-Holyblade
26.12.2007, 18:33
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Мене звуть Holyblade...Ось моя коротенька історія...
Колись давно я жив у приюті на Корусанті...Невідомо,хто я був такий,з якої родини і звідки родом.Все,що в мене було від мого минулого - це валіза з деякими речами від моіх колишніх родичів,у яку не давали мені зазирнути і берегли від мене мої вихователі у приюті...Але одного дня все змінилося....Атака якоїсь армії на Корусант....на вулицях паніка,розруха та погроми...в цей час до нашого приюту зайшла невідома особа в чорній мантії,від якої я встиг сховатися у своїй кімнаті...все,що я чув звідти було сповнено людьскими криками та звуками лайтсейбера.Потроху особа в чорній мантії підійшла до моеї кімнати і знайшла мене під ліжком,сповненого страхом....все,що я пам'ятаю - це підняту догори руку невідомої особи.Потім я прийшов в себе в якійсь печері.
Виявилося,що та особа була людиною-ситхом,яка бажала знайти собі учня,і я довгий час не міг зрозуміти чому вона вибрала мене.З того дня ситх намагався нав'язати мені свій світогляд і своє вчення,яке я частково сприймав,але боявся його...Так пройшло 4 роки...Як тільки ситх не намагався давити на мене,але в нього мало,що виходило,хоча він цього не помічав...мені виповнилося 11 років і одного разу вчитель кудись вирушив...і не повернувся..Я надумав втікати і почав шукати речі,які б стали мені в пригоді і знайшов ........ту саму валізу....Я не став її відкривати одразу і вирушив у подорож....Планетою ,на якій я перебував виявилась Татуїн і на ній мене підібрали місцеві торговці,з якими я прожив ще 7 років,допомагаючи їм....Одразу після втечі я відкрив валізу и побачив в ній рукоятку лайтсейбера,яка видала характерний звук и показала мені жовте лезо,коли я взяв її в руки....З того часу я намагався багато взнати про джедаїв і взнав багато приємного
Отже я хотів би приєднатися до Ордену Джедаїв,щоб творити добро і хоч якось намагатися зробити Галактику кращою,бо за ті роки,що я перебував у владі ситха,я переконався,що їхнє вчення я ніколи не зможу прийняти,бо воно викликає в мене відразу.Думаю мудрі джедаї допоможуть мені в пізнаванні вчення добра та світла.Також я мушу спитати чи можу я залишити свій жовтий лайтсейбер,все що залишилось від моїх невідомих родичів або принаймні вставити в нього інший кристал,але залишити свій меч,якщо мене приймуть до Ордену???
-Midnight
26.12.2007, 19:09
Історія добра

Але треба,щоб тебе хтось протестував.Напиши комусь з Ордену в ЛС щоб він тебе протестував і відписався тут.Тоді я буду "ЗА" незалежно від результату.
-Holyblade
26.12.2007, 19:36
(Avaddon @ 26.12.2007, 19:09)

Історія добра

Але треба,щоб тебе хтось протестував.Напиши комусь з Ордену в ЛС щоб він тебе протестував і відписався тут.Тоді я буду "ЗА" незалежно від результату.
протестував??в якому значенні?тобі можна?))
-Atton Mar
26.12.2007, 20:51
Я могу, парня история понравилось
Історія хороша,але яким чином ти поборов у собі страх! І чи впевнений ти що в найважливіший момент вчення ситха не вирветься на волю!
Опиши все мені і можливо заслужиш мій голос!
-Holyblade
26.12.2007, 21:25
в чому полягається тест???я готовий))))скажіть,що треба робити?
(Specnazovec @ 26.12.2007, 21:15)

Історія хороша,але яким чином ти поборов у собі страх! І чи впевнений ти що в найважливіший момент вчення ситха не вирветься на волю!
Опиши все мені і можливо заслужиш мій голос!
просто на образі того ситха я уявляв собі кім я міг стати і скільки зла заподіяти іншим і в мене одразу ж викликала відраза до темної сторони...страха в мені вже не має,бо страх може тільки призвести до темної сторони,отже я відкинув свій страх раз и назавжди і впевнений,що ситх в мені ніколи не вирветься на волю,бо його в мені ніколи по справжньому не було.Якщо б у мені був би ситх,то він би не втік з Татуїну.Також я брав історію нашої галактики,а саме Енакина Скайвоукера...його страх призвів його до темної сторони...але потім він виправився и став на шлях світла і показав,що ми не повинні припускатися таких фатальних помилок...
-Atton Mar
26.12.2007, 21:32
Хм.... Я просто скажу
ЗА ! |
| Попередження: Не можна "просто сказати" ! Ти повинен аргументувати своє рішення, інакше твій голос не буде зараховано ! |
Що керує Джедаєм,а що Ситом і яка мета їхнього існування?
-Holyblade
26.12.2007, 22:04
(Syler @ 26.12.2007, 21:54)

