-Manhack
19.12.2007, 16:55
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.
Раса:Людина
Мова:Украінська,Російська
Планета:Татуїн
Мене знайшли в пустелі планети Татуїн дрібні торговці роботами.Вони підібрали мене і пробали в рабство....Коли мені виповнилося 13 років,на нашу планету прилетів Джедай,він побачив у мені силу і викупив мене....Він відвіз мене на Набу і віддав на виховання своему ліпшому другу,а коли мені виповнилося 18 років я захотів присвятити своє життя Ордену Джедаїв...
(Manhack @ 19.12.2007, 17:55)

...я захотів присвятити своє життя Ордену Джедаїв...
Чому?
-Amidala
19.12.2007, 17:23
Ай,какой ты юбилейный пользователь.Поимпровизируй и глубоко опиши,как бы ты поступил на месте Люка,когда узнал бы о своих настоящих родственничках,а главное-об отце.Остался бы ты с отцом и принял таким образом Тьму,или обернул свой меч против него..?
-Manhack
19.12.2007, 18:13
(Tacitus @ 19.12.2007, 17:10)

Чому?
я хочу нести мир та спокій,так само, як джедай,який мене викупив
Чи портрібно Джедаям контролювати свої емоції? Чому?
-Manhack
19.12.2007, 18:21
(Syler @ 19.12.2007, 18:16)

Потрібно... Саме емоціі наштовхують нас на темні вчинки Емоціі потрібено контролювати не лише Джедаям, а й іншим створінням...
Як навчитись контролювати свої емоції?
-Manhack
19.12.2007, 18:26
(Syler @ 19.12.2007, 18:16)

Потрібно... Саме емоціі наштовхують нас на темні вчинки. Емоціі потрібено контролювати не лише Джедаям, а й іншим створінням...
(Tacitus @ 19.12.2007, 18:22)

Як навчитись контролювати свої емоції?
Треба не вчитись, треба вміти.... Життя навчить...
Мені сподобалась твоя відповідь. Я ЗА
(Manhack @ 19.12.2007, 19:26)

Потрібно... Саме емоціі наштовхують нас на темні вчинки. Емоціі потрібено контролювати не лише Джедаям, а й іншим створінням...
Треба не вчитись, треба вміти.... Життя навчить...
Тобто, вміти? Ти вмієш добре махатися сабером? А може ти вмієш гарно, красномовно вести полеміку? Ти зразу от так узяв і вмієш, так?
Вже не першого кандидата навожу на просту відповідь, яка є однією з 8 основ Кодекса джедаїв. І ніхто не може сказати. ОМГ
Spellman
19.12.2007, 18:59
Квест : Убей Ситха Адепта и выложи скриншот
i |
| Сповіщення:
Ти впевнений, що подібний квест підходить для того, хто тільки зарегився сьогодні?
|
-Amidala
19.12.2007, 19:07
Смотрю мой вопрос в игноре...Давай с таким же темпом.
Скинь пушем ситха с пропасти и выложи скриншот. На это задание даю 4 дня.
-Elektro
19.12.2007, 19:26
Ты говориш что емоцыи сразу человек контралировать умеет?
Но чтото я в жизни не могу
как бы ты поступил на месте Оби-Вана в 3 эпизоде?Почему?
Sandman
19.12.2007, 19:46
Допоможи джедаю звільнитись від гріпу і нехай він повідомить нас про це.
-Manhack
20.12.2007, 10:53
(Amidala @ 19.12.2007, 17:23)

Ай,какой ты юбилейный пользователь.Поимпровизируй и глубоко опиши,как бы ты поступил на месте Люка,когда узнал бы о своих настоящих родственничках,а главное-об отце.Остался бы ты с отцом и принял таким образом Тьму,или обернул свой меч против него..?
Дізнатись про нових родичів - не так вже і погано. Не погано мати таку сестру, та не кожен день дізнаешся про те, що твій батько- Ситх-лорд, та ще й Вейдер. Проте не слід піднімати меч еа власного батька, хоча-б тому, що це не вирішило б результат війни. А у Вейдері ще залишилася людина десь далеко у душі Та я впевнений, що на зміну Вейдеру прийшов-би хтось інший......
P.S. Вибач, але я довго не був біля компа і не міг відповісти.
(Elektro @ 19.12.2007, 19:26)

Ты говориш что емоцыи сразу человек контралировать умеет?
Но чтото я в жизни не могу
как бы ты поступил на месте Оби-Вана в 3 эпизоде?Почему?
Обіван зробив все правильно. Спочатку дипломатично, потім по-Джедайськи...
А що робити, якщо твій кращий учень навернений на темний бік сили,ще й вважае що правий... Енекін винен сам. Я зробив-би так само.
(Tacitus @ 19.12.2007, 18:41)

Тобто, вміти? Ти вмієш добре махатися сабером? А може ти вмієш гарно, красномовно вести полеміку? Ти зразу от так узяв і вмієш, так?
Вже не першого кандидата навожу на просту відповідь, яка є однією з 8 основ Кодекса джедаїв. І ніхто не може сказати. ОМГ

