Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Zabreel
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Racheival
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.

Мене звати Забріл, я з планети Беспін, з відомого Піднебесного міста. Народився в родині політика, тому був вихований в строгому порядку і честі. Внаслідок політичних інтриг батька загинула майже вся наша родина і я був змушений з 18 років служити в батальоні захисників Піднебесного міста. Ніколи не думав, що буду тримати в руках світловий меч, але за заслуги і якусь неприродню фортуну, був прийнятий до Ордену Анфор. Тут мене навчили тримати світловий меч в руках і відрили мені очі, що в мене в крові є мідіхлоріани. Через особисті обставини я змушений був покинути Орден. Але все своє життя я старався не сходити з праведного світлого шляху і тому дорога буття привела мене до Корусканту, а саме до дверей славнозвісного Ордену Джедаїв
-Exigo
Поясни как ты понимаешь Кодекс Джедаев (только сам, без Википедии)
Haydamaka
Кандидата я знаю. До того ж із хорошого боку. Вічлива та адекватна людина. Відійду від своїх звичок та без питань висловлюся ЗА.
Racheival
Exigo, якшо так переказати своїми словами, то кодекс - це тіпа інструкції, як треба жити джедаю у відношенні з силою, що треба і не треба робити, щоб бути на світлій стороні, а саме: уникати появи емоцій(а існуючі контролювати), бути у постійному звя"яку із силою, бо вивчення джедая сили не закінчуєтсья ніколи.
-Exigo
Zabreel, хороший ответ. Четкий и внятный ответ не занимающий много места. Я ЗА, потому что он умеет четко и ясно формулировать свои мысли.
Alphax Kenobi
Zabreel. Как ты относишься к ситхам? Тебя охватывают какие-либо чувства при виде ситха, если "да" то какие?
Atton
Питання на перевірку твогознання історій Зоряних Війн:
НАзви мені три найвідоміших війни за всю історію Зоряних війн?
-Iskariot
вижу много хороших отзывов о тебе но вот тебе вопрос про Мандалоров точнее почти :

Для них никакие кодексы не писаны; единственное, что роднило их с Истинными Мандалорианами – это похожая броня. Они были весьма искустными воинами – ведь они все-таки были мандалорианами. Но вот дисциплина у них более чем хромала, что снижало боевые качества. Все же отряду удавалось существовать и эффективно действовать .Джанго Фетт в конце концов уничтожил всех взорвав их корабль . Немногие оставшиеся рассеялись по Галактике и потеряли возможность хоть как-то воздействовать на жизнь и политику. Скорее всего, причина этого – потеря лидера, который был способен спаять анархичный отряд в единое целое.

вопрос : о ком здесь идет речь.
Racheival
Iskariot, мені здається, що це Куеваль Дар - "ті, кого більше немає", або "вартові смерті"

Alphax Kenobi, ніякі відчуття мене не охоплюють, тільки концентрація на силі посилюється
-Iskariot
нет Куеваль Дар ( мне придется ответить на свой же вопрос в другой заявке biggrin.gif ) ето те люди которые помогали Джанго Фету обучать клонов так как Каминовцы не были вояками у них было хорошее оборудование не думаю что после етого он бы убил своих помошников тем более что они были очень сильными .Да ето часовые Смерти хороший ответ я ЗА
Racheival
Atton, я думаю, що це Нашестя Южань-Вонгів, Мандалоріанські Війни і Галактична Громадянська Війна
Alphax Kenobi
Zabreel, хм, ответ сильного джедая. А какую форму боя ты практикуешь?
Atton
Вообщето я имел в виду: Мандалорские Войни, Клонические, Повстанческая!!!
Почти верно. Тогда мне про Дантуин, сам в двух словах, без википендии
Racheival
Atton, короче кажучи, ДантуЇн - дальня планета, на якій майже нічо нема живого(крім якогось племені і всякого мєлкого живого).Відома ця планета тіки тим, що там тимчасово розташовувалась база Повстанців.
Atton
А ето не верно! НА дантоине не было базы повстанцев. Там был Храм Джедаев во время Мандалорских Войн. Ето все что я хотел услышать- но ты не сказал! Тогда разкажы каким образом Малак получил титул Лорда Ситхов?
Racheival
Atton, під час бойових дій в космосі Реван втратив пам"ять(тому більше не міг виконувати своїх обов"язків) і Малак перейняв його титул Лорда Ситхів
Jaiden
Що призвело до падіння Ордену Джедаїв після війни клонів?
Atton
Сам придумал??? Малак его предал- ето тебе подсказка, розкажы как?
Racheival
Atton, коли на корабель Ревана напали, він почав з свого корабля стріляти по республіканському і заодно по Ревану. І після того сталося, те, що я вище писав

Jaiden, ряд подій - перехід Скайвокера до темної сторони, політичні і військові махінації(дії) Палпатіна - все це було причинами падіння Ордену
Atton
(Zabreel @ 9.5.2008, 19:35) *

Atton, коли на корабель Ревана напали, він почав з свого корабля стріляти по республіканському і заодно по Ревану.

