Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Прошу прийняти мене до рядів Республіки.
Історія мого ігрового персонажа:
Раса: людина
Все моє недавне життя було пов'язаним з моїм вчителем, який взяв мене ще дитиною на виховання, після того як шатл моїх батьків розбився на одній з віддалених планет галактики. Він був сірим джедаєм, поза Орденом. Я дуже часто запитував його, на якій він все ж стороні - і ніколи не отримував відповіді. Він вчив мене багатьом аспектам Сили( в тому числі і Темної сторони). Одного разу він все ж сказав мені, що коли я досягну того стану, що він - я зрозумію його. Я був ще юним і не звертав на це особливої уваги, посилюючи більше тренування з мечем (звісно тренувальним), ніж з Силою. Коли я подорослішав, то вчитель завів розмову про створення власного справжнього меча. І я справився з цією роботою з його допомогою. Мушу сказати, що створюва я свій меч по планам і технологіям з ситського холокрона. Як відомо джедаї використовують в своїх мечах природні кристали. На відміну від джедаїв, темні майстри Сили самостійно вирощують синтетичні кристали, проводячи огранку в процесі утворення і таким чином отримують зброю більш високого класу. Для утворення кристалів для мого меча-посоха потрібно було чотири камня, тому в їх утворенні допомагав мені і вчитель, концентруючи Сили і доводячи їх до бездоганності.
Все моє життя я провів на тій планеті і, можливо там і залишився б, якби не смерть вчителя. Його було вбито... ситхом. Я ледве зміг врятуватися.
Вступивши до Ордену, я знайшов безліч друзів і знайшов в Республіці свій дім. Я зустрів в Ордені ще одну прекрасну людину - свого нового вчителя, який довірив мені відповідальну посаду в Республіці. Я старався робити все для того, щоб цей дім зміцнити, покращити. Що ж, отримавши посаду, яка вимагала від мене більшої відповідальності, я не зміг гідно виконати своїх обов'язків. Піддавшись емоціям, я погарячкував і кинув свій новий дім. Але пробувши короткий час не членом Республіки і обдумавши усе, я все ж дійшов до того, що я вже не можу покинути Республіку, бо, як сказано у підписі в одного мого хорошого товариша - "Республіка живе у мені". Я не покину Республіку більше... хай би що сталося. Я буду вірним своїм товаришам, своєму клану не зважаючи ні на що. Тепер я хочу ще раз пройти вступ до Ордену, бо і я вже не такий як був раніше. Переглянувши свої минулі помилки і вчинки загалом, я побачив свої недоліки і тепер буду працювати над ними.
На твою думку, що означає слава для Джедая?
Нічого. Це ситхи живуть заради себе і тому піклуються про те, щоб у них була слава. Джедаї живуть заради інших, заради досягнення спокою і гармонії перш за все у самих собі, а потім і в Галактиці загалом. Вчинки джедаїв говорять самі за себе. Але джедаї слави не прагнуть і її не шукають.
Відповідь,те що треба)
я ЗА
Також знаю його.Це дуже яскрава,цікава та щира людина.
-Midnight
22.12.2007, 21:32
Я думаю нет такого ответа на вопрос по идеологии джедаев,на который бы не ответил этот человек

С Возвращением...За,потому что хорошо дереться
Я ЗА, потому как это наверно один из самых мудрых и идейных людей на сервере.
-Light Val
22.12.2007, 21:46
(Tacitus @ 22.12.2007, 20:56)

