Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Shtaket
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики!

Я хочу вступити до Республікки тому що роумію що сила має своє місце в природи,я хочу захищяти права громадян та слідувати прикладом для всіх іншмх.Але взагалі
ЩО ТАКЕ СИЛА И ХТО ТАКИЙ ДЖЕДАЙ:

Сила:для мене сила це природне енергетичне джерело енергії для Джедая.Це якщо по научному.
Якщо інакше то,силу неможливо пояснити докінця.Сила створюється кожним организмом в світі,вона оточує нас.Джедаї мають відчувати її.Та використовувати для людей.Головне сила,а не фізична материя!Сила СИЛЬНИЙ,МУДРІЙ,МОГУТНІЙ союзник.
Але є інша сторона сили-коли силу використовюе темний Джедай,то вона перетворюеться на жахливе джерело темної енергії.Світлий Джедай відчуває її як свого антипота,або темний може затуманити відчуття Світлих Джедаїв_a2.gif!

ДЖЕДАЇ:Джедаї це люди які торкнулися сили,та знайшли їй правельне використання.Як і Сила Джедаї мають 2 сторони:
1.Світла
Світли Джедаї ніколи не використають силу проти доброї людини,вони відчувають добро та зло.Ніколи не використають силу проти іншого Світлого Джедая.Вони мають дотримуватись певних правил,які вони називають "КОДЕКС"!
2.Темна
Темний Джедай безчестний(без честі),не мають почуттів до інших людей,подлі,злі(і це ще не все)!
Ззадоволенням вбють кожного хто стане на їхнему шляху!

Я не повинен питати до них ненависть(це веде до них).І я намагаюсь контролювати свої почуття,емоції,думки.
Haydamaka
Вже трохи встиг поспілкуватися із кандидатом за той час, який він намагається стати джедаєм. Цілком адекватна, старанна людина. Іноді у де-яких речах помиляється, але є бажання вдосконалюватися. Я ЗА
Rodge Dector
Учень. Вчиться сам. Здібний - ЗА
Raiquaza
Джуе здібний.Швидко все схоплюе.Я ЗА
-Mochalka
Штакет, я голосую ЗА твій вступ до Ордену. Гарний хлопець, гарні відповіді _a1.gif і наполегливий thumbup1.gif
-Abby
Я За, хорошый человек,сразу видно достоен быть джедаем
Shtaket
Люди,задайте питання.Я відчуваю себе ЛЕВЫМ _a2.gif .Я хочу бути як усі.

Сорі за грубость
Haydamaka
_a1.gif Добре.
Чому самовпевненість є небезпечною рисою для джедая?
Shtaket
Якщо Джедай самовпевнений,він може недооцінити ворога,сати слабшим,або забути про Кодекс(що недопустиме для Джедая!).І це може привести до смерті або до переходу на темну сторону ninja.gif .
-Abby
вот и от меня вопрос:
что Малак хотел сказать етой фразой:
Перед смертью он успел промолвить Ревану: "And in the end, as the darkness takes me, I am nothing.»
Shtaket
Он сказал"И в конце,тьма поглотит меня,Я нечто".Он єтом хотел сказать что,понял что тьма ведёт в никуда,он понял что ОШЫБСЯ.Он понял что эго запомнят как Тирана и убийцу,а не как доброго и честного Джедая.
-Abby
ответ нравится очень, еслы бы можно было я б проголосовал в 2х biggrin.gif
хотя нет вот ее как реван относился к темной стороне?
Shtaket
2х за или 2 будет ПРОТИВ biggrin.gif

Абби
На 2 вопрос ответа нету ak.gif

Якщо ти хочеш знати Мою точку бачення то,Реван був на темній сторони,але він відчував що до неї не належить.Ті слова це підтверджують
-Abby
ты правильно говориш, реван не был таким ситом как малак.

знаеш когда люди голосуют они поднимают руки и говорят за.
так вот я б поднял 2 руки и ногу_a1.gif
потомучто я уверен что ты будеш отличным джедаем
Raiquaza
Прошу прошения немного сонный целий день и это просотрел ninja.gif blush2.gif
Shtaket
Raiquaza
Ти вже відповідав в цій заявці.Навіщо ще раз відповідати huh.gif ?
Shtaket
Якщо ніхто не хоче більше задавати питання або голосувати,то виносьте Вердикт.
Вибачте за нетерпеливість biggrin.gif .
Atton
Розкажы мне про Звездную Кузню, и чем она была опасна для республики?
Shtaket
Зорняна кузьня - артефакт темної сторони сили,зроблена Безкінечною імперією ракет за тисячі років до створення Галактичної Республіки.Вона представляла собою автоматичну верфь,яка могла виробляти космічні корадлі та дроідів у дуже великих кількостях.Після гибелі Безкінечної Імперії вона була покинута і забута.Але згодом Реван і Малакзнайшли її.