Що керує Джедаєм,а що Ситом і яка мета їхнього існування?
Джедаєм керує добро і обов'язок використовувати силу не для себе,а для інших,щоб їм допомогати,якщо так можна сказати.....а взагалі джедай керується самим собою і не перебуває в залежності від своїх емоцій на відмину від ситха,який керується своїми амбіціями та своею ненавистю.Мета існування джедая - допомогати іншим,у ситхів у кожного мета різна,бо вони живуть для себе і мета їхнього існування - це задовольняти свої амбіції
Добре,уяви собі ситуацію:Ти зустрів ситха,який безжалісно вбив усіх твоїх близький і друзів.....Ви довго билися...Нарешті ти розрубав ефес його меча і приставив меч до горла.....В тобі змагається Темрява і Світло. Що ти будеш робити?
-Holyblade
26.12.2007, 22:24
(Syler @ 26.12.2007, 22:15)

Добре,уяви собі ситуацію:Ти зустрів ситха,який безжалісно вбив усіх твоїх близький і друзів.....Ви довго билися...Нарешті ти розрубав ефес його меча і приставив меч до горла.....В тобі змагається Темрява і Світло. Що ти будеш робити?
думаю - це не відповідь джедая...але скажу правду:
1)Я б не приставляв меча до горла,переміг(вбив) його в поєдинку..
2)Але якби я все таки так зробив...то намагався(через "не можу") би допомогти йому розкаятися,а якщо це не допомогло б,то я б виконав свій обов'язок,але намагався би зробити це без ненависті,як це робить ситх...
В мене зустрічне питання...щоб в цьому випадку зробив би джедай???Адже Оби-Ван вбив Дарта Мола,коли той вбив його учителя...и було багато випадків де джедаї вбивали ситхів...Я б скоріше за все вбив би ситха...
Corsair
26.12.2007, 22:33
По традиции буду и здесь проверять силу джедая... 4:0 на дуэльном и выложи скрины... и я буду ЗА, хотя и так уже давно тебя знаю

! |
| Попередження: Якщо він викладе тут скріни, то я "по традиції" закрию тему ! Будь-ласка, більше не давай таких квестів, або сам контролюй їх виконання |
Обі-Ван вбив Дарта Мола,тому що він був ще молодий і не досить добре керував своїми емоціями...1)Мені сподобалось,що ти сказв правду. 2)Те що ти сказав це таки джедайська відповідь,ти намагався об*єктивно оцінювати ситуацію(а це для Джедая важливо)
Висновок:ЗА
-Holyblade
26.12.2007, 22:49
Доречі питання на яке мені не відповіди....Мені можна буде залишити моє жовте лезо на сейбері,адже існували джедаї с жовтими та фиолет кольорами клинка??(бажано прочитати мою історію перед висновком)
Пробач,але під офіційним ніком Республіки ти маеш носити офіційні кольори лайтсейберів
-Holyblade
26.12.2007, 23:04
(Syler @ 26.12.2007, 22:52)

Пробач,але під офіційним ніком Республіки ти маеш носити офіційні кольори лайтсейберів
ок тоді зелений...зелений мій улюблений колір)))хоч десь пощастилО))доречі я не розумію,чому юнлинг повинен ходити тільки з зеленим сейбером??чому не можна з синім,ви мені поясните?)
! |
| Попередження: Ну навіщо ти тут нафлудив ?! Правила обов'язові для всіх |
Не перетворюй заявку на вступ в чат! Для цього є Приватні повідомлення! А колір сабера , наскільки я розумію це вияв звання та дисципліни!
Питання до тебе ,ось яке:
Навіщо джедаю медитація?
-Holyblade
27.12.2007, 13:58
(Rambo @ 27.12.2007, 13:47)

Питання до тебе ,ось яке:
Навіщо джедаю медитація?
щоб відновлювати свої сили і зкоцентруватись,та й просто зібратись з думками,щось добре обдумати
-Midnight
27.12.2007, 14:02
Цю людину зтось протестував???? я вважаю,що клан-не тільки відповіді напитання а активність і здатність грати нормально та влитися в коллектив )
Sandman
27.12.2007, 14:12
Ти хоч деякий час пограй на серверах. Ану ж ми тебе приймемо, а за три дні ти вирішиш, що тобі це не цікаво. Я проти
-Holyblade
27.12.2007, 14:39
ну я зараз не дуже граю...бо взагалі грав з дуалками,а тепер вирішив спробувати сінгл,зараз вчуся)))
Корсейр ось скрін
Sandman
27.12.2007, 14:46
"Заявка не задовольняє правила розділу".