Звати мене Мара. Народилася я на планеті Датомир в клані Сестер Ранкової Роси. Батьків своїх не знаю, бо мати моя померла, коли мені було всього два рочки. Мене забрали з планети до притулку на планету Корелія за часів Нової Республіки, там я зростала. Зростаючи на планеті я часто бачила несправедливість та обман, расову дискримінацію, якщо ти дролл чи селоніанець - ти ніщо. Моїй душі хотілося справедливості та порядку, я часто чула, що славетний орден Джедаїв відродився, вони стоять на засадах справедливості та добра. Слухаючи про них історії я мріяла, що як виросту, то обов'язково спробую до них приєднатися і пліч-о-пліч зі славетними джедаями сіяти зерна добра, справедливості, достатку та любові. І ось я виросла, залишила гнітучі стіни притулку, і першим же кораблем прилетіла на Корускант до стін Ордену (дякую доброму чоловікові з Орд-Мантеллу, що згодився мене підвезти

Я стою перед Радою Джедаїв і прошу їх взяти мене в Орден, щоб я змогла допомогти йому зробити цей світ хоч трошки світлішим.