Після знаходження Зоряної кузні Реваном і Малаком вони оголосили себе сітхами та пішли проти Республіки,використовуючи кузнб для створення ФЛОТУ.Цим і була Зоряна кузня небезпечна для Республіки.
Atton
Правильно-не даром тебя звалят! Я ЗА!
Shtaket
Сори за оффтоп(не ставьте р/о ПЛЗ ninja.gif )но с этой заморочкой по поводу сайта и форума в теме есть ответи посторонних игроков.НО ОНИ НЕ ПОСТОРОННИЕ.Как это исправить?
Я просто слежу за правилами на форму.

!
Попередження:
З якого то щастя вони стали сторонніми? Всі вони джедаї, до чого тут сбій в роботі портала? А оффтопити, дійсно, не потібно. Це не дозволяється ні при яких умовах.

Вибачте,більше так не буду ninja.gif

Доречі,Гайдамака.Я відповів на твоє питання,я правильно відповів?
Dark Manor
Штакет- молодец! в нём у меня нет сомнений, потому что я следил за его поведением на Холи и ФФА, и это достойно уважения.

Я ЗА.
-Iskariot
Мне не понравилось что он проявил "Нетерплячість" Джедай должен быть спокоен и терпелив я ПРОТИВ
Shtaket
Тільки що гравець на ім"я nefarious намагався перекинути мене на темну сторону(Гайдамака свідок).Ще мене Dark Assasin намагався до мандалорів перекинути.Але я не пішов.Я залишаюсь вірен Республіці! ninja.gif
-Chubaka
Скажи, Штакет, как ты думаешь, раскаялся ли Малак в своих деяниях или нет? Если раскаялся то как? Если нет, то почему?
Alphax Kenobi
Shtaket. Тебе известно почему Куай-Гон сначало не хотел брать себе в ученики Оби-Вана? И как последнему всё-таки удалось завоевать доверие Рыцаря-джедая?
Shtaket
Alphax Kenobi
Куай-Гон не хотел брать в ученики Оби-Вана после потери своего ученика Ксанатос.
Но потом всетаки взял.
Оби-Ван завоевал доверие Куай-Гона убийством эго бившего ученика(Ксанатоса).

Chubaka

«Я гадаю... Я гадаю ти говориш правду. Тільки я несу відповідальність за свою долю. Я хотів бути майстром ситхів та володарем галактики. Але цей шлях був не моїм, Реван. Можливо це був твой шлях... але не мій. І в кінці, коли мене забирає до себе темрява, я - ніхто.» - Дарт Малак до Ревана
З цими словами Малак зрозумів свою помилку.Він хотів повернутись,але було вже пізно.Ось так все і було.

І ще.Мені це питання задавав Аббі.Але трохи по іншому biggrin.gif

Будь уважним. Нагромадив у пості дві однакові відповіді. © Gaydamaka
Alphax Kenobi
Shtaket. Куай-Гон действительно не брал Оби-Вана из-за потери предыдущего ученика. Можешь рассказать что случилось с ним?

Хмм... Оби-Ван не убивал Ксанатоса. И Куай-Гон взял молодого Оби-Вана в падаваны раньше смерти Ксанатоса. Подумай ещё.
Shtaket
Alphax Kenobi
Нужно розказать что случилось с Куай-Гоном,с Оби-Ваном или с Касантосом?
Alphax Kenobi
Shtaket. Расскажи что случилось с бывшим учеником Куай-Гона. Имя его ты уже назвал - Ксанатос.
И как всё-таки Оби-Вану удалось стать падаваном легендарного рыцаря-джедая... Ведь в Храме Джедаев Куай-Гон не стал его брать в ученики...
-Chubaka
Ты прав - Я ЗА!
Ars
Он мой старый друг поетому ЗА
Shtaket
Alphax Kenobi
Діло будо так.Ксантоса Куай-Гон снайщов у трёхлітньому віці.Його вирішили вчити.Він став найкрашим дуелянтом серед янленгів.Але вчитель(Куай-Гон)відчував в ньому агрессію та схильність до обману.
Але всеж таки Куай-Гон взяв Ксантоса до падаванів.Разом вони пробили багато часу,але його агрессія не втихла.Тут настав час іти до лицарів _a1.gif .Йода дав падаванй ще одне завдання.На Телосі.
Після прибуття на Телос,Ксантос побачив як живе його батько(його батько був првителем на Телосі).Побачивши це Ксантос почав венити Куай-Гона в тому,шо він лишив його такої влади. ninja.gif .І після того як Куай-Гону довелося вбити його батька.Ксантос поклявся помститись Джедаям.
Ось так Ксантос і перейщов на темну сторону wacko.gif .
-Mistr Bin
ЗА и так много ответил
интересно это чтобы вступить в клан надо ответить где-то на 20 вопросов?
Haydamaka
Нетерплячість - дуже небезпечна риса. І до цього треба тобі, Staket'e, варто прислухатися.

Будь гідним членом Ордену джедаїв. Вітаю, тебе прийнято.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.