Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Spoty
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Spoty
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я хочу вступити у Республіку.Щоб осягнути силу світлоі сторони.
Після мого вигнання з Імперії моє ставлення до сили будо нейтральне.
Одного разу я намагався вступити в Республіку але заявку прийшлось забрати бо нехватало часу.Зараз я готовий стати перед радою і виконати усі їхні завдання.

З повагою Споті.
-Exigo
Почему ты покинул Тайное Братство? Мне казалось ты один из его основателей...
Spoty
Ех...После вихода на ЮАГ брацтво стало не таким.
І ще є декілька причин які я б нехотів обговорювати.
-Exigo
Spoty, говорят, что Империя готовит вылазку на Хот. Там наша база и она очень важна для нас. В слечае атаки мы сможем эвакуировать все данные и персонал за 10мин(Мы давно ждали этой атаки и успели подготовиться). Твоя задача - лететь на Хот и помогать обороняющимся в течении 10 мин.
Принесешь потом пленку с базы (скрины)... Республика расчитывает на тебя.

Да пребудет с тобой Сила.
Alphax Kenobi
Хм. Ещё совсем недавно кандидат, мягко говоря, не очень лестно отзывался о джедаях и об Ордене в целом. Неужели с тех пор он сильно изменился? Впрочем, возможно.

Скажи, чем руководствуются джедаи при принятии решений?
Spoty
Вибачте мене дурака...Ось у мене скрін там де недостає5 сек я затупив тоді.Мож згодиться?)

Alphax Kenobi , життя вчить.
Я вважаю ще Джедаі при виборі рішення покладаються на свою інтуіцію.
-Snaiperok
До меня дошла информацыя что насколько ситхов хотят напасть на республику !Нейтрализируй их на святом сервере (Холи)3 скрина!но только в чесном бою!
Spoty
Ексіго , я не тільки протримався а й виграв...
-Chewbatya
І ще є декілька причин які я б нехотів обговорювати.
Может это и есть та самая причина:
(Impir @ 3.6.2008, 21:14) *
Предлагаю из клана человека вступить в СГ и он будет говорить все планы...
Только не в СГ, а в нашем Храме...
Shtaket
Логично.Только СГ уже видела эту тему и поэтому вы решыли ити в Республику.
Думаю наш вуки прав.
Spoty
Ти хочеш сказати що я шпіон?
Хм..
Навіщо воно мені..В УБ з Республікою на ругаються.ПОдумай логічно.
Навіщо УБ шпіон в Республіці????...

Snaiperok , квест готов.
-Dark Mara
(Julian @ 3.6.2008, 22:25) *

Альо, !!! Ми Таємне Брацтво !!! І ти будеш казати, що диверсія це не наше!? ai.gif Не треба з нас робити клонів СГ. Вони воїни, а ми тінь, яка прилітає на крилах ночі і не помітно знищує все на своєму шляху. Вони навіть не помітять, коли вже по їхньому тілі потече отрута, від якої вони просто розваляться. Влада не в силі, у страху перед силою.

Так, Spoty, схоже на те, що ти справжнісінький шпигун. І хочеш розвалити Республіку.
І дієте ви досить брутальними способами. closedeyes.gif
Так що я категорично Проти
Spoty
Dark Mara включи логіку ви як діти...Я реально в шоці..Це я писав????
Я уже пішов з Уб на час цього повідомлення .
і навіщо мені розвалити республіку!?!?!?!
"І дієте ви досить брутальними способами" - де ти таке бачила?.....)
Дивіться ви всі пишете : він шпигун хоче розвалити Республіку.А на питання навіщо мені це всі мовчите як риби може прийшов час відповідати за свої слова?А не позоритися перед усіми іншими.З вас зараз сміється пів порталу.))
i
Сповіщення:
Спокійніше будь-ласка.Хочеш про щось з кимось поговорити-використовуй ПМ.
-genberi
Душа его черна, о чести, доброте и уж тем более о самопожертвовании, наверное, слышал из анекдотов. Квест - поменять разум и восприятие мира в целом я думаю, что заранее обречён на провал, поэтому Против.