Хто по кому, ниче не понимаю. Подробно напишы что там случилось
Racheival
Atton вибач, шо зразу гарно не описую, бо я шось не можу думкі гарно сплітати в шось толкове _a1.gif

На крейсер Ревана напав крейсер Бастіли. А Малак, в свою чергу, почав стріляти з свого по кораблям і джедаїв і Ревана(спеціально).
Atton
Выжу что стараешся но опять не совсем верно: Малак начал стрелять по Мостику корабля Ревана на котором были и джедаи и сам Реван. Но все же ответ я услышал! Я ЗА
Racheival
Alphax Kenobi, тяжкий сінгл(по можливості шлефу і середній сінгл)
Jaiden
Неправильно,думай далі... closedeyes.gif
-Mochalka
Наша розвідка нам доповіла, що на Дантуин відіслали 2 адептів і одного апрентіса сіт сперти голокрони. Твоє завдання не дати їм сперти голокрони. (скріни)
Racheival
Mochalka, я зловив поки шо тіки одного апрентіса, бо адептів нема.їх є всього 6, і тільки один з них активний ан серверах.я звісно можу почекать того одного, але ж інші точно не з"являться, бо я їх сам не бачів дуже давно.
-Mochalka
Я почекаю, терпіння класна штука! thumbup1.gif _a1.gif
Racheival
то можна принести скрін одного адепта?
Alphax Kenobi
Zabreel. Ну... это был больше ролевой вопрос. Я имел в виду не стиль, а именно форму боя. Первая, вторая, третья и так до смертоносного Ваапада, которым, я думаю ты не владеешь, но кто тебя знает)
Racheival
Alphax Kenobi, я практикую себе в 5ій формі
Alphax Kenobi
Ну что же. Я видел тебя в тренировочных залах. Идеологическая часть присутствует, и в целом думаю ты достоин быть в Ордене и не подведёшь его. Я ЗА.
Racheival
Jaiden, я навіть не знаю, що крім того.Ну крім Анакіна можливо ще те, що Палпатін все-таки добрався до влади в почав винищувати Джедаїв..війна ж тоді ще йшла, джедаї були розбиті поодинці чи малими групами...я винен, що не можу дати відповіді
-Abby
как люди стали доминирущай расой в галактике?
Daiver
Квай Гон был очень уважаемым джедаем и у него было много друзей.
Он мог бы даже стать членом совета, но его не брали. Почему?
Racheival
Daiver, він довіряв тіки собі і своїм почуття, він проповідував Силу Життя, а не силу Силу Світла, тому орден його не приймав.

Abby, люди були першими, хто через контакт з якимимсь темними іноплянетянами перейняли у них технологію гіпердрайву і змогли таким чином розмістити свої колонії по всій галактиці.
Daiver
Вполне правильно. Иногда он мог пойти наперекор Совету, когда считал, что его поступки правильные.

Как ты считаешь, почему Квай Гон проиграл Моулу?
Racheival
Daiver, мені здається, що через мале приміщення, в якому відбувалась бійка(його форма бою на світовому мечу вимагала більшої)...а можливий ще такий варіант, як він сам знав, що має померти.Просто він вирив у долю...а можливо його просто підвели його інстинкти...я навіть не знаю і наврядчи колись взнаю парвильну відповідь..
-Addax
И добро я вижу,
И силу чувствую в тебе
Но пока Sic 5 раз повержиным не будет
О тебе и слышать не хочу

Последняя строчка просто в рифму
Daiver
(Zabreel @ 10.5.2008, 15:19) *

Daiver, мені здається, що через мале приміщення, в якому відбувалась бійка(його форма бою на світовому мечу вимагала більшої)...а можливий ще такий варіант, як він сам знав, що має померти.Просто він вирив у долю...а можливо його просто підвели його інстинкти...я навіть не знаю і наврядчи колись взнаю парвильну відповідь..

И я врядли узнаю. Просто интересовало твое мнение. Спасибо за ответы, они порадовали.
Я - За твое принятие в Орден.
-Abby
нет не изза гипердвигателя люди стали доминирующай расой.
думай.
Racheival
Addax, не з легких був твоє завдання..

Мочалка, можна щітати твій квест виконаним? просто дуже тяжко зловити другого адепта, вони сильні дуже та і рідко з"являються "на людях"
Racheival
Abby, можливо через рівень популяції або природу самої людини
Jaiden
Знову невірно відповів на моє запитання.Ладно...Орден розпався через свій консерватизм та небажання до розвитку та оновлення.Вони залишалися незмінними впродовж тисяч років,тоді як Сити навпаки розвивалися та робили висновки і згодом,були готовими до відкритої стички з джедаями та могли передбачати їхні дії,як це робив Палпатін,він же Сідіус.

Поки утримаюсь від голосування.
-Addax
Твои ответ понравился мне
Но что сказать о стили "зеро" можеш ты?
-Abby
Уже ближе. подумай еще.
дело не в технике и не в дипломатии.
Racheival
Addax, це основа вивчення використання меча. Джедай має стараться чимпоменьше використовувати силові методи(силові в значенні фізичні), тобто включати світловий меч тіки в крайніх випадках.
-Addax
Лучик Силы бет
И меч джедайский ты получиш
Мой приговор звучит так просто
Я ЗА
Джедаем станеш ты handshake.gif thumbup1.gif
Racheival
Abby, це щось в людській природі. Точно я не знаю. Це моя провина, що я не знаю цього, надалі я буду стараться вивчати такі важливі питання.
-Abby
Благодаре чуствительности к Силе люди стали доминирующай расой.
ну ладно ето не важно, я дам тебе другой вопрос:
кто такой Адас?
ну и твое суждения о нем.
Racheival
Abby, адас могутнім ситхом, який ціною власного життя привів ситхів до перемоги над ракатанськими окупантами. Він був відомим своїми неперевершеними знаннями Темної сторони сили. А ставлення...ну він вартий уваги за свій великий внесок у життя ситхів, за їх розвиток і існування. Якщо він помер, задля триумфу ситхів - це погано, але якщо він віддав своє життя задля знищення імперії раката - він спокутував свої провини.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.