Я хочу вступити до Республікки тому що роумію що сила має своє місце в природи,я хочу захищяти права громадян та слідувати прикладом для всіх іншмх.Але взагалі
ЩО ТАКЕ СИЛА И ХТО ТАКИЙ ДЖЕДАЙ:
Сила:для мене сила це природне енергетичне джерело енергії для Джедая.Це якщо по научному.
Якщо інакше то,силу неможливо пояснити докінця.Сила створюється кожним организмом в світі,вона оточує нас.Джедаї мають відчувати її.Та використовувати для людей.Головне сила,а не фізична материя!Сила СИЛЬНИЙ,МУДРІЙ,МОГУТНІЙ союзник.
Але є інша сторона сили-коли силу використовюе темний Джедай,то вона перетворюеться на жахливе джерело темної енергії.Світлий Джедай відчуває її як свого антипота,або темний може затуманити відчуття Світлих Джедаїв

ДЖЕДАЇ:Джедаї це люди які торкнулися сили,та знайшли їй правельне використання.Як і Сила Джедаї мають 2 сторони:
1.Світла
Світли Джедаї ніколи не використають силу проти доброї людини,вони відчувають добро та зло.Ніколи не використають силу проти іншого Світлого Джедая.Вони мають дотримуватись певних правил,які вони називають "КОДЕКС"!
2.Темна
Темний Джедай безчестний(без честі),не мають почуттів до інших людей,подлі,злі(і це ще не все)!
Ззадоволенням вбють кожного хто стане на їхнему шляху!
Я не повинен питати до них ненависть(це веде до них).І я намагаюсь контролювати свої почуття,емоції,думки.