Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nikrot
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Nikrot
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я Nikrot хочу вступить в республику потому что хочу вершить добро и искаренить все зло хотя и понимаю что это не возможно о сщасливой случайности был спасен джедаями.Джедаи почуствовали мою силу и решили отвести в академию но по дороге их убили и вот он я перед вами
Haydamaka
blink.gif Із твоєї історії я так і не можу зрозуміти, куди ти прийшов вступати, до Імперії чи до Республіки?
-Nikrot
в республику конечно
Jexer
Что ты знаеш о кодексе джедаев? megalol.gif
-Nikrot
1. Джедай має бути взірцем честі, моралі та доброти. Він має поважати всіх без винятку гравців і неухильно дотримуватись чинних Законів Республіки, слідувати принципам демократії та оберігати їх.

2. Джедай використовує меч та Силу виключно для захисту і ніколи для нападу.

3. Джедай повинен уникати будь-якої спокуси Темної сторони.
Приклад: У випадку вибивання зброї з рук суперника, або коли суперник падає на підлогу, джедай зобов’язаний показати себе з кращої сторони – відійти вбік та вимкнути світловий меч.

4. Джедай не повинен зловживати Силою Темної сторони.

5. Джедай ніколи не нападає в спину, крім випадків, коли ворог навмисно повертається спиною, або коли необхідно зупинити суперника, який вкрав голокрон (флаг).

6. Джедай не вбиває інших Джедаїв, окрім випадків, коли вони знаходяться в різних командах, або якщо це тренування.

7. Джедай не переслідує поранених гравців – він повинен мати честь і гідність. Єдиний виняток – дуельний сервер.

8. Джедай має дотримуватись порад, настанов та наказів Джедаїв, вищих за званням. Єдиний виняток – ФФА сервер.

9. За дотриманням Законів слідкує кожен суддя ігрових серверів від Республіки.

10. За порушення Законів Республіки гравець може бути:
а) попереджений усно, без вживання будь-яких санкцій;

б) позбавлений громадянства Республіки.
При позбавленні громадянства Республіки в такий спосіб, гравець не має права знову подавати заяви на вступ до Ордену протягом 15 діб з моменту позбавлення його громадянства.

ОБОВ'ЯЗКИ КОЖНОГО СИТХА

Кожен ситх зобов'язаний:
Бути патріотом Імперії і відстоювати її честь.

Проявляти максимум поваги до інших ситхів.

При зустрічі з іншим ситхом (вищим або рівним за званням) віддавати честь підніманням меча. (Вищий нижчому - за бажанням)

Виконувати накази ситхів, вищих за званням. (Накази, що стосуються тактики гри)

Давати лише правильні, розважливі накази своїм підлеглим. Накази, що не цінують життя підлеглих, накази задля власної розваги давати заборонено.
Haydamaka
(Nikrot @ 26.5.2008, 12:57) *
Я Nikrot хочу вступить в империю потому что это самый подходящий для меня клан в котороый я могу вступить
huh.gif
Добре, вважатимемо за технічну помилку.
А чому, цікаво, ти вважаєш, що вступити до Республіки найлегше?

Без копіспаста ніяк?
Jexer
Как ты понимаешь урывок из кодекса джедаев "Нет невежества-есть знания"
Как его придержоваться? ninja.gif
-Nikrot
я не имею ввиду легче просто идеалогия мне ваша бпльше всех нравиться темболие я уже был в реп я явно не ситх темболие не сг про мандолороф и говорить не приходиться анф мне просто ненравиться в СА не примут))))
-Addax
(Nikrot @ 26.5.2008, 13:21) *

ОБОВ'ЯЗКИ КОЖНОГО СИТХА (...)

А це навішо? blink.gif closedeyes.gif
Чи зможеш ті сказати хто такий Дарт Вейдер? Тільнки не з Вікіпедіі?
-Nikrot
я без гугла могу сказать Дарт вейдер это в прошлом Анакен скайвокер отец Люка скайвокера перешел на темную сторону и стал дарт вейдером
-Dark Mara
Хочу запитати в тебе про наступне: що таке зло в розумінні Джедаїв і як вони з ним боряться? І ще: чи можна, на твою думку, вчинити злий вчинок на благо інших?

Подивилась твої відповіді, ти точно в Республіку вирішив вступити чи все таки в Імперію? :-)
-Addax
Чи повернувся він? І чому?
-Nikrot
Джедаи боряться со злом искориняя его по принцепу меньшего зла если простым русским языком то если по хорошому не получаеться то можно по плохому с позваления совета конечно

Чи повернувся він? І чому?

