-Вaglya
28.12.2007, 12:49
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Моя історія: я Baglya, народився на планеті Klictikus. Був звичайною дитиною та не чим не відрізнявя від своїх однолітків. Жив з батьком та двома старшими братами. Матері я не знав... Брати розповідали що матір після мого народження забрали ситхи,батько про матір нічого не розповідав... Мій батько був Джедаем, тож я його майже ніколи не бачив дома. Він завжди приймав участь в різних битвах захищаючи мене та усю нашу планету... Брати також були джедаями та допомагали йому в бородьбі проти темної сторони.
Одного разу батько з братами відправилися на велику битву захищати нашу планету. Мені було дуже цікаво, я не розумів що це було небезпечно. Отож я пішов за ними.
... Була жахлива битва... Я заховався за великим каменем та спостерігав за тим як моя сім"я відстоювала рідну свій рідний дім. Та раптом я почув крик мого батька та побачив лежачі на сирій землі своїх двух, мертвих братів. В мене пішли мурашки по тілу... Я заплакав... мені хотілося вийти та включитися в битву та вже тоді я зрозумів шо це було небезпечно. Я підняв очі до гори та побачив над собою стоячого сита який вже підняв свого меча... в мене потемніло в очах... та раптом звідки не візьмись вискочив молодий джедай та вбив сита... я ніколи його не бачив на нашій планеті...
Ось мені вже 19 років. Мого батька давно вбили в битві. Я досі шукаю того джедая який спас мені життя... Ось я прийшов до вас в орден щоб знайти мого рятівника та захищати людство від темної сторони.
Історія непогана. Знаю цьго гравця ,він хороша людина. Але у грі не все знає з тактики.але він навчиться я в цьому впевнений. Я ЗА.
Поставь аватар на тему Республики..........
Ну что могу я сказать

ему еще учится нужно он мой друг хороший человек немного опыта и он станет хорошим защитником галактики

я ЗА.
-Amidala
29.12.2007, 13:47
Ну так в Галактике не только человечество живет.Ты собрался защищать "людство",а как же остальные?
Прошу вибачення,але він мені сказав шо його не буде десь неділю. А можна якось тему не закривати?
-Вaglya
29.12.2007, 18:02
Я вважаю шо справжній джедай повинен допомагати будь якій істоті яка потрапила у скр утне стан овище. Отже я буду допома гати любій живій істоті не зважаючи на те хто вона.
-Amidala
29.12.2007, 23:31
Угу,помоги Дарт Молу найти свою вторую половину.
i |
| Сповіщення: Це квест ? Висловлюйся зрозуміліше будь-ласка |
i |
| Сповіщення: Ні, Сенд - це як завжди жіночий флуд У нас джедай Амідала просто володіє своєрідною манерою розмови) |
-Вaglya
30.12.2007, 13:30
Шановна Amidala, не розумію твого завдання. Поясни будь ласка.
-Amidala
30.12.2007, 14:40
Объясняю всем ОО.Он сказал,что будет помогать всем живым существам.Дык,а Ситхи-мертвые?А про Дарт Мола-вопрос риторический,хотя,если хочет,пусть принесет скрин с его второй половиной(нижней желательно)
i |
| Сповіщення:
А задавать риторические вопросы зачем? Чтоб пофлудить побольше? От уже любительница.
|
Убей 3 ситхов на любом сервере и скрины не забудь показать.
-Hannibal Lector
31.12.2007, 20:15
Защита - эт конечно хорошо, но неужели это все чем ты будешь заниматься? А как же самопознание, обучение...в конце-концов Храм нуждается в ремонте, да и сантехнику менять нужно - поможешь???

...Вообщем вот вопрос: если ты будешь поставлен перед выбором спасти мужчину или женщину(особь, воспроизводящую потомство), кого спасешь???
(Hannibal Lector @ 31.12.2007, 20:15)

Защита - эт конечно хорошо, но неужели это все чем ты будешь заниматься? А как же самопознание, обучение...в конце-концов Храм нуждается в ремонте, да и сантехнику менять нужно - поможешь???

...Вообщем вот вопрос: если ты будешь поставлен перед выбором спасти мужчину или женщину(особь, воспроизводящую потомство), кого спасешь???
Напевно я б врятував дівчину бо вона (як ти сказав) "особа воспроизводящая потомсто". Я певен що багато джедаїв зробило б так. Я вважаю що жінка це насам перед слабка людина. Це моя думка.
Як в джедаїв проходить вияв вірності один-одному! Що це за ритуал?
(Specnazovec @ 3.1.2008, 14:43)

Як в джедаїв проходить вияв вірності один-одному! Що це за ритуал?
Я думаю що порятунок одного джедая іншим, є вияв вірності.
Вaglya,Ars тобі дав завданя чому ти його не виконуеш ???
Рембо ж написав що мене небуде неділю. Маю можливість тільки відповідати з мобільного.(вибачаюсь)
Це так, мене він також повідомив про це.
1. Як ти розумієш таке поняття, як "баланс сили" ?
2. Коли ти зможеш з'явитись на сервері ?
2. Через 2 дні. 100%
Над першим трохи подумаю...
(Вaglya @ 28.12.2007, 13:49)

