Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Obi-Wan Vener
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Obi-Wan Vener
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Я зростав на планеті Набу,батьків не пам'ятаю.З малого віку я навчавсь в академії ситхів і не знав ,що вони зло.Одного разу коли я зустрівся з джедаєм і він мене переміг.Я був дуже здивований, що він зберіг мені життя,хоча цього я мабуть не заслужив.Цей джедай допоміг мені зійти з цього шляху,зараз я хочу вступити в академію джедаїв
Atton
Как ты думаеш: если бы в звезной галактеке был спорт то какую роль ето сыграло бы для ситхов и джедаев? Только обясни
-Obi-Wan Vener
Зіграло сильну роль для ситхів,бо вони стали сильнішими
-Exigo
Зарегистрируйся на серверах.
Регистрация игроков

Что по твоему значит равновесие(Сам подумай)?
И как равновесие понимают Джедаи(Можно с Википедии).
Поясни что более правильно
Atton
а защет чего они бы стали сильнее? ты правильно мыслиш
Jaiden
Да-а-а-а-авно знаю цю людину.ПРОТИ.Самовпевнена людина,яка любить ставити себе вище за інших. closedeyes.gif
-Obi-Wan Vener
Джаиден я не винен був що тобі не подабається і не подобалось як бився я, я ніколи не називав тебе слабким, як ти мене.Я ніколи не ставив вище за інших,бо ми всі рівні...Я хотів би помиритись,якби ти не ображав мене
Аттон ситхи стали фізичіскі сильніші
Jaiden
Всі питання та обговорення в ПМ.Стиль бою нідочого,проблема в відношенні.Хіба що ти змінився за час,коли я тебе небачив,але це навряд,враховуючи нашу останню зустріч на сервері.Залишаюсь при своїй думці. closedeyes.gif
-Obi-Wan Vener
Пробач що нагрубив Джаиден,визнаю що я винен....я хочу забути старі обіди і почати заново
-Mochalka
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть мандалоры (насколько мы знаем, то должно быть 5 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!
-genberi
Разумеется, ПРОТИВ.
Нет, смысла терзать вопросами, задавать квесты. Душа его темна, а сердце холодно, как лёд.
Haydamaka
Я бачу, ти все ще незареєстрований гравець НГ. Тему поки що закриваю; як отримаєш реєстрацію, пиши в ПМ мені або Ikrit'у, тему відкриємо знов.

Відкрив.
Haydamaka
Ти бажаєш стати громадянином Республіки. А скажи мені, які ідеали, які принципи, на твою думку, лежать в основі Республіки? Ну, і хотілося б почути, окрім цього, ще й відповіді на питання, що тобі вже були задані іншими джедаями.
Atton
Я спашывал не как стали бы, а за щет чего. Но ты на правильном пути- продолжай размышлять
Gerontos
якщо до завтра тут не буде активності,заяву закриють
-Obi-Wan Vener
1)Захисники права були джедаї,вони приносять мир та демократію в республіку
2)Аттон може бути,що любий вид спорта жорстокий,для ситхів зіграє покращення вміння для початкового ситха
Haydamaka
Obi-Wan Vener
А не міг би ти писати ім"я того, до кого звертаєшся? Бо особисто я не дуже розумію, на які питання ти даєш відповідь.
-Obi-Wan Vener
Перше для вас Гайдамака,друге для Аттона
Haydamaka
В такому разі я взагалі не можу зрозуміти твоєї відповіді huh.gif .
Питання стояло: "Які ідеали та принципи лежать в основі Республіки?"
Відповідь: "Захисники права були джедаї..." unsure.gif
-Addax
Чому Ситхів не було б без Джедаїв?
Atton
Не згодин з жорстоким, але ти майже в відгадав. НЕ буду мучити- справа в емоціях(це ти вірно сказав) але емоція не гравців а вболівальників. Добре тоді розкажи мені про Кашиик. Попереджую - розкажи сам, без википендії(у двох словах- коріні жителі, організації тощо)
-Obi-Wan Vener
В Кашиике живут вуки,захватчиками их были цезерки которие держали вуки рабами.Реван помог остановить цезеркам и вернуть планету вуки
Haydamaka
"Переглядала твою біографію і бачу, що ти темній стороні навчався, а потім, програвши бій джедаю, перейшов на світлу сторону.
Так от питання - що стало справжньою причиною твого переходу на світлу сторону - програш джедаю чи може щось інше? Що не сподобалось тобі в ситах? І чому?"
© Dark Mara
-Obi-Wan Vener
Кохання до джедайки, змінило мене
Jaiden
У джедаїв неповинно бути прив"язаності до когось або до чогось.Кохання приводить до ревнощів,ревнощі до самолюбства,а самолюбство-це вже відкриті двері для темної сторони. closedeyes.gif
-Obi-Wan Vener
Зараз згадаю про Нею Халкіона, джедай який мав родину.В ордені сказано що не можна прив'язуватись,але не сказано що не можна кохати.
Якщо треба можу факти сказати про Вейдера і Люка, Люку допомогла справитись зі своїм злом кохання сестри,а Вейдеру кохання сина.
Jaiden
Не плутай плз слова "кохання" та "любов". closedeyes.gif

Вейдеру допомогла,а от Люк,через любов до Леї мало не піддався Темній Стороні.Момент,коли Вейдер розказав Люкові про сестру і Люк,наче псих почав бити Вейдера.
Крім того,найяскравіший приклад-Енакін скайвокер.

П.С.Кохання-це ємоції,а кодекс джедая каже про відсутність емоцій.
-Obi-Wan Vener
Ладно здаюсь, ти правий
-Addax
Питання задав давно, ти активний так що Чекаю відповіді...
-Abby
как ты думаеш какая сторона силы сильнее?
Haydamaka
Відповіді неповні, невпевнені. Місцями йдуть в протиріччя із кодексом джедаїв, а особисто на моє питання, відповідь взагалі не по темі. В мене таке враження, що ти думаєш, що тебе буде прийнято "автоматом", бо жодних зусиль не прикладаєш. Вибач, але я проти.
-Obi-Wan Vener
Аддакс я не знаю чому.
Аббі світла,хоч читавши книгу 3Епізод говорилося, що боротьба між добром і злом, зло завжди перемагає.Тільки одна свічка може перемогти зло це любов

Закрийте будь ласка мою тему, я не достойний звання джедай
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.