Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
GoodWizard
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Lotar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Зовуть мене GoodWizard
Я Людина
Я не пам*ятаю де я родився і яке моє справжнє ім*я все що я пам*ятаю це як я прокинувся на Татуїні у хатині якогось старого , я запитав :хто він і хто я? тоді він сказав що ім*я не має сенсу і якщо його не знати це навіть краще.Він сказав що я постраждав внаслідок нападу пісчаників і загубив пам*ять .Він сказав що я володію Силою і пообіцяв навчити як нею користуватись. Після
того як я одужав Він почав мене учити, я зробив свій світовий меч і дізнався що це був у минулому джедай котрому обридла "цивілізація".Через 8 місяців він попросив піти у ваш Храм і там довчитись , дав грошей на квиток з планети і я прибув до вас
Я хочу навчитись ремеслу джедаїв і допомогати галактиці обороняти її від ситів
-Amidala
Мабуть кожен Джедай погодиться зі мною,що історії з втратою пам'яті надто актуальні.А що,звалив усе на пам*ять,а тому багато писати не треба.В нас кожен третій Джедай хворіє амнезією...А може відкриємо нашу філію "Жді Мєня" чи ще щось у тому роді.Тепер про тебе.Бачила тебе на ФФА,тобто твій скін бачила у зеленій сфері.Так і простояв у чаті пів-години,тому про твою майстерність судити не можу.
А тепер запитання:Як ти думаєш,коли саме Анакін Скайвокер вперше ступив на шлях Темряви?Хто вигадав глєфу?
Constantine
Автор, я буду голосовать против только уже потому, что ты врешь, что ознакомился с правилами...
неужели так сложно их прочитать..

Заявка не соответствует правилам раздела.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.