Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ades
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Ades
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Прошу прийняти мене до рядів Республіки.

Мене звати Адес,та ранше мене звали по іншому....деякі люди кажуть що мене звали Назарет...0_о
Своє минуле я пам'ятаю лише уривками...пам'ятаю мене навчили володіти стандартним сейбером та глефою(сінглом краще )))Також пам'ятаю битву з одним ситхом,на жаль він виявився сильнішим за мене...Він не вбив мене,але після цієї битви я втратив пам'ять,єдине що в мене залишилось-це вміння боротися,та жага довести цьому ситху,що людина навіть після поразки здатна вдосконалитися,та показати на що вона здатна!
Я хочу встипити до Республіки,бо тут багато сильних гравців,які можливо зможуть ще вдосконалити моє вміння ah.gif і тоді я стану вмілим захисником добра у Галактиці.
-Syler
Ну добре,тоді скажи,яка мета Джедая у його житті?
Corsair
Я ЗА, ибо он хороший боец и мой друг _a1.gif Хорошо владеет синглом, и усовершенствует свое умение с каждым днем. Республика нуждается в сильных бойцах!
-Ades
Відповідь до питання Сайлера:
Джедай-захисник добра у Галактиці,помічник усім,хто потребує допомоги,захисник усіх принижених та зневажених...я так вважаю...
-Syler
Гарно відповів ЗА
-Rambo
(Ades @ 23.12.2007, 15:11) *

Відповідь до питання Сайлера:
Джедай-захисник добра у Галактиці,помічник усім,хто потребує допомоги,захисник усіх принижених та зневажених...я так вважаю...

Однозначно ЗА . Дуже наполегливий та стриманний боєць. Щасти тобі!
-TEN
Убей двух разных Адептов.
Ars
ЗА хорошо владеет синглом .
-Ki-Adi-Mundi

[Ades aka Nazareth] : Another's Apprentices

это что blink.gif huh.gif
-Ades
Ki-Adi-Mundi
Це лише вказання,на того,хто вчив мене володіти мечем rolleyes.gif
-Grodgar
для чего берут пробу крови у людей джедаи?
Remres
Прокоментуй ці слова :єдине що в мене залишилось-це вміння боротися,та жага довести цьому ситху,що людина навіть після поразки здатна вдосконалитися,та показати на що вона здатна!:

Це часом не жага помсти?

Опиши що саме ти відчуваеш до цього ситха!?
-Ades
Гродар:
Щоб перверіти кількість елементів що є у крові людини(медихлоріанів), що визначає чи може бути джедаєм(юзати Силу)))
Спецназівець:
Я вже у історії казав, що хочу довести, що навіть після поразки, можу вдосконалитись та перемогти.
Remres
Воно-то-так,але я хочу тебе спитати що на твою думку ти відчуєш при зустрічі з цим ситхом!
-Ades
При зустрічі-лише цікавісь,чи зможу я його перемогти(чи достатьньо я вдосканалився).
Remres
Ось! thumbup1.gif ! Надіюсь з тебе вийде хороший Джедай! За
Sandman
Ти вважаєш що джедай повинен самовдосконалюватись для того, щоб довести щось ситхові ?
-Ades
Довести не ситхові, а собі, що я можу здолати будь-яку перешкоду.
-Atton Mar
Хочу тебя увидить в действии,так что надо договрится
-Ades
Atton Mar,ми з тобою доволі часто грали на Холі сервері ,я був під ніком Nazareth ad.gif
Якщо не віриш,я вже на Холі сервері ad.gif
Sandman
(Ades @ 23.12.2007, 20:16) *

Довести не ситхові, а собі, що я можу здолати будь-яку перешкоду.

Але я думаю, що джедай не повинен бути занадто самовпевненим. Він повинен реально оцінювати свої можливості, переваги та слабкості.
Що ти про це думаєш ?
-Jet
_a1.gif Дуже добре його знаю. Може і є в нього якісь недоліки в знаннях та розумінні джедайських поглядів, але в житті він прекрасна людина, яка завжди готова подати руку допомоги, підтримати в складній ситуації. (знаю з власного досвіду). Хто, хто, а ця людина заслуговує бути в нашому Ордені. ad.gif До того ж і боєць хороший. Звісно я ЗА.
-Atton Mar
Я посмотрю пока
-Midnight
(Ten @ 23.12.2007, 16:58) *

Убей двух разных Адептов.

Я тебе напоминаю,что это не Академия Ситхов,здесь такие задания не дают.

А я же ЗА,потому что хороший игрок
-Ades
Sandman,Звичайно,я згоден з тобою,та я мав на увазі те, що спражній джедай, якщо він бачить що є куди вдосконалюватися, має покласти максимум зусилль задля досягнення поставленої мети.
Sandman
Отут, я з тобою згодний _a1.gif
Я - ЗА
-Grodgar
Ответил правельно я за
-Ades
Тут хтось хотів голови Адептів?:Е

Другий Адепт в процессі пошуку... happy.gif
Схоже,що Адепти від мене тікають.... closedeyes.gif
Може так згодиться?
Sandman
Думаю, немає сенсу продовжувати...
прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.