Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lamer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Lamer
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.

.....Після того як я покинув Академію, я зрозумів що це було великою помилкою, бо Академія Джедаїв стала для мене як рідною.Я дуже багато подорожував, вчився азам Сили та незабував про неї...Я прагну знову захищати невинних та служити в рядах Республіки заради Миру та Злагоди у Всесвіті...
Sandman
Вітаю, друже ! Чому ж ти просто в ауткаст не пішов ?
Чи були якісь серьйозні причини того, що ти покинув орден ?
Lamer
Були...Але загули _a1.gif
-Tom Kills
Я за ,бо він був хорошим джедаєм і ми маю дати змогу виправити свої помилки.
-Rambo
ЗА . Так як знаю його давно і навіть нияких заперечень!
-Elektro
Старый знакомый который помог вступить в Орден
Я ЗА
Remres
Я радий що ця людина вирішила повернутись! За! Джедай з нього класний та й умілий у бою!
Sgian Dhubn
Достойный джедай!
За!
-Atton Mar
За я за него.Как можна сказать нет?

Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів. Заборонено взагалі говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа" тощо.
10 дней р\о
Corsair
Я ЗА, ведь боец неплохой _a1.gif
Ars
ЗА ибо хорошо владеет мечем а ище хороший друг.
-Monteki
А я Проти, бо дуже багато За!!!!!!! гигиигиг ЖАРТУЮ питання........ якщо будеш прийнятий, то ти нас знову не кинеш?!!?!?!?
Sandman
Якби він пішов назавжди, Республіка багато б втратила. Тому я ЗА.
п.с. А ще він обіцяв чомусь навчити мене _a1.gif)))
Lamer
Я ж вас ніколи не кидав.Кинув би тоді якби пішов у інший клан.Серцем я завжди був, є і буду з Республікою.В мене були вагомі причини цього нібито ауткасту...
-Light Val
Людина ти хорошо, хоч і нік в тебе не джедайський, а ситхівський, але серце і душа в тебе добрі.
Хоч ти і не підтримував мене, але це твоя справа і твоя власна думка.
Тож не буду тягнути,а скажу "з поверненням мій друже"
ЗА
-Dukalis
Ламер, не покинешь ты республику, ибо она в душе твоей и всегда будет с тобой, Я за потому что хороший игрок, многому научил...
Sandman
прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.