Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dark Mara
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Dark Mara
Я ознайомилася з правилами поведінки на ігрових серверах і правилами "Нашої Галактики".
Звати мене Мара. Народилася я на планеті Датомир в клані Сестер Ранкової Роси. Батьків своїх не знаю, бо мати моя померла, коли мені було всього два рочки. Мене забрали з планети до притулку на планету Корелія за часів Нової Республіки, там я зростала. Зростаючи на планеті я часто бачила несправедливість та обман, расову дискримінацію, якщо ти дролл чи селоніанець - ти ніщо. Моїй душі хотілося справедливості та порядку, я часто чула, що славетний орден Джедаїв відродився, вони стоять на засадах справедливості та добра. Слухаючи про них історії я мріяла, що як виросту, то обов'язково спробую до них приєднатися і пліч-о-пліч зі славетними джедаями сіяти зерна добра, справедливості, достатку та любові. І ось я виросла, залишила гнітучі стіни притулку, і першим же кораблем прилетіла на Корускант до стін Ордену (дякую доброму чоловікові з Орд-Мантеллу, що згодився мене підвезти_a1.gif.
Я стою перед Радою Джедаїв і прошу їх взяти мене в Орден, щоб я змогла допомогти йому зробити цей світ хоч трошки світлішим.
Haydamaka
Джедаї дуже багато часу приділяють навчанню, бо "немає неуцтва, але є знання". А коли, на твою думку, завершується навчання джедая?
Alphax Kenobi
Хм... видел я тебя в тренировочных залах (Ace server типа). Весьма неплохо бьёшься, так что по этому пункту я проверять не буду. х) Важна твоя идеологическая часть. Хмм...

Скажи, как ты считаешь, что должен делать джедай. Нет, я просто прошу уточнить - что имеется в виду под творением добра?
Daiver
І скажи, доречі, скільки магістрів було в Ордені? Вони складали Раду джедаїв.
-Dark Mara
(Gaydamaka @ 8.5.2008, 23:40) *

Джедаї дуже багато часу приділяють навчанню, бо "немає неуцтва, але є знання". А коли, на твою думку, завершується навчання джедая?

Гарне запитання, тому відповім так:
Офіційно джедаєм особа стає тоді, коли пройде підготовку у Лицаря чи Мастера Джедая в якості падавана. І виконає останнє випробування - створить власний меч.

Хоча на мою думку навчання джедая ніколи не завершиться, бо нема межі вдосконаленню (як сказав великий філософ - я знаю, що нічого не знаю - так що вчитись треба завжди) І приклад - Йоді було майже дев'ятсот років, а злитися з силою після смерті він навчився від Квай-Гона тільки під кінець свого життя
Haydamaka
В точку. Як казав, здається Йода, не пам"ятаю blush2.gif , "Навчання джедая не завершується ніколи". Подивлюся ще на інші відповіді, тоді визначуся остаточно.
-Dark Mara
(Daiver @ 8.5.2008, 23:42) *

І скажи, доречі, скільки магістрів було в Ордені? Вони складали Раду джедаїв.

Якщо не помиляюся всього їх було дванадцять. Всіх не пам'ятаю blush2.gif - Йода, Мейс Вінду, Кі-Аді Мунді, Пло Кун, Аді Галлія та інші (примітка - на момент другого епізоду ЗВ)

(Alphax Kenobi @ 8.5.2008, 23:41) *

Хм... видел я тебя в тренировочных залах (Ace server типа). Весьма неплохо бьёшься, так что по этому пункту я проверять не буду. х) Важна твоя идеологическая часть. Хмм...

Скажи, как ты считаешь, что должен делать джедай. Нет, я просто прошу уточнить - что имеется в виду под творением добра?

Досить багато речей - всі не перерахуєш.
Ось лише деякі - на мою думку найважливіші -
1)допомагати знедоленим та скривдженим - захистити від несправедливих зазіхань, дати прихисток тощо
2)не допустити війни - війна - зло, ріки крові та руйнування, знедолені душі.
3)намагатися звернути людей з темною душею на шлях світла.
4)берегти життя усіх істот - життя прекрасне - і кожен має право насолоджуватись життям кожною клітинкою свого єства
Haydamaka
Хороші відповіді. Життя - насправді прекрасне, і воно є найвищою цінністю для джедая. Сподіваюся, що і далі ти відповідатимеш подібним чином, тому що я ЗА.
Alphax Kenobi
Dark Mara Да, вполне чёткий ответ. Хм. И ещё один вопрос. Как Вы относитесь к ситхам, испытываете ли какие-либо чувства к ним, какие?
-Dark Mara
Про Ситхів багато чого кажуть - одні їх зневажают, ненавидять; інші - поклоняються та захоплюються.

