Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.
Прошу прийняти мене в клан Анфор. Гадаю, що я зможу допомагати клану, та бути поруч в скрутну хвилину. Надіюсь на те, що під час перебування в ордені гра стане набагато яскравішою, та дружною.
-Danceman
23.3.2008, 9:23
Мы тебя не подведем

.
Вот ты раньше был на Темной Стороне Силы. Что тебя побудило избрать такой путь?
что ж, хороший человек (как видно из фотки в профиле), играет неплохо, надо брать его
Ты в Империи. Заявка не будет расматриваться пока ты в другом клане.
Сноз, я ж сказав, що заявка не буде розглядатись, чи ти хочеш щоб я закрив просто?
я чекаю подальшого розгляду моєї теми. я вже не в імперії.
От тепер я бачу, що ти бажаєш вступити.
Моє запитання - хто є найбільшим і найсильнішим супротивником?
чиїм найсильнішим супротивником?
Можеш у двох словах розповісти свою історію ?
(Snoz @ 23.3.2008, 20:55)

чиїм найсильнішим супротивником?
твоїм наприклад, будь-якої людини
моя історія - це біль і страх.
(Sarim @ 23.3.2008, 20:01)

твоїм наприклад, будь-якої людини
моїм найстрашнішим супротивником являється той супротивник, якого я поважаю.
Spellman
23.3.2008, 20:07
Расшифруй по возможности все вытекающие из первых слов высказывания о человеке.(не строго по точкам)
Слабость,наивность,невоспитанность - з....ь - ха..... - п......ь - не........ - не.......... - ко.......ь
Я не зовсім зрозумів завдання. Наведи приклад будь-ласка.
Spellman
23.3.2008, 20:42
Какие негативные поступки\эмоции ты видешь в этих словах, ориентируясь на известные буквы. Например
з....ь
злость,зависть.
ти написав 3 слова через кому, і шість через дефіс. я повинен найти антоніми до тих трьох слів, які ти написав через кому, чи по два антоніми то тих же слів? чи щось друге? я не розумію в чому зв'язок тих слів. може якщо ти зформулюєш речення заново, то буде все зрозуміло... чи може які я негативні вчинки бачу в тих НЕЗАКІНЧЕНИХ словах? їх потрібно наповнити негативними вчинками??? тоді навіщо перші три слова? я зовсім запутався.
Spellman
23.3.2008, 21:16
В таком случае не обращай внимания на запятые. На дефисы также, я подразумевал, что из одного слова вытекает другое. Тут нет антонимов, в некоторой степени это синонимы негатива,которого в клане не должно быть.Вспомни эти слова.
(Spellman @ 23.3.2008, 20:07)

з....ь - ха..... - п......ь - не........ - не.......... - ко.......ь
злость, хаос, превосходность, ненависть, неповиновение, контроленеспособность.
Spellman
23.3.2008, 22:22
Вот. Почти те слова, на которые я надеялся. Я думаю ты не забудешь о них, и будешь принимать судьбу, как есть. Мой голос.
Всі магістри за

та й Раміель теж... Ще будуть завдання?
А я не сказав, що я за.

Раміель говорить, що ти його хороший друг. Він за тебе ручається. В принципі хлопець ти непоганий, ставиш перед собою мету і робиш все можливе для досягнення, тому я теж ЗА.
Spellman
23.3.2008, 23:02
Принятий