dazzle
І ти не послухаєш ради джедаєв та даш втекти небезпечному ситу? адже якщо рада джедаїв дає завдання то це не просто так...
-Filosof
так але люди тут ни причом и не потрібно щоб вони страждали
+ якщо я спасу людей то захвачу ворогів які хотіли їх вбити і дізнаюсь куди втік головний
-Dazzle
Все не так просто, наврядчи ситх розказує підлеглим свої плани, вони просто виконують накази... добре я ще подумаю...
-Filosof
так наврят алеж якщо вони собирались кудись їхати то ситх сказавби куди!
-Dazzle
Мені звичайно не до вподоби що ти готовий не виконувати наказів ради, але я поважаю те що ти готовий захищати тих хто в біді і сам не може захиститися... покищо почекаю з рішенням... виконуй інші завдання...
-Filosof
тут будуть скріни можу переіграти якщо ці не підуть
-Dazzle
Думаю не образиться враховуючи скільки разів він переміг тебе))
Але ти стараешся... ЗА.
-Filosof
Мині продовжувати пошук інших кланів?
-Dazzle
Звичайно ти ж ще не виконав завдання...
Haydamaka
Заявку закрито за порушення атмосфери рольової гри.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.