да он вернулся когда его сына чуть не убил владыка тьмы за щет своей жизни он спас сына
Jaiden
Відредагуй перший пост,а ні,то заявку буде закрито за порушення рольової атмосфери. closedeyes.gif
-Nikrot
если все правельно понел то сделано
-Abby
как ты понимаеш слово "падение"
Если джедай перешол на темную сторону, ето можно назвать падением?почему?
-Nikrot
Да это можно так назвать потому что он потдался тьме в своем сердце а это значет он летит в глубокую бездну гнева и не может упровлять собой
Racheival
апрентіс алтаір хоче напасти на Джексера. знешкодь його раніше, ніж читх добереться до нього(5 скрінів зі знешкодженням алтаіра)
-Chewbatya
(Nikrot @ 26.5.2008, 12:57) *

Я, Nikrot хочу вступить в империю потому, что хочу вершить добро...
ai.gif
если все правильно понял - то сделано...
blink.gif
И это ты называешь правильно???
-Nikrot
а что нетак?
Haydamaka
Ага, ти правий, "что-то не так". Тобі вже кілька разів вказують на те, що ти в заявці написав про бажання вступити до ІМПЕРІЇ, а ти ігноруєш це. Неуважність - це погана риса для джедая. Я проти
-Nikrot
Как ты понимаешь урывок из кодекса джедаев "Нет невежества-есть знания"
Как его придержоваться? я понимаю это так:джедай должен во всем искать информацию даже в бредовом невежестве ибо информацыя-знание и путь к мудрости

Ага, ти правий, "что-то не так". Тобі вже кілька разів вказують на те, що ти в заявці написав про бажання вступити до ІМПЕРІЇ, а ти ігноруєш це. Неуважність - це погана риса для джедая. Я проти
блин от прололил
Jexer
Ситх John Alexander играет очень подло он выбивает мой меч из рук и пока я его поднимаю он меня рубит. Найди и убей его с выключеным мечем или когда он его поднимает, при этом пиши что плохо играть не чесно. Скрин ninja.gif
Jaiden
Проти,сама доля тебе веде до Імперії.Крім того,ти вже був в Ордені,але зрадив його.
Shtaket
Мда.Я бачу ти не відносишся до Ордену серйозно closedeyes.gif .В тебе незрозумілий характер.Суперечиш Джедаям.І ще:
"я хочу вступати в імперію щоб творити добро"(Нікрот)
Я в це дуже-дуже слабо вірю.
Проти

Доречі,цією заявкою ти хотів зробити Ордену щось погане.Ти колись був в Ордені і коли ти з нього вийшов(або тебе з нього звільнили),ти вирішив помститись.Я правельно зрозумів?
-Nikrot
если по логике то я сам вышел ну вобщем запутанная история мстить мне джедаем незачем но вижу мне здесь не рады ладно побуду нейтралом
-Abby
Ты думаеш верно но мне больше нравится серая философия...
такая ситуацыя перед тобой ситх и просит ты его убил
но ведь джедай не может убить безоружного, и убить его тоже будет неверны...
так вот склоняясь серой философии чтоб ты сделал...
-Exigo
Nikrot, вот тебе от меня задание.

Ты произвел на некоторых Джедаев не очень хорошее впечатление, поэтому помоги тем кто проголосовал против твоего вступления и докажи что ты достоин быть Джедаем, возможно они сменят свое мнение.
-Nikrot
Я бы не убил его и оставел бы ему если он так хочет умереть то я отсавлю ему оружие помне это чесно во первых он может совершить самоубийство если нет так пусть умрет в чесном бою сразившись со мной
-Abby
а если ето будет Вуки?
-Nikrot
По мне разница Вуки он или ситх только в том что ситх изначяалоьно должен быть против джедаев.Если он враг и нельзя решить мирно то иного выхода нет
-Chewbatya
ranting.gif ranting.gif
Это какого такого Вуки вы тут собираетесь убивать????
Ой, сорьки.... оффтоп..... blush2.gif
Shtaket
Не тільки оффтоп,а ще і флуд смайлами tongue.gif

!
Попередження:
11.Не допускайте поміщення безглуздої або малозмістовної інформації (або рідною мовою: "теревені і порожнє базікання"...
-Snaiperok
Прочитав твои ответи и то как ты относишся к джедаям без уважения и споришь с ними я Голосую ПРОТИВ

-Nikrot
Почему я отношусь к джедаям без уважения ai.gif я сма был джедаем где здессь видно я что комуто грубил?
-Snaiperok
Читай внимательние!!!!
-Nikrot
я Незнаю может меня както нетак поняли ну заявка уже точно сорволась стоко против остальные явно за не будут
Gerontos
вірно кажеш
відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.