Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Obi-Wan Vener
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Obi-Wan Vener
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Я зростав на планеті Набу,батьків не пам'ятаю.З малого віку я навчавсь в академії ситхів і не знав ,що вони зло.Одного разу коли я зустрівся з джедаєм і він мене переміг.Я був дуже здивований, що він зберіг мені життя,хоча цього я мабуть не заслужив.Цей джедай допоміг мені зійти з цього шляху,зараз я хочу вступити в академію джедаїв
Shtaket
Розкажи,чому ти спочатку пішов до сітхів?
Daiver
Что для джедая есть зло, как ты считаешь?
-Exigo
Как ты считаешь, если силы равны, а противник использовал запрещенный прием, может ли Джедай использовать этот же прием что бы сделать бой равным?
Haydamaka
Зареєструйся в Нашій галактиці тут. Це треба зробити першочергово.

Нещодавно уві сні я мав видіння. Я бачив якийсь секретний об"єкт сповнений небезпекою та темною стороною. Оскільки всі джедаї зараз в відрядженях, немає кому дослідити це питання. Допоможи Ордену, розшукай цей об"єкт, розкажи нам що в ньому (щось рольове вигадай) та зроби фотографії. Це завдання вже давалося одному студенту, але потім було зняте.
-Obi-Wan Vener
1)Мене забрав ситх і там вчив
2)джедай сам для себе зло
3)Я не використав би той прийом
4)З'ясую
Atton
Ось тобі мое питання: оскільки я великий вболівальник футболу мое питання трошки торкатиметься ціеї теми. Так слухай, важаеться що футбол це спорт, спорт це здоровя, здоровя це життя і так далі. Тобто нічого поганого в цьому немае... але, якби у Зоряній Галактиці таки був би футбол, то на чию користь це пішлоб, і чому?
Shtaket
Ось тобі питання від мене,Що для тебе є війна?
-Obi-Wan Vener
1)Аттон це б пішло не на чию користь, якщо ти майстер то для тебе це якраз
2)Як я важаю що війна це конфлікт за владу та збільшення своєї землі,для розвитку,але при цьому дуже багато не винних людей померають майже не за шо.
Atton
Здаеться ти не вірно зрозумів. Я мав на увазі на користь ситхів чи джедаїв? Тільки обовязково пояснення.

P.S. Це обовязково на чиюсь користь.
Daiver
(Obi-Wan Vener @ 5.5.2008, 20:26) *

2)джедай сам для себе зло

А как ты это обьяснишь, в каком смысле? Почему?
-Addax
Что такое боевой стиль "Зеро"?
-Obi-Wan Vener
1)Daiver кожне жива людина чи інша істота тільки ворог сам для себе,навіть джедай може бути своїм ворогом,а не ситх.
2)Addax хочу сказати, що такий стиль я не знаю
3)Аттон джедай йде духовно,а ситхи силою,перевага йшла до ситхів
-Addax
А поискать?
-Obi-Wan Vener
Де?Якщо такого стилю в бої нема
-Mochalka
Я теж про такий не чув _a1.gif Тобі я квеста дам _a1.gif

Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть мандалоры (насколько мы знаем, то должно быть 5 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!
-Addax
Есть, такой, найди. Квест ОЧЕНЬ простой, если не найдеш сам подумай, ответ скрыт в вопросе.
МОчалка))) Ты и не знаеш)
-Obi-Wan Vener
Гайдамамак я виконав завдання
На планеті я знайшов ситха,він був один.Діалог:
-Здавайся,тобі не втикти--я
-А навіщо мені втікати?--ситх
-Ми спіймали твого вчителя і тебе візьмемо
-А ти спробуй
Ми бились дуже довго.Я боровся не на життя, а не на смерть.Я зміг пробити оборону ситха попавши мечем в живіт,рана була смертельна,так що він померав.
-Навіщо тебе прислали?
-Моє місце займуть інші,більш сильніші і зліші,і тоді вам джедаєм не вижити.
І обірвалось його життя
Haydamaka
Вигадав рольову історію, але все рівно вхитрився порушити рольову атмосферу.
Перечитай правила подавання заявок.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.