Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dazzle
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Dazzle
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я не вмію гарно розповідати, тож скажу просто що як тільки я звівся на ноги, то підштовхуваний історіями про героїчні вчинки джедаїв почав розвивати свої здібності, на моє щастя я виявився сприятливим до сили... згодом навіть купив собі світловий меч у торговця і навчився їм володіти, я не вважаю себе майстром але хочу посвятити себе служінню ордену... я побував у різних орденах, але мене всеодно тягне на служіння республіці...
Haydamaka
В яких Орденах ти був, і який досвід здобув? Що з цього досвіду, на твою думку, допоможе тобі вдосконалюватися?
-Dazzle
Був у Стар Гроуп, Андерковер Бразерхуд та у деяких не офіційних орденах... досвід я здобував не з клану а з власної практики і тренувань, я ніколи не брав вчителів, здобув хіба що досвід перебування у клані... а самовдосконалюватися... ну це і є синонімом здобування досвіду чи не так?..
Haydamaka
Ні, це не синоніми. Здобутий досвід далеко не завжди може допомагати розвитку...
Коррибан - неспокійна планета. Тому майже постійно ( _a1.gif ) там чергує наш джедай Exigo. Він повідомив, що була помічена активність ситхів. Оскільки вільних джедаїв наразі немає, доведеться тобі самому надати допомогу Exigo. Зв"яжись із ним, та в одній команді здобудьте перемогу на Коррибані. Потім нехай про враження та результати Exigo тут відпишеться.
-Dazzle
А якщо коли я зайду, буде інша карта? тоді що мені робити? адже сьогодні я вже ніяк не можу виконати квест...
Haydamaka
Від тебе ніхто не вимагає швидкого виконання. Часу в тебе достатньо.
-Exigo
Dazzle, редко на Сидже стоит карта не Корибан)

Вот тебе мой квест:
Разведка доложила что на Татуине была замечена повышеная активность наемников. Все бы ничего если бы не пропал С3РО. Я думаю это как-то связано между собой. Лети на Татуин и узнай в чем дело. Если обнаружешь С3РО - доставь его к ближайшему республиканскому кораблю...
Jexer
Что ті знаеш о мандалоре?(своими словами)
-Dazzle
Мандалоріанці це, такби мовити псевдораса... Рідна плнета - Мандалор. це раса воїнів, ієрархія серед яких ділиться залежно від військових навичок та умінь. Коли Лідер мандалорів помирає, його місце займає інший відповідний по силі кандидат, якщо тільки той ще не встиг вибрати собі наступника... також у мандалоріанців високо цінуються родинні зв"язки. Лідером мандалоріанців може бути лише мандалоріанець, хоча відомо що деякі мандалоріанці вступали до армій інших рас під час війн... Славляться своїми строгими законами честі та своєю холодною зброєю, кожен мандалоріанець має свою власну броню що відрізняється від інших... Джанго та Боба Фетти також були мандолоріанцями...
-Chewbatya
(Dazzle @ 3.6.2008, 22:16) *
Був у Стар Гроуп, Андерковер Бразерхуд та у деяких не офіційних орденах...
megalol.gif Еще раз, как со Spoty, на такое "постоянство" старый Чуи уже не поведется.... megalol.gif
Т.е., в этой заявке - без меня.... ninja.gif
Я не против, я воздерживаюсь... А это две большие разницы, как говорят в Одессе... ad.gif
-Dazzle
В СГ я був довго, а в УБ був усього навсього Аколітом... а що тепер усі хто з УБ, бракуються як шпигуни?
-genberi
хух... Чувства подсказывают, что республику испытывают различные кланы...
Либо я становлюсь недоверчивым, как на древнейшей планете Земля был Сталин.
И так ты пришёл к нам после посещения многих кланов. Логичный вопрос: на сколько сюда пожаловал? Следующим шагом посещение империи?
Удиви нас, почему республика должна тебя принять?
-Dazzle
Хм... тут кожен другий був у 3 або більше кланах і нічого багато хто залишається на довго... я просто шукаю те що мені потрібно, а в імперію не піду бо мені вона зовсім не подобається...
-genberi
Во всяком случае это честный ответ.
Так как знаю, что мечом ты владеешь не плохо, а задания принести кого-то в жертву считаю аморальными, то просто задам несколько несложных вопросов:
1) Ты столкнулся с ситхом, который гораздо сильнее тебя и шансов на победу практически нет, вы ведёте ожесточённую битву и тут случается чудо: он не замечает камень под ногами и валится на землю. В руках его всё ещё есть меч, глаза преисполнены ненависти. Каким образом ты его добьёшь: подсечкой, выпадом, просто вонзишь свой меч в его грудь, либо как-то ещё?
2) В твоём описании ты упомянул продавца. На сколько мне известно каждый обладатель световой сабли создаёшь меч самостоятельно. Вопрос почему? И твоё мнение как торговец приобрёл саблю?
3-ий вопрос плавно вытекает из второго. Если меч нужно сделать самому, то собираешься ли ты его создавать и из какого камня?
-Dazzle
1)Я його добивати не стану, а дам можливість підвестися, щоб продовжити поєдинок чесно...
2)Скоріше за все він просто підібрав його, звичайно, де і за яких обставин мені не відомо, але меч світло синього кольору, одже належав, або джедаю, або якомусь представнику іншого ордену, що носять мечі з синім кристалом...
Чому кожен створює меч сам? ну мабуть тому що від цього меча часто буде залежати його життя і він має бути ідеально підходящим до господаря... але в мене не було можливості створити собі власний меч, тож я знайшов того хто мені його може продати...
Так я б створив собі новий меч, хоч я вже звик до свого, але він не належить мені і я не знаю хто його створив...
-genberi
Всё хорошо, всё точно.
- Какого цвета меч ты будешь себе создавать? (к сожалению, многие молодые республиканцы пренебрегают этим...)
И, разумеется, вытекает вопрос. Какой нужно кристалл использовать и от куда его можно достать?
- В доказательства того, что подождёшь пока поднимется принеси скрин на котором будет чётко виден лежачий АДЕПТ, Лорд, или Мастер, а ты будешь медитировать в это время.
-Dazzle
Буду робити меч зеленого кольору... адже в званні янлінга в мене має бути саме такий... а добувають кристали у печерах, де вони розташовані нажаль не знаю, але кожен хто робить собі меч, сам знаходить кристал у печері та за допомогою сили складає його з конструкцією рукоятки...
-Dazzle
Ось скріншот з аппрентісом, вище звання взагалі знайти нікого не зміг, та й до того ж досвідчений гравець (будьякий, не тільки сит лорд чи адепт) як тільки падає, то одразу встає, в медитацію сісти та ще й скріншот зробити не реально встигнути...
Haydamaka
Мені кандидат бачеться гідним бути в Ордені. В його відповідях простежується, що із Законами Республіки він знайомий. Мені здається, що на серверах я бачив його колись, і пам"ятаю я його як цілком адекватного та досить сильного гравця. Мій голос ЗА, можливо, трохи "авансом", але чомусь в мене є впевненість, що кандидат нас не підведе.
-genberi
Да в этом и заключается сложность задания) Тем не менее вижу, что старался, более мучить не буду ЗА.
Jexer
Представь ситуацию. Ты стоишь на краю небольшого обрыва перед тобой стоит лорд ситх. Что ты сделаешь? Прыгнешь в низ что б убежать и сказать что ты видел ситха в той местности, или сразишся с ним? ninja.gif
-Dazzle
Хм... тут мабуть, якщо крім втечі можна тільки битися, то краще прийняти бій, бо якщо я втечу та оповіщу орден що ситх у того обриву, то ситх мабуть теж не буде там стояти на місці, а втече... краще прийняти бій і завадити йому чинити зло, яке він задумав там робити...
Dark Manor
Кажется кандидат достойный и опытный, но я пока воздержусь.
-Dazzle
Досвіду ніколи не буває забагато... буду старатись... чи будуть ще завдання?
Jexer
(Dazzle @ 4.6.2008, 18:40) *

