Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
White
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-White
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

История моя проста.Я родился на планете Аркания,хотя родители из планеты Дронгар.Мои родители были контрабандисты,но помагали Республике.Во время очедной перевозки контрабанды,на нас напали имперские истребители.Мне тогда отсилы был год.Корабль был сильно повреждён и вот вот должен был взорватся.У родителей небыло другого выбора как посадить меня в спасательную капсулу.Вместе со мной родители положили короткую видео запись,на которой была информация про меня и про моих родителей.Я выжил,но родители погибли.На моё счастье рядом пролетал джедай и подобрал меня.Когда тот джедай показал запись совету джедаев,было принято решение,что я буду обучатся на солдата.Но в пять лет сила дала о себе знать,и меня стали обучать на джедая.Когда мне стукнуло 18 мне показали запись.И в моей жизни появилась цель,отомстить Империе.Когда моё обучени закончилось,я решил служить Республике.
Atton
Щось я не зовсім зрозумів.... ти хочеш помститися імперії за смерть батьків?
-White
Почти.Зная как погибли родители,я хочу помочь республике.Да и в любом случае я бы всёравно принял светлую,а не тёмную сторону.
Haydamaka
Твоє бажання помститися неодмінно рано чи пізно приведе тебе до темної сторони. happy.gif

Чисто формально задаю питання: чому Дуку, що був одним із взірців Ордену джедаїв, прийняв вчення ситхів?
Atton
Світлу сторону не треба приймати!!! Її треба зрозуміти та використовувати з розумам на допомогу галактиці та людям. Своею помстою ти нічого не докажеш,вона нікому не потрібна.

Тоді питання: Що сказав магістр Йода Анакіну Скайвокеру коли той розповів Йоді про видіння зі смертю Падме?
-White
Пилоты тех истребителей давно уже погибли.После того как я увидел запись я принял окончательное решение.Тем более после того как империя убила моих родителей,я незачто не вступлю к ним,а моя вера в добро не переманит меня на тёмную сторону!
Jaiden
А ще земля плоска і маленьке звірятко,ака бобер,загортає шоколадки у фольгу.
ПРОТИ твого вступу.Хочеш помсти шукаї її в іншому місці,а не в Ордені Джедаїв.Якщо ж ти вирішив обрати шлях світла,то зберися із думками,все добре обдумай,звільнися від "темних думок",а вже тоді подавай заявку.
Atton
(White @ 17.5.2008, 20:02) *

Пилоты тех истребителей давно уже погибли.После того как я увидел запись я принял окончательное решение.Тем более после того как империя убила моих родителей,я незачто не вступлю к ним,а моя вера в добро не переманит меня на тёмную сторону!

Це ти до кого звертався? На початку повідомлення пиши кому ти відповідаеш.
Jaiden
i
Сповіщення:
Гравець вже достатній час неактивний,якщо у найближчі два дні він не з"явиться,то тему буде закрито.
Gerontos
закрито із-за відсутності активності
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.