Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я не вмію гарно розповідати, тож скажу просто що як тільки я звівся на ноги, то підштовхуваний історіями про героїчні вчинки джедаїв почав розвивати свої здібності, на моє щастя я виявився сприятливим до сили... згодом навіть купив собі світловий меч у торговця і навчився їм володіти, я не вважаю себе майстром але хочу посвятити себе служінню ордену... я побував у різних орденах, але мене всеодно тягне на служіння республіці...
Хороший игрок, по ответам в прошлых темах и на прошлую загадку делаю вывод, что человек тоже хороший и не глупый) Голосую ЗА
Haydamaka
6.6.2008, 22:13
Не можу не погодитися із
Kol-yan'ом, кандидат старанний та відповідає непогано. Але тільки уважності йому трохи бракує

. Ну, думаю, виправиться.
ЗА
Alphax Kenobi
6.6.2008, 22:28
Я уже узнал всё что мне было нужно о нём. Он достоин быть джедаем. Я ЗА
Адекватен и вежливий...умеет махать сабером я
ЗА
Если бы не последний скрин в прошлой заявке - это ответ был бы там)
Я ЗА, так как отвечает он хорошо, сайбером махать умеет, поэтому я не вижу причин голосовать против
Можливо будуть якісь завдання?..
-Snaiperok
7.6.2008, 16:56
Помоги мне найти 5 Разных человек из империи котрые разбежались по всем серверам !!Скрины!
Вони потрібні тобі мертвими чи живими?... просто уточнюю...
-Snaiperok
7.6.2008, 17:21
Живие мы ж не Убийцы!
Вже знайшов трьох, вони добре переховувались...
-Snaiperok
7.6.2008, 19:03
Неплохо продолжай в томже духе соталось еше 2!
І ось останній, сподіваюсь це ті ситхи що ти шукав...
-Holyblade
8.6.2008, 9:55
ЗА! - очень хорошый боец,видел его на холи))к тому же заявка не первая да и ответы хорошые ,видно ,что человек действительно хочет вступить в Республику=)
Dark Manor
8.6.2008, 11:56
Я ЗА то, что бы ряды Джедаев пополнились этим кандидатом! В бою показал себя достойно, адекватный игрок и упорный человек)
-Snaiperok
8.6.2008, 12:16
Я ЗА мой квест выполнил!
Чи це все? або будуть ще завдання?..
Haydamaka
8.6.2008, 17:29
Гарні відповіді, гравець адекватеий, стараний... Я ЗА © Atton
Я вибчаюсь, але можна дізнатись, хто має проголосувати для прийняття рішення? (нічого не подумайте, просто цікаво)...
Ну и маленький вопросик напоследок:
Hа какой вопрос нельзя ответить "Да" ?
Очень гарячо! А еще подумай!
Можливо "Ти вже пішов?" чи щось на зразок "ти мертвий?" =), вибач нічого більше в голову не приходить...
... Ну основной ответ может быть: "Почему ты умер?"
Хорошо, задам еще одну, - только подумай!
В 8-этажном доме есть лифт. На первом этаже живет всего 2 человека, от этажа к этажу количество жильцов увеличивается вдвое. Какая кнопка в лифте этого дома нажимается чаще других?
Мабуть кнопка на першому поверсі, тому що щоб їхати вгору всім треба визвати ліфт на першому поверсі...
Это было действительно просто
Я
ЗА принятие кандидата!
Haydamaka
8.6.2008, 21:50
Отже, ти
прийнятий. Вітаю.
Нехай Сила буде із тобою.