Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Моя історія: я Baglya, народився на планеті Klictikus. Був звичайною дитиною та не чим не відрізнявя від своїх однолітків. Жив з батьком та двома старшими братами. Матері я не знав... Брати розповідали що матір після мого народження забрали ситхи,батько про матір нічого не розповідав... Мій батько був Джедаем, тож я його майже ніколи не бачив дома. Він завжди приймав участь в різних битвах захищаючи мене та усю нашу планету... Брати також були джедаями та допомагали йому в бородьбі проти темної сторони.
Одного разу батько з братами відправилися на велику битву захищати нашу планету. Мені було дуже цікаво, я не розумів що це було небезпечно. Отож я пішов за ними.
... Була жахлива битва... Я заховався за великим каменем та спостерігав за тим як моя сім"я відстоювала рідну свій рідний дім. Та раптом я почув крик мого батька та побачив лежачі на сирій землі своїх двух, мертвих братів. В мене пішли мурашки по тілу... Я заплакав... мені хотілося вийти та включитися в битву та вже тоді я зрозумів шо це було небезпечно. Я підняв очі до гори та побачив над собою стоячого сита який вже підняв свого меча... в мене потемніло в очах... та раптом звідки не візьмись вискочив молодий джедай та вбив сита... я ніколи його не бачив на нашій планеті...
Ось мені вже 19 років. Мого батька давно вбили в битві. Я досі шукаю того джедая який спас мені життя... Ось я прийшов до вас в орден щоб знайти мого рятівника та захищати людство від темної сторони.