-Aggressor
7.5.2008, 16:24
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Я з планети Телос. 17 років тому один ситх згвалтував мою матір і вбив чоловіка, що мав стати моїм батьком. Через 9 місяців після цього інциденту народився я. З тих пір я живу мрією знайти свого батька. Рік тому до нашої оселі прибув один джедай. Він відчув Силу у мені, але одночасно і великий гнів. Йому вдалося навчити мене позбавлятися гніву, і сказав, що мені треба вирушати на Корускант і вступити до Ордену Джедаїв. Він дав мені кредитів на дорогу і посадив на найближчий корабель до столиці Республіки. І ось я стою перед вами і прошу прийняти мене як молодого учня до своїх лав.
Haydamaka
7.5.2008, 16:30
Колись один старий джедай сказав мені наступний вислів: "Навчання лицаря джедая починається лише тоді, коли він, взявши падавана, стає магістром". Як ти це розумієш? І чи згоден ти із цим?
-Aggressor
7.5.2008, 16:36
Ставши вчителем, Джедай самоудосконалюється, прагнучи показати своєму учневі ідеал для наслідування; водночас, бачучи помилки падавана, Магістр зіставляє їх зі своїми вчинками у минулому, які він не міг сприйняти, будучи падаваном. Так у ньому починає народжуватись справжній лицар.
Haydamaka
7.5.2008, 16:50
Хороша відповідь. Один наш джедай попав у засідку. Самому йому не відбитися від ворога. Допоможи джедаю, знешкодь ворога (за попередніми даними це 4 мисливця із StarGroup) та зроби фотографії своїх перемог.
Недавно наша разведка была дезинформирована численостью и силой противника на Татуине. Несколько Джедаев, отправленые туда, попали в засаду. Сейчас их судьба неизвесна. Мы так же не уверены во всех даных разведки. Твоё задание найти Джедаев, по возможности помочь им и провести разведку сил противника.
(На ФФА Найди 2 Джедаев, заскринь их, помогу с врагами (скрины побед, Джедай должен быть рядом) и выясни кто состовляет для них угрозу (Кстати карта только Татуин!))
-Nautilus
7.5.2008, 18:22
Гривус мог использовать Силу? И кто он вообще?
-Aggressor
7.5.2008, 19:11
Генерал Гривус - головнокомандуючий армією Торгової Федерації. Родом з планети Калі Раса. Відомий своїм талантом полководця і лютою ненавистю до джедаїв, багатьох з яких убив власноруч, залишаючи їхні мечі у якості трофеїв. За планом графа Дуку його було перетворено на Кіборга. Убитий з бластера Обі-Ваном Кенобі на планеті Утапау.
Генерал не міг використовувати силу навіть не зважаючи на те, що йому було перелито кров магістра Сайфа Діуса.
Розкажы мне щто ти знаеш про планету Маанан и чем она важна для республики(но сразу прдупреждаю - розказуй то что знаеш ты а не википендия)?
-Aggressor
7.5.2008, 20:26
Маанан, якщо не зраджує пам'ять - морська планета, там живуть рибоподібні істоти, головна особливість - стратегічний запас бакти (здається, чи якоїсь іншої лікувальної речовини - не пам'ятаю, чи була бакта в КотОРі)
Gaydamaka
ось четверо трупів:
ані, та речовина називалася кольто чи якось так
Закрито за порушення рольової атмосфери.