Я до цих людей себе не відношу.
До Ситхів не маю ненависті чи презирства, але й не люблю. Скоріше всього мені їх жаль - бо він ступив не на той шлях, може так склалася доля, прикладів багацько. Якщо я з ним зустрінусь, то спробую допомогти йому побачити світло в кінці темного тунелю. Якщо це зробив Вейдер з його темною душею, то й інші зможуть.
Alphax Kenobi
Ответ Ваш, меня более чем удовлетворил. _a1.gif
Я ЗА. Да пребудет с тобой Сила.
Matador
Меня порадовали ответы и знание ЗВ. За.
Atton
Ты непогано знаеш історію джедаїв(начебто наскілька я помітив). Так слухай мое питання:
Під час Мандалоріанської війни на Дантоїні була Академія Джедаїв яка мала певний склад магістрів. Через 5 років після падіння Лорда Малака Склад змінився повністю крім одного Магістра, який увійшов у так званий "новий склад". Назви його ім"я
-Dark Mara
Можу лише здогадуватися, але скоріше всього це був мастер Врук
Atton
Ідеально, так це Врук. Добре ось ще одне запитання:
А чому у тебе в імені присутньо слово ДАРК?
-Dark Mara
Це моє прізвище Дарк. Для мене воно лише як символ, не більше. Згадка про моїх батьків, все що в мене залишилось.

P.S. (несерйозно) як вийду заміж - обов'язково зміню.
Atton
Добре що в тебе е почуття гумору! Якщо прізвище....тоді добре. Ну і останне питання:хто така Бастила і в чому її особистість?
-Dark Mara
Бастила - джедай падаван. Жила десь більше чотирьох тисячоліть тому, боролася в Громадянській війні з ситхами-завойовниками. Допомогла знищити Зоряну кузню Ревану (з ним у неї було кохання). А сильна її сторона та особливість - Бойова медитація (дуже рідко зустрічається такий талант навіть зараз). Як вона прожила останні роки життя - невідомо. Якщо знайдемо Голокрон 3 - думаю взнаємо.
Daiver
Хорошие у тебя ответы, так держать. Я - За
Atton
Молодець - усе вірно до единого слова, Я просто не маю права сказати щось інше ніж - Я ЗА
-Exigo
Хорошие ответы, но всетаки я тоже задам свой квест)

Что в твоем понимании равновесие?
-Dark Mara
Рівновага - це баланс, який тримає речі на своїх місцях, не дає якомусь явищу стати домінуючим, впасти до якоїсь крайності. Бо якщо таке станеться світ зміниться, і боюсь не завжди це на краще.
Хм, скажу так: головний ворог рівноваги і балансу - революції та війни, інструменти, якими вправно користуються для створення хаосу та невпевненості.
-Exigo
Dark Mara, а теперь сравни свое понимание равновесия с пониманиям равновесия Джедаев. Джедаи считают что равновесие - это когда, мягко говоря ситхов нету, т.е. не создается Хаос, но ведь в таком случае Джедаи доминируют, что уже само по себе противоречит определению. Парадокс. Как ты думаешь почему это так?
-Dark Mara
Не судіть за мої думки суворо, бо я лише людина, і ще не змогла доторкнутись до великої мудрості джедаїв.
Але на твоє запитання відповім так:
Не думаю, що джедаям треба так звужувати своє розуміння рівноваги. Так, ситхи часто є джерелом зла, але якщо тільки вважати, що якщо знищити ситхів - настане рівновага, думаю не правильно. Виходить просто якась підміна визначень.
Невже в нашій величезній галактиці крім ситхів, більше не має інших, хто вносить хаос в наш багатостраждальний світ? Треба розширити свій кругозір, та бути вищим, ніж війна ситхів та джедаїв. Я вважаю, що джедаї вище цього, і бачуть світ по іншому.
-Exigo
Хороший ответ. Я ЗА
-Mochalka
Ти повиненна полетіти на Ондерон, туди летить сенатор Амідала і ти повиненна будеш її захищати (ви повинні будете зустрітися вже на планеті) . Наша розвідка повідомила, що на неї можуть напасти, тому ти і повиненна туди відправитись. Приблизно нападників буде 4 осіб і це повинні бути (наскільки ми знаємо) солдати SG.
Dark Manor
Мара хорошоий игрок, в чём я неоднократно лично убеждался. Мне понравились ответы. Уверен, что она не подведёт.
Я ЗА

Да прибудет с тобой Сила.
-Dark Mara
(Mochalka @ 9.5.2008, 21:35) *

Ти повиненна полетіти на Ондерон, туди летить сенатор Амідала і ти повиненна будеш її захищати (ви повинні будете зустрітися вже на планеті) . Наша розвідка повідомила, що на неї можуть напасти, тому ти і повиненна туди відправитись. Приблизно нападників буде 4 осіб і це повинні бути (наскільки ми знаємо) солдати SG.