Просто в житті е люди яким притаманно керувати емоціями,а яким -ні...
Виходячи з відповідей кандидата, я поки утримуюсь від голосування.
(Sandman @ 19.12.2007, 20:46)

Допоможи джедаю звільнитись від гріпу і нехай він повідомить нас про це.
FFA сервер,сьогодні 10:05.Допоміг мені звільнітися від грипу вбивши супротивника форс-пулом
Manhack. Напишы мне в аську или ПС, и скажы когда сможеш зайти на какойто сервер. Буду тестить.
-Amidala
20.12.2007, 16:48
Ответ на мой вопрос меня удоволетворил,но вот об Оби-Ване в 3 эпизоде...
У Д Е Р Ж И В А Ю С Ь
Нехай мої останні голоси в Республіці будуть ЗА. Я голосую за вступ цього кандидата, бо вважаю, що він своє ще покаже. В ньому є світло, нехай же воно в ньому засвітить ще дужче. Даймо ж шанс і цьому гравцю внести свій внесок у Республіку.
-Light Val
22.12.2007, 13:43
Важко вирішити, як голосувати.
Добре тоді дай відповідь на питання:
Які емоції можуть навернути джедая на темну сторону і чому ?
(на основі 3 епізоду дай відповідь)
Ось моє питання до тебе:
Чому у джедайській атмосфері небуває хаосу?
дай відповідь на таке запитання:
Звідки бере Силу джедай,а звідки ситх?
Як це відбувається!
Вибачте за флуд,але у Manhack'a полетів Windows,я прошу затримати закриття заявки
-Manhack
23.12.2007, 14:43
(Light Val @ 22.12.2007, 14:43)

Важко вирішити, як голосувати.
Добре тоді дай відповідь на питання:
Які емоції можуть навернути джедая на темну сторону і чому ?
(на основі 3 епізоду дай відповідь)
В серці Джедая нема місця ємоціям,бо ємоції такі я к любов можуть легко привести тебе до темної сторони,а якощо вони і є,то їх треба стримувати
(Rambo @ 22.12.2007, 15:18)

Ось моє питання до тебе:
Чому у джедайській атмосфері небуває хаосу?
Бо хаос,це теж свого роду ємоції,а ємоції-це хаос
(Specnazovec @ 23.12.2007, 13:13)

дай відповідь на таке запитання:
Звідки бере Силу джедай,а звідки ситх?
Як це відбувається!
Дуже цікаве питання....Мені здається,що Ситх бере свою силу з болю,страждання інших,а найголовніше-з ємоцій,а джедай бере її зі свого внутрішнього світу,там де все перебуває в гармонії
Щось твоя відповідь мені не подобається.(на моє питання) Утримуюсь!
Але подивлюсь на інші!
=) Трішечки не так,але за своєю сущністю правильна!
За!
-Atton Mar
23.12.2007, 20:22
Я вижу по его действиям, я не откажу ему а просто скажу ЗА . Он готов стать джедаем
-Manhack
23.12.2007, 22:05
Ні,пробач Тен,але Віндовс полетів,я не маю змоги проовести трейнінг
Sgian Dhubn
23.12.2007, 22:15
Для меня пока не понятно свет в нём или тма поэтому воздерживаюсь.
Big Phil
24.12.2007, 0:18
Коротше кажучи, тема така - ти пишеш мені в приват коли ти зможеш прибігти на Холі або ФФА сервер. Потім ти отримаєш відповідь. Після цього ти маєш знайти мене на одному з цих серверів. Коли (якщо) знайдеш - біжи туди і кажи мені шо хочеш пройти екзамен. Потім будуть 10 раундів тебе проти мене. Якщо ти переможеш хоча б у двох із них - мій голос за, якщо ні - проти. На виконанная цього квесту я даю тобі час до 23:00 в вівторок 25.12.07. Якщо до цього часу екзамен не буде проведений - мій голос буде проти. Якщо у тебе проблеми із системою і ти не можеш зайти у гру - повідом мені про це.
Ти можеш до мене звернутись. Стучи в асю. потестую...
Ось моє питання до тебе.
Уяви собі ситуацію:Ти-Джедай,у тебе є найліпший друг,з яким ви разом проходили через нечисленні випробування,пліч-о-пліч змагалися з ворогами,не один раз рятували один одному життя...І раптово він зникає...Ти витрачаєш багато часу(місяці,роки) на його пошуки,та марно,про нього жодної звістки...в тебе залишилися лише чудові спогади про цю людину.
В один день до тебе потрапляє звістка з координатами твого друга-джежая, і виявляється, що він у полоні...
Одночасно з цим,ти дізнаєшся,що твоя дружина(дівчина) потрапила у полон(а вона невдовзі матиме дитину,майбутьнього захисника Галактики(можливо)

)..
Ти маєш час врятувати лише одну людину....одже кого ти обереш:свого друга, чи кохану?
Sandman
24.12.2007, 20:32
Чи відома тобі особа, яка зараз називає себе Black ?
А ще додай до цього особу Syler © Big Phil
-Manhack
25.12.2007, 11:57
(Ades @ 24.12.2007, 16:39)

