Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Rostik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Rostik
"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."

Я народився на планеті Дандуін.Я жив неподалік від анклава джедаїв. Сам храм мене завжди захоплював і у детинстві я мріяв стати джедаем, але нажаль після нападу Ревана його було знищенно і моя сім'я переїхала на Корусант.

Мені дуже подобається Республіка і я з велеким задоволення буду їй служити.
Dark Manor

Что для тебя служение Республике? Как ты это понимаешь? Что ты будешь делать если тебя примут в Джедаи?
Jexer
Почему в янлинги набирают только детей, а взрослых не берут?
Haydamaka
(Rostik @ 22.5.2008, 0:45) *
А чим саме тобі подобається Республіка? Ти вже не вперше намагаєшся стати її громадянином, отже щось тобі у ній справді імпонує?
Jaiden
Хто твій улюблений грой заряних війн?Розкажи про нього своїми словами.
Racheival
адепт ситхів весь час робить напади на юнлінгів..нам стало відомо, що скоро він має напасти на гайдамаку. не дай йому це зробити(3 скріна зі знешкодженням сватова)
-Rostik
Відповідь на пост3:
Тому що у юнному віці немає такої привязаності, і у них ще немає ніякого уявлення про життя та негативних емоцій.
-Rostik
Відповідь на пост2:

Я матиму за честь служити Республіці.І це для мене місія усього могожиття.Якшо я стану джедаем то намагатимусь використовувати свої сили так, щоб як омога більше допомагати тим гхо потребує моєї допомоги.

Відповідь на пост4:
Тим що ця держава не тільки думає за себе, а й за своїх громадян, що у ній не проявляється сильне зло,ненависть,страх та підлість.Люди можуть жити спокійно і дотогож вони можуть покладатися на джедаїв. А я дуже хочу стати джедаєм.
Jaiden
Ростік,від того,що ти ігноруватимеш мій пост,тобі краще не стане.Чекаю відповіді. closedeyes.gif
-Abby
Rostik что ты бы делал и что думал если бы встретил духов великих ситхов?
Daiver
Тебя переманили на Темную сторону, за тобой приходит Рыцарь джедай.
По каким-то совершенно невероятным и фантастическим причинам ты его убиваешь... После чего ты опомнился и осознал что ты сделал...
Ты снова на Светлой стороне, у тебя на руках труп джедая.
Далее, каковы будут твои действия?
-Rostik
Відповідь на пост 5:

Мені подобається Обі-ван-Кенобі. Ну я знаю що він став дуже цікавим способом джедаєм, але як казав учитель йода:"Усе передбачено силою". Квай-гон-Джин був його наставнико і навіцть після смерті Квай-гона на очах у молодого Обі-вана, його не заполонили ненависть і бажання помститись, і він витримав цей іспит. Потім він був наставником молодого Анакіна Скайвокера для якого був дуже гарним учителем та просто другом. Після того як Анакін став на темну сторону, Обі-ван залишився поряд з зовсім юним Люком Скайвокером,щоб його оберігати ,та згодом став його учителем.

Відповідь на пост 11:

Я б відправився на раду джедаїв і нехай вони вирішують мою судьбу. А на місті джедаїв я б звичайно оцінив те що зміг повернутись на світлу сторону,але дуже дорогою ціною тому, мобудь це було б вигнання з ордену джедаїв. Хоча і без ради я б напевно відправився у вигнання.
Jaiden
Знешкодь 3-ьох Мандалоріанців,що тероризують жителів Татуїну.
-Dark Mara
Rostik
Бачу, що вступити до Ордену твоя мрія. І я сподіваюсь, що ти покажеш, що готовий до цього.
Але уяви таку ситуацію - Орден бачить, що ти ще неготовий і не приймає тебе до своїх лав. Розкажи, що ти будеш тоді робити, куди підеш? Хочу почути, як ти це сприймеш.
-Nautilus
Помоги мне на КТФ...там только и делают что бьют меня все...(((Принеси мне снимки 3х Джедаев(кланяющийся тебе в ответ, покажи мне свою порядочность и уважение Джедаям)
и мертвого Ситха на Татуине.
-Rostik
Відповідь на пост 10:

Я мабудь перш за все хотів би дізнатись чому вони притримуються темної сторони, але розмову з ними потрібно вести дуже обережно не видавати своїх емоцій. І намагався б їх повернути на сторону світлої сторони, але незнаю чи мені це б вдалося.

Відповідь на пост 14:

Я буду далі готуватись, якщо ти хотіла взнати чи вступлю я в інший клан - то моя відповідь ні!. Моя мрія стати джедаєм і я буду готуватись і намагатимусь показати те, що я і справді гідний бути джедаєм, але я не хочу щоб мене прийняли через мою настирність, я хочу щоб все було справедливо.

Виконання посту 15:

Цим джедаям я зміг допомогти.
Haydamaka
Хто це поруч із тобою на третьому скріні лізгінку танцює? biggrin.gif
Джедаям допоміг, наполеглевість показав, відповіді більш-менш непогані. Я за
-Rostik
Виконання посту 15:

Переміг ситха на Татуине.

Виконання посту 6:

Zabreel, я ніяк не можу знайти Сватова можливо перемога над цим адептом підійде і один скрін, перемога над лордо ситхів. blush2.gif Прошу не судити мене сильно.
Jaiden
Тему закрито за порушення рольової атмосфери.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.