Хм... тут мабуть, якщо крім втечі можна тільки битися, то краще прийняти бій, бо якщо я втечу та оповіщу орден що ситх у того обриву, то ситх мабуть теж не буде там стояти на місці, а втече... краще прийняти бій і завадити йому чинити зло, яке він задумав там робити...

Ты сразился ситх лором? huh.gif А ты не думал что он убьет тебя и после этого он сделает затеяное? И никто не узнает об этом.
-Dazzle
Ну, поперше, як я вже сказав, якщо я втечу, він тимбільше скоїть задумане та ще й втече без проблем, адже ніхто не заважатиме, а так я хоч постараюся його спинити, затримаю хочаб... а якщо вб"є, то кожен джедай має бути готовим померти за для виконання свого обов"язку...
Та й чому б мені боятися ситх лорда, Дуку теж був лордом, але ж Енакін переміг його будчи ще падаваном...
-Dazzle
Чи будуть ще завдання?
Raiquaza
Имей терпение все впереди.А пока отправляйса на Хот и помоги повстанцам укрепить их позицыи и зашити их от Имперцов. ninja.gifСкрин с побейдой на Хоте.
-Mochalka
Я знаю, що ти не слабкий гравець і тому квест теж такий _a1.gif :
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть ситхи (насколько мы знаем, то должно быть 6 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему! Двоє з них були адептами.
Lamer
Хм...Я довго думав, і вирішив... ЗА!
-Dazzle
Не вважаю себе настільки мастером, щоб побити 6 ситхів зразу)) тим більше адептів колишніх, але спробувати варто...
-Chewbatya
В то время, когда на Кореллии, Dazzle защищает сенатора, я вспомнил историю из своего детства...
На Кашиике упало как-то в лесу здоровенное дерево и повадились мы рядом с ним играть. Дерево было гнилым - вся сердцевина превратилась в труху, и стало оно похожим на огромную трубу... Однажды два пацана-вуки, я и мой приятель, принялись ползать сквозь эту трубу, будто мы в таинственной пещере сокровища ищем. blush2.gif Труба оказалась узкая, проползти сквозь нее можно только одному вуки и лежа на животе. Подумай, как нам двоим удалось пробраться внутри этого дерева, если мы начали ползти с разных его концов?
Haydamaka
Одна людина ( blush2.gif ) поставила р\о Аттону, тому його питання я передаю:

Республикой было приказано что бы джедаи присматривали за Могилой Рагноса на Корибане... за последнее время ситхи четирижды пытались его ожывить. Там на Корибане операцыей как и прежде руководит мой товаришь, отличный джедай и очень важный республике человек-Ексиго. Появилась информацыя что его хотят убить. Для етого Империя создала групу ситхов из 3х человек. Не знаю правда ето или нет но рисковать нельзя. Твоя миссия защитить Ексиго от нападения ситхов на Корибане. Приступай.. ида прибудет с тобой сила.
-Dazzle
2Raiquaza міссія на Хоті виконана, вибачте що в віконному режимі blush2.gif

2Chewbatya
Навіть незнаю, може по черзі?=)
Raiquaza
Ты хорошо потрудилса и помог повстанцам я ЗА
Haydamaka
Атмосфера рольової гри була порушена.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.