...
Г.Ы. Личное сообщение после моего комментария лишь было доказательством правоты решения. Жалостью джедая не возьмёшь, так как всякое чувство - есть угроза тёмной стороны
Spoty
Генбері, ти говориш про честь?А сам ти вірен ордену?Чи мені нагадати тобі двоі слова на ейс дуелі?
Генбері процитуй то сообщение в ЛС, хай всі побачать.
i
Сповіщення:
Обговорювати хто правий,а хто ні через ПМ.
-genberi
Уважаемый Споти, если есть обоснованные обвинения, то тебе в раздел Правосудие.
Моё личное мнение: Войной в клан не вступают... Желаю чтобы состояние души твоей стремилось к покою
Spoty
Я і не вступаю війною, просто коли я бачу лицеміра в ордені моє сердце обливається кровю.
Shtaket
Чим менше кланів - тим менше конкурентів для УБ.Ось навіщо тобі розвалювати Республіку.
Spoty
Shtaket , зараз у УБ іде війна з СГ навіщо їм іти на два фронта?
ПРосто я нерозумію вашої ворожості до мене.ПРосто представ ситуацію з моєй сторони.Я не шпигун а всі прийняли мене за нього без якихось на це поважних причин.
-genberi
Хорошо, раз ты так хорошо разбираешься в лицемерах то вот тебе задание, на которое даётся всего ОДНА попытка.
Из всех СИТХОВ, что обитают в настоящее время в империи назови человека, который добрее и терпимее, чем многие янглинги в республике.
А ежели ответишь правильно, то тогда и по-другому говорить с тобой буду.

(По заданию. Человека этого/эту сложно назвать лицемером, просто не вписывается в ряды ситхов)
Spoty
Хм.. Генбері зачем такому человеку вступать в Імперію?.
-Chewbatya
Прошу все Джедаев успокоиться и в нормальном режиме обсуждать заявку Spoty...
А для Spoty хочу напомнить о ролевой составляющей каждой Заявки... Так что мой вопрос очень логично вытекает из твоей ролевой биографии... ad.gif Другое дело - реакция твоя и Джедаев!!! blink.gif Сдержаннее нужно быть, особенно нам - Джедаям...
Spoty
Чубака дякую тобі за розуміння)ну так кто має бажання зі мною зустрітися на холі сервері?
-Exigo
Я не вижу причин поему мы его подозреваем в шпионаже. При всем своем желании он республику не развалит,а если попытаеться - его можно исключить из Ордена...
Поэтому я не понимаю вашей агресии. Помните о презумпции невиновности...

Я ЗА
-genberi
Споти, ты задал неправильный вопрос на мой вопрос...
Что ж, даю ещё 1 шанс, но на сей раз назови только имя(ник) игрока.

Чуи, я с тобой полностью согласен по поводу спокойствия.
Эксиго, агрессии и места другим чувствам тут нет. Лишь только мнение и холодный расчёт
-Snaiperok
Мой квест Зделал я ЗА!!!!
-Chewbatya
(Chewbatya @ 4.6.2008, 13:17) *
тебе нужно встретиться с Джедаями, усомнившимися в твоей правоте в jurancor park-е и доказать им свое мнение в поединке...
Доказал мне тем, что поединка не было... Поведение достойное звания Джедая показал Spoty... Буду спрашивать дальше... ad.gif
Spoty
Genberi добре я знаю таку людину.Це - Nefarious, він терпелив і благороден, я то його добре знаю він мій колишній ученик.
Jaiden
Що ж...Завдання він мене буде двостороннім.З однієї воно важке,а з іншої недуже.
Я прагну того,щоб ти порозумівся з Генбері.Оскільки якщо тебе приймуть в Орден,то вам доведеться разом працювати.А щоб полегшити вам завдання,ми вирішили відправити вас на Явін,для знешкодження контрабандистів,що там осіли.

П.С.З Генбері на КС сервері отримуєте перемогу.Скріни як доказ,плюс повинен відписатися Генбері.
Spoty
Короче ... Я навіть незнаю що вам сказати.
Після конфлікту що виник у таємничому брацтві я розізлився і кинув їх....Но пару хвилин назад я знову знайшов спільну мову з ними.І зрозумів що кинувши своіх у скрутному становищі це і було по Ситські... Тому вибачте я маю допомогти своїм.
Дякую вам за розгляд моєї заявки і вибачте якщо когось обідив..
Закрийте заявку.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.