Ось моє питання до тебе.
Уяви собі ситуацію:Ти-Джедай,у тебе є найліпший друг,з яким ви разом проходили через нечисленні випробування,пліч-о-пліч змагалися з ворогами,не один раз рятували один одному життя...І раптово він зникає...Ти витрачаєш багато часу(місяці,роки) на його пошуки,та марно,про нього жодної звістки...в тебе залишилися лише чудові спогади про цю людину.
В один день до тебе потрапляє звістка з координатами твого друга-джежая, і виявляється, що він у полоні...
Одночасно з цим,ти дізнаєшся,що твоя дружина(дівчина) потрапила у полон(а вона невдовзі матиме дитину,майбутьнього захисника Галактики(можливо)

)..
Ти маєш час врятувати лише одну людину....одже кого ти обереш:свого друга, чи кохану?
Дуже важке питання...прошу не судіть мене строго за мою відповідь,але я б вибрав......друга,тому що,якби я був Джедаем,я б не одружувався
(Sandman @ 24.12.2007, 21:32)

Чи відома тобі особа, яка зараз називає себе Black ?
А ще додай до цього особу Syler © Big Phil
Відомі,а чи має це значення?
Sandman
25.12.2007, 17:10
Black, під ім'ям Sour, нещодавно він прийшов під двері темного храму ситхів, щоб приєднатись до них. Також він стверджує, що шукає тебе, щоб помститись за стару образу. (не питай, звідки нам це відомо, ми - джедаї

)
Що ти можеш про це сказати ?
п.с. І що мав на увазі Big Phil ?
-Light Val
25.12.2007, 17:12
(Manhack @ 25.12.2007, 11:57)

Дуже важке питання...прошу не судіть мене строго за мою відповідь,але я б вибрав......друга,тому що,якби я був Джедаем,я б не одружувався
Відомі,а чи має це значення?
Дуже цікаво.
Скажи но тоді, чому б ти не одружувався і як це відноситься до джедаїв ?
Справа не в одруженні, ти просто можеш дуже кохати жінку, і ти готовий кинути її напризволяще?Обгрунтуй свою відповідь.
-Tenrei
25.12.2007, 19:50
За, чудестный человек, сток квестов сделал...
-Manhack
25.12.2007, 20:48
(Sandman @ 25.12.2007, 18:10)

Black, під ім'ям Sour, нещодавно він прийшов під двері темного храму ситхів, щоб приєднатись до них. Також він стверджує, що шукає тебе, щоб помститись за стару образу. (не питай, звідки нам це відомо, ми - джедаї

)
Що ти можеш про це сказати ?
Я завжди казав і буду казати,що помста це не вихід.Якщо ми зустрінемось,я звичайно ж намагатимусь показати йому світлий шлях,але якщо його темне "Я" буде сильніше за світло,то тоді стане однім Ситом,або Джедаєм меньше...
(Light Val @ 25.12.2007, 18:12)

Дуже цікаво.
Скажи но тоді, чому б ти не одружувався і як це відноситься до джедаїв ?
Якщо Джедай одружиться,то його слабким місцем буде сім*я і можливо він навіть зречеться Ордену заради них....
(Ades @ 25.12.2007, 19:30)

Справа не в одруженні, ти просто можеш дуже кохати жінку, і ти готовий кинути її напризволяще?Обгрунтуй свою відповідь.
Як я вже казав слабким місцем Джедая в цьому випадку є сім*я....я обдумав твоє питання,і вирішив,що в цьому випадку,як би я не хотів,моною б керували ємоції(а саме любов)і я б звичайно вибрав дружину,але якби в мене з*явився б шанс врятувати друга,то я б негайно ним скористався.
Я ЗА. Все мені подобається в тобі. Думаю ти незганьбиш республіку.
А навпаки!
Добре

Мені сподобалась твоя відповідь

Хочу сам не знаю що б відповів на своє питання.....
Я
ЗА,бо в тебе цікавий хід думок
Big Phil
26.12.2007, 1:14
(Sandman @ 25.12.2007, 17:10)

Big Phil мав на увазі те, шо у Syler-a один IP із цими вельмишановиними панами.
-Grodgar
26.12.2007, 10:48
Страх и сомнения в тебе я не чувствую,уверено по светлой стороне идеш ты! За
(Big Phil @ 26.12.2007, 2:14)

Big Phil мав на увазі те, шо у Syler-a один IP із цими вельмишановиними панами.

Оскільки у одного з вельмишановний панів полетів Віндовс,а інший практично живе в мене,то все це відбувається з мого компа
-Monteki
27.12.2007, 22:39
Ого......кого я бачу.... Добре що ідеш по п'ятам добра.... Хороші відповіді і міркуєш добре, мені подобається. Мені здається, що таких людей, як він (терпеливих) на потрібно в Ордені, бо вже 3-тя сторінка, а людина не здається! я ЗА, бо старанний!!!
Corsair
27.12.2007, 22:46
Мне нравится твое мышление... думаю, что орден в тебе не разочаруется

Я ЗА!
10 голосів ЗА - Прийнятий