Тепер я хочу ще раз пройти вступ до Ордену, бо і я вже не такий як був раніше. Переглянувши свої минулі помилки і вчинки загалом, я побачив свої недоліки і тепер буду працювати над ними.
Це цікаво
Даю квест: вбий трьох ситхів не використовуючи меч.(на любому сервері)
Sandman
22.12.2007, 22:13
Звичайно я ні на краплю, не сумніваюсь в цій людині і, думаю, багато старших джедаїв погодиться в цьому зі мною. А новачкам я б запропонував задати йому кілька запитань, ви зможете зможете багато чому навчитись у нього.
Leonardo
22.12.2007, 22:16
Я ЗА,он хорошо играет и очень хорошой человек.
Sandman
22.12.2007, 22:25
Все ж таки є цікаве питання, відповідь на яке, думаю багато кого зацікавить: чи є в тебе якісь нові наміри, які будуть корисними для ордену ?
Я б звичайно хотів би як і колись виконувати свою роботу. Але... Що ж я буду старатися своїми вчинками і словами бути прикладом для інших, старатися і надалі бути вірним своїм поглядам, своїм товаришам, своїй Республіці. Якщо комусь знадобиться моя допомога, то я буду старатися допомогти чим зможу. Я буду брати участь у розвитку Республіки, як і робив це. Думаю, що чимось я все ж зможу пригодитися своїм товаришам.
Sandman
22.12.2007, 22:40
Відповідь чудова, чого і треба було очікувати

А, ну звичайно...
ЗА
-DeverTex
22.12.2007, 22:53
Йода был очень мудрым,но странным существом....
заседанние ордина проходило на 50 этаже,но йода когда садился в лифт всегда ехал на 39,а дальше поднимался пешком...И так вопрос:зачем он это делал??)
Існує така теорія що ситх по натурі добр. чи згоден ти з цим? відповідь обгрунтуй.
-Dukalis
22.12.2007, 23:02
Я однозначно ЗА, потому что очень сильный джедай, хороший друг, он вернет Баланс Силы на место
(Kakashi @ 23.12.2007, 0:02)

Існує така теорія що ситх по натурі добр. чи згоден ти з цим? відповідь обгрунтуй.
Перший раз чую цю теорію, чесно. Я не згодний з цим. Скажімо так. Ситхи піклуються про себе і для того, щоб добитися свого, ситх може зробити вчинок, який на певному етапі можна було б охарактеризувати "добрим". Але в результаті наврядче чи приведе цей "добрий" вчинок до позитивних результатів. Саме піклування про себе в шкоду іншим я вважаю проявом зла. Тобто забезпечення своїх інтересів, своїх пристрастей, не дивлячись на наслідки для інших та й навіть потяг до підкорення цих інших собі, здобуття могутності і слави, яка приведе до руйнації зсередини. Ситхи завжди слідують своїм власним інтересам незалежно хто від цього постраждає. Тому я гадаю не можна сказати, що ситх по натурі добрий з точки зору джедая.
ти маєш рацію. все залежить від того з якого боку дивитися. і теорія сама доволі відносна. З моїм завданням ти впорався. я ЗА
Хм... На 50 этаже, выходил на 39. 50-39=11. 11? В Совете было 12 магистров включая Йоду, без него 11. Возможно перед заседанием Совета Йода не хотел видеться с другими магистрами, а хотел провести время, на протяжении которого шел пешком, для раздумывания. Для того чтобы сосредоточиться и подумать о том, что будет обсуждаться на заседании. Ну также есть вариант, что просто на 40 этаже садился в лифт магистр Винду, которому Йода задолжал кредитов, поэтому он быстренько сходил и шел пешком во избежание конфликта). Я еще подумаю над этим вопросом...
-Grodgar
23.12.2007, 1:02
У страшный дядька! даже ненаю тут ток одно решение ЗА
(Tacitus @ 23.12.2007, 0:57)

Ну также есть вариант, что просто на 40 этаже садился в лифт магистр Винду, которому Йода задолжал кредитов, поэтому он быстренько сходил и шел пешком во избежание конфликта).
Аааааааааа!

Жесть.
А чому ти пішов з ордену?
(Cloud @ 23.12.2007, 2:25)

Аааааааааа!

Жесть.
А чому ти пішов з ордену?
По причині мого звільнення.
(Cloud @ 23.12.2007, 2:28)

О_О якого звільнення?
Можливо давай я тобі розкажу через ПМ?
Лолка ти.

ацукпа еурук

дуже ідейний джедай. хороший боєць. я за.
я пішов спати.
Осознал свои ошибки , сделал выводы. Если не сделал - то самое время делать (=
Получи второй шанс. Естественно ЗА
ОК, ми маємо 10 голосів
ЗА, отже ми
приймаємо Тасітуса.
(думаю ніхто не чекав нічого іншого

)