Ну що ж я зустрілася з Амідалою і стала її охоронцем. Одразу на нас напали солдати SG. Та я була на сторожі.

Однак інші відступили, тому відрапортую сюди про мою місію згодом.
-Abby
розкажы мне о появлении силы
кто были первыми адептами Силы?
существует 4 вида силы назови их, и розкажы коротко про них.
-Dark Mara
"Сила є в кожній істоті, в кожному предметі, вона завжди була і буде."

Першими адептами Сили, які навчилися її контролювати та використовувати були раката (ця древняя раса пізніше втратила свої здібності в Силі, а потім назавжди зникла з галактики).

Щодо так званих видів Сил: є досить багато різних думок, поглядів з цього філософського питання, але скажу про найпоширенішу - 4 аспекти Сили:світла сторона (використовується для користі, сцілення та доброзичливості), темна сторона (навпаки для страху, агресії та ненависті), а також Жива сила (вона взаємодіє з енергією всього живого. Сила - це життя, життя - це Сила) та Єдина Сила чи потенціум (не має темної чи світлої сторони, бо вона єдина - вона охоплює час та простір в їх нерозривному зв'язку).
І ще одне: Є вища "космічна" сила та нижча "жива" сила (перша є проявом самостійності Сили, Сила сама по собі, а друга - це Сила в кожній живій істоті, яку контролюють самі істоти).
-Addax
Вижу в тебе силу я,
Но для того что б я сказал
Что думаю о тебе я
Ты тест пройти должна
И первый мой вопрос:
Почему злость ситха,
Розделить не кто не может?
-Abby
а вобщем правильно но я хотел услышать название етой силы а не светлая темная и тд и тп.
сила Эдинения и жывотворящая есть еще 2 осталось
как называтю темную и светлую стороны.
-Dark Mara
Abby Як я вже казала є вища та нижча сили, так от нижча сила, ділится на світлу та темну, а по іншому їх називають як позитивна та негативна, або Ашла та Боган відповідно.
Інших варіантів я не знаю. blush2.gif
-Abby
О.
ну вот, я хотел услышать токо ашла и боган. Ответ принимаю.остальные твои ответы тож хорошы.
Я За.
Haydamaka
Бачив на серверах,добре б"ється,відповіді сподобались,гарний характер.Тому ЗА © Shtaket

Завдання від Jaiden'a:

"Один з майбутніх Ситів в останній момент змінив рішення і втік з храму.Він відправився у вигнання та вже досить довгий час живе один.Цього "сита" звуть Illidan.Але я бачив його в одному зі своїх видінь і в ньому я зрозумів,що насправді його місце в Ордені.Спробуй знайти його та переконати у цьому.Основна проблема в тому,що він дав обітницю мовчання(сайленс у нього),та не буде з тобою говорити,тому тобі доведеться вступити із ним у бій.Якщо ти зможеш довести йому свою правоту,то він диактивує свій меч,та стане перед тобою коліно. (Скрін з Ілліданом в режимі сабер челендж,де він буде сидіти на однову коліні.)
Отже дій,та нехай прибуде із тобою Сила.
П.С.У моему видінні Іллідан знаходився у віддаленому кутку Парку Ранкорів."
Haydamaka
Іллідан визнав помилковість своїх суджень і схилився перед світлою сторону. Його душа прийняла світло. Ось як це було.

© Dark Mara
Jaiden
Неможливо відобразити сторінку.Перезалийте кудись _a1.gif
Ikrit
Старанно виконує завдання, добре відповідає на питання, відчуваю велике світло у ній, ЗА.
Jaiden
Завдання виконано,знаю,що з великими зусиллями ad.gif
ЗА.
Haydamaka
В такому разі я із великим задоволенням сповіщаю, що лави Республіки поповнилися ще однією дівчиною. Вітаю, тебе ПРИЙНЯТО.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.