Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вручення призів
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > "Новий Рік 2008"
Dan
Час 18 година, місце - Майдан Незалежності. - Це ми не міняєм ні в якому випадку, це було сплановано давно.
Питання в тому який день обрати. Вручення призів відбудеться у зручний для усіх фіналістів день, але не раніше 18 числа.

19 числа, в суботу, я прийти не зможу, хоча це не завадить перекласти обов'язок на когось іншого.

Мене цікавить чи усі потенційні фіналісти мають змогу прийти наприклад 18ого, в п'ятницю?

PS. Rock, Kusik, у вас здається переповнені скриньки. Звільніть місце, щоб я міг написати вам ПП.
-Kusik
18 выходит спокойно )я думаю Рокер тоже сможет прийти , бо ми с ним вместе и поедем) happy.gif
Dan
Знову ви проявляєте повну пасивність. Що ж, тоді вирішу я в зручний для себе час, якщо вам байдуже.

П'ятниця, 18 січня, 18:00.
Майдан Незалежності.

Увага! Якщо хтось із призерів не зможе прийти, ви повинні попередити наперед, на форумі. А мені в ПМ відіслати інформацію про те, хто, і з якими прикметами забере ваш приз.
Інакше, я видаю приз першому зустрічному, хто назветься вашим ніком і прийде на вручення призів вчасно _a1.gif Претензії потім заборонені )
Rock
А может в 17:00?)

у меня просто планы ближе к 7-8...)
Dan
треба було раніше казати. Ти встигаєш і так.
Dan
Ще раз нагадую! Завтра:

(Dan Mor @ 12.1.2008, 18:19) *

П'ятниця, 18 січня, 18:00.
Майдан Незалежності.

Тут:

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.