Я народився на Тарисі - планета яка є найбільш розвиненою.Все моє дитинство, мене оточували гігантські будинки та страшні історії про нижчий рівень планети.
Мені було 14.Одного разу, невідома рятувальна капсула впала прямо на той рівень де я проживав.З неї вийшли двоє людей.На цю аварію ніхто майже не звертав увагу .Це були два невідомі типи, один з них як я запамятав був Карт Онасі, імя його компаньйона я не запамятав.Після того я дізнався що то були республіканці.
Моїм батьком був мисливець за головами Кало Норд.Він був безжалісним найманцем!Хоч ми і жили в одному секторі, бачитись нам доводилось 2-3 рази на рік.Я був за те щоб зовсім з ним не бачитись, але після смерті матері я був під опікунством у його знайомих(також найманців)Всі вони служили на Давіка Канга.Місцевого мафіозі.І тому якщо є якісь новини від боса, то я про них завжди знаю.Я і сам не раз був в його резиденції і добре знав всі приміщення!
І от одного разу я дізнався про те, що ті двоє які звалились на рятувальній капсулі, працюють на Давіка!І я зрозумів, що щось тут не те.Давік не працює з республіканцями.Після того як вони обманули Давіка, і втікли на його улюбленому зорельоті, і почувши про те що вони збирають джедаїв для останньї битви з Ситхами, я вирішив допомогти та встановити правосуддя в галактиці!
! | Попередження: Читаем правила раздела. 10 дней р.о. |