"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."
Я народився на планеті Дандуін.Я жив неподалік від анклава джедаїв. Сам храм мене завжди захоплював і у детинстві я мріяв стати джедаем, але нажаль після нападу Ревана його було знищенно і моя сім'я переїхала на Корусант.
Мені дуже подобається Республіка і я з велеким задоволення буду їй служити.
Dark Manor
22.5.2008, 1:07
Что для тебя служение Республике? Как ты это понимаешь? Что ты будешь делать если тебя примут в Джедаи?
Почему в янлинги набирают только детей, а взрослых не берут?
Haydamaka
22.5.2008, 10:34
(Rostik @ 22.5.2008, 0:45)

А чим саме тобі подобається Республіка? Ти вже не вперше намагаєшся стати її громадянином, отже щось тобі у ній справді імпонує?
Хто твій улюблений грой заряних війн?Розкажи про нього своїми словами.
Racheival
23.5.2008, 10:45
адепт ситхів весь час робить напади на юнлінгів..нам стало відомо, що скоро він має напасти на гайдамаку. не дай йому це зробити(3 скріна зі знешкодженням сватова)
Відповідь на пост3:
Тому що у юнному віці немає такої привязаності, і у них ще немає ніякого уявлення про життя та негативних емоцій.
Відповідь на пост2:
Я матиму за честь служити Республіці.І це для мене місія усього могожиття.Якшо я стану джедаем то намагатимусь використовувати свої сили так, щоб як омога більше допомагати тим гхо потребує моєї допомоги.
Відповідь на пост4:
Тим що ця держава не тільки думає за себе, а й за своїх громадян, що у ній не проявляється сильне зло,ненависть,страх та підлість.Люди можуть жити спокійно і дотогож вони можуть покладатися на джедаїв. А я дуже хочу стати джедаєм.
Ростік,від того,що ти ігноруватимеш мій пост,тобі краще не стане.Чекаю відповіді.
Rostik что ты бы делал и что думал если бы встретил духов великих ситхов?
Тебя переманили на Темную сторону, за тобой приходит Рыцарь джедай.
По каким-то совершенно невероятным и фантастическим причинам ты его убиваешь... После чего ты опомнился и осознал что ты сделал...
Ты снова на Светлой стороне, у тебя на руках труп джедая.
Далее, каковы будут твои действия?
Відповідь на пост 5:
Мені подобається Обі-ван-Кенобі. Ну я знаю що він став дуже цікавим способом джедаєм, але як казав учитель йода:"Усе передбачено силою". Квай-гон-Джин був його наставнико і навіцть після смерті Квай-гона на очах у молодого Обі-вана, його не заполонили ненависть і бажання помститись, і він витримав цей іспит. Потім він був наставником молодого Анакіна Скайвокера для якого був дуже гарним учителем та просто другом. Після того як Анакін став на темну сторону, Обі-ван залишився поряд з зовсім юним Люком Скайвокером,щоб його оберігати ,та згодом став його учителем.
Відповідь на пост 11:
Я б відправився на раду джедаїв і нехай вони вирішують мою судьбу. А на місті джедаїв я б звичайно оцінив те що зміг повернутись на світлу сторону,але дуже дорогою ціною тому, мобудь це було б вигнання з ордену джедаїв. Хоча і без ради я б напевно відправився у вигнання.
Знешкодь 3-ьох Мандалоріанців,що тероризують жителів Татуїну.
-Dark Mara
25.5.2008, 10:10
Rostik
Бачу, що вступити до Ордену твоя мрія. І я сподіваюсь, що ти покажеш, що готовий до цього.
Але уяви таку ситуацію - Орден бачить, що ти ще неготовий і не приймає тебе до своїх лав. Розкажи, що ти будеш тоді робити, куди підеш? Хочу почути, як ти це сприймеш.
-Nautilus
25.5.2008, 11:07
Помоги мне на КТФ...там только и делают что бьют меня все...(((Принеси мне снимки 3х Джедаев(кланяющийся тебе в ответ, покажи мне свою порядочность и уважение Джедаям)
и мертвого Ситха на Татуине.
Відповідь на пост 10:
Я мабудь перш за все хотів би дізнатись чому вони притримуються темної сторони, але розмову з ними потрібно вести дуже обережно не видавати своїх емоцій. І намагався б їх повернути на сторону світлої сторони, але незнаю чи мені це б вдалося.
Відповідь на пост 14:
Я буду далі готуватись, якщо ти хотіла взнати чи вступлю я в інший клан - то моя відповідь ні!. Моя мрія стати джедаєм і я буду готуватись і намагатимусь показати те, що я і справді гідний бути джедаєм, але я не хочу щоб мене прийняли через мою настирність, я хочу щоб все було справедливо.
Виконання посту 15:
Цим джедаям я зміг допомогти.
Haydamaka
25.5.2008, 18:36
Хто це поруч із тобою на третьому скріні лізгінку танцює?
Джедаям допоміг, наполеглевість показав, відповіді більш-менш непогані. Я
за
Виконання посту 15:
Переміг ситха на Татуине.
Виконання посту 6:
Zabreel, я ніяк не можу знайти Сватова можливо перемога над цим адептом підійде і один скрін, перемога над лордо ситхів.

Прошу не судити мене сильно.
Тему закрито за порушення рольової атмосфери.