Мій батько був Джедаем, тож я його майже ніколи не бачив дома.
Вже не перший таке говорить. Твій батько був поза Орденом?
Ні-ні! Це ритуал !Хіба щоб виявити вірність треба врятувати життя?
В джедаїв є чітко окреслений ритуал присвячений цьому! Його назви вистачить!
Ответь на мой вопрос: Почему джедаю нельзя любить и заводить потомство

?
(Samuil @ 4.1.2008, 14:16)

Ответь на мой вопрос: Почему джедаю нельзя любить и заводить потомство

?
Мабуть тому що він може будь якої миті загинути... Тоді його родина залишеться без батька.
(Tacitus @ 3.1.2008, 18:13)

Вже не перший таке говорить. Твій батько був поза Орденом?
Він був поза орденом.
(Sandman @ 3.1.2008, 16:36)

Це так, мене він також повідомив про це.
1. Як ти розумієш таке поняття, як "баланс сили" ?
2. Коли ти зможеш з'явитись на сервері ?
Я думаю що "баланс сили" це насам перед сила джедая яку він мае використовувати
за призначенням та не керуватися тим щоб вчинити вбивство чи скривдити когось
(BAGLYA @ 4.1.2008, 15:10)

Мабуть тому що він може будь якої миті загинути... Тоді його родина залишеться без батька.
Подумай лучше или мне прийдётся негативно проголосовать в твоей заявке.
(Ars @ 31.12.2007, 19:28)

Убей 3 ситхов на любом сервере и скрины не забудь показать.
Как ты думаешь, зачем вообще нужен Орден джедаям?
Напевно щоб захищати людство від тих хто виявляе зло. Також напевно він існує щоб допомагати людям в яких труднощі.
(Samuil @ 4.1.2008, 17:18)

Подумай лучше или мне прийдётся негативно проголосовать в твоей заявке.
Мабуть ще тому що якщо дружину джедая вбють сити то мозок джедая буде прагнути помсти... істенний джедай не повинен керуватися помстою
Ты ответил более менее удовлетворительно, по-этому - За.
Отлично я голосую ЗА! Хорошие скрины.
(BAGLYA @ 4.1.2008, 18:41)

Мабуть ще тому що якщо дружину джедая вбють сити то мозок джедая буде прагнути помсти... істенний джедай не повинен керуватися помстою

Чому, чому? Ану скажи мені чому джедаям не дозволяється одружуватись?
А на моє питання ти нарешті даш відповідь?
Непогані скріни
Непогані відповіді
непогана людина
тому я За
(Tacitus @ 4.1.2008, 18:45)

Чому, чому? Ану скажи мені чому джедаям не дозволяється одружуватись?
Тася по новым законам Люка Скайвокера можна жениться вот так.К примеру есть такие лица Кайл Катарн и Джейн Орс вот так
Також самого Люка забувати не треба! Baglya якщо до кінця дня я неотримаю відповідь на моє запитання - сам розумієш!
(Ars @ 5.1.2008, 13:16)

Тася по новым законам Люка Скайвокера можна жениться вот так.К примеру есть такие лица Кайл Катарн и Джейн Орс вот так

Кодекс джедаїв це завжди забороняв по зрозумілим причинам. Он до чого привела любов Єнікея.
Люк не восстановил старый орден, а создал его заново. Соответственно кодекс видоизменился, и к тому же, Мы ведь пользуемся кодексом "Старой Республики", а не Люка. По-этому женится джедаю нельзя, а Baglya наконецто объяснит ув. Tacу почему?
(Specnazovec @ 5.1.2008, 14:11)

Також самого Люка забувати не треба! Baglya якщо до кінця дня я неотримаю відповідь на моє запитання - сам розумієш!
Я думаю що прояв вірності джедая це коли один джедай може довірити свого меча іншому. Це і е ритуал вірності
(Samuil @ 5.1.2008, 15:48)

Люк не восстановил старый орден, а создал его заново. Соответственно кодекс видоизменился, и к тому же, Мы ведь пользуемся кодексом "Старой Республики", а не Люка. По-этому женится джедаю нельзя, а Baglya наконецто объяснит ув. Tacу почему?
Напевно тому що коли джедай одружується він відчуває пристрасть до жінки, а відчуття пристрасті для джедая - це темна сторона...
(Вaglya @ 5.1.2008, 17:18)

..., а відчуття пристрасті для джедая - це темна сторона...
Чому?
Хорошие ответы, и скрины тоже

таких ситхов поубивал... я ЗА!
(Tacitus @ 5.1.2008, 17:58)

Чому?
Тому що якщо джедай когось покохає то звичайно він її буде підозрювати та ревнувати. Якщо він буде її ревнувати то він (якщо він її так сильно кохає) буде хвилюватися, а це вже веде до темної сторони.
-Atton Mar
8.1.2008, 19:46
За ,мне нравятся его ответы
Смотря на твои ответы ты хороший человек
и убить BVS нелегко я однократно
ЗА
Ответы неплохие, да и человек тоже=) Видно что старается. ЗА