Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
У дитинстві я колись зустрів незнайомця,він відчув в мені силу та навчив най елементарнішм прийомам,з тих самих пір я блуждав галактикою в пошуках сили,звичайно мені здавалося,що темна сторона сили набагато сильніша,я подався в сітхи,але з часом я зрозумів,що сила не в хаосі та емоціях,що руюнують як розум так і тіло,а у порядку та спокійності,після того як сітхи почали відчувати моє не зприйняття темної сторони мені ледве вдалося втікти до храму джедаїв сподіваючись знайти тут своє місце...
Alphax Kenobi
29.5.2008, 20:25
аву смени
-Obsidan
29.5.2008, 20:27
я сразу против. Ты пришол к нам только потому что тебя не приняли в империю. А если тебя даже в империю не приняли то в Республике тебе точно делать нечего.
-Snaiperok
29.5.2008, 20:31
Я покачто Воздержусь посмотю что скажут остальние джедаи =)!Произведи на них хорошое впечатление и на меня тоже)
От куда джедай черпает свои силы?
Розкажи кодекс джедаев.Своими словами
(Obsidan @ 29.5.2008, 20:27)

я сразу против. Ты пришол к нам только потому что тебя не приняли в империю. А если тебя даже в империю не приняли то в Республике тебе точно делать нечего.
На те є свої пречини,і зовсім не ті ,що я поганий гравець
Сила - энергія, випромінювайма всіма живими створіннями. Мідіхлоріани, мікроскопічні створіння, котрі знаходяться у людині, конденсують силу і передають її джедаю, знаходячись з ним в симбіозі.
Джедаї чимось подібні поліції,вони ніколи не ставлять за ціль знищіти ворога,їм потрібно його лише нейтролізувати,але відмінність джедаїв від поліції в тому ,що вони ніколи не піддаються емоціям і завжди руководяться честью...
Racheival
29.5.2008, 20:54
а нам всьо равно якій ти "гравець"(це твоє слово), нам треба був би ти як людина. ПРОТИ
Sgian Dhubn
29.5.2008, 20:56
Хотел стать ситом первоначально и этим всё сказано!
Против!
"Мені вдалось втікти до Храму Джедаїв,сподіваючись знайти своє місце там" - Йаду
Ті кажеш так ніби ти якийсь блукач,який їодить по галактиці та шукає Тимчасовий притулок.Вибач,але я Проти.
Чего все сразу протыв??? Еслы ктото помнит то я тоже после империи пришол(ну там конечно обстановка ьыла другая... меня вернули). Неужели человек не заслужывает шанса?
Юду насколько я помню в твоей заявки в имп. ты написал что пошол не к джедаям а ситхам иза того что республика подняла цены на пиво))) неужели теперь их опустили?
Alphax Kenobi
29.5.2008, 21:05
Yadu. Почему ты ищешь что сильнее?
-genberi
29.5.2008, 23:12
А я сегодня думал, что Yadu шутит на священном сервере...
Извините, но этот игрок - это то, как не должен вести себя Джедай.
Аттон, про шанс я с тобой полностью согласен, поэтому минимум через Месяц (если за это время он координально изменится) я дам ему квест. А пока, к сожалению, присоединяюсь к тем, кто против
Haydamaka
30.5.2008, 6:18
Ну, власне, і я проти. Я певен, що неможуть так швидко змінитися погляти та переконання. Шанс виправитися, звичайно, має кожен. Але в цій ситуації я не бачу щирого прагнення. Скоріше це вимушений крок через те, що не прийняли до Імперії.
Відмовлено