Розклад дуелей:
2 січня (Середа)
--------------------------
дуелі 1/8 фіналу
Rock проти Tenrei .... 2:0
Lutik проти BVS .... 0:2
Ronin проти Jazzman
Lucius проти Ibanez
3 січня (Четвер)
дуелі 1/8 фіналу
Constantine
проти DenAn
Kusik проти Вig Phil .... 2:0
Remind проти Exar Kun
+ непроведені:
Ronin
проти Jazzman
Lucius проти Ibanez .... 1:2
4 січня (П'ятниця)
непроведені дуелі:
Constantine проти DenAn .... 2:0
Remind проти Exar Kun
Ronin проти Jazzman
8 січня (Вівторок)
1/4 фіналу
9 січня (Середа)
Запасний день для непроведених дуелей
10 січня (Четвер)
1/2 фіналу
11 січня (П'ятниця)
Бій за III місце
13 січня (Неділя)
Бій за I місце
18 січня (П'ятниця) (орієнтовно)
Вручення призів
18:00, Майдан Незалежності
Орієнтовний розклад проведення ігор такий буде
2,3,4,5,8,9,10 січня - дуелі основного туру (31,1,6,7 - святкові дні, тому не граєм)
12 січня - вручення призів
Заперечення є? )
Я не зможу 2 і 3, мене в Києві взагалі не буде.
Нащо ти реєструвався в новорічний турнір, якщо тебе в Києві не буде під час новорічних свят? )
Думаю нічого страшного - отримаєш одну жовту картку за пропуск і зіграєш потім, 4ого
(Ikrit @ 25.12.2007, 22:51)

Я не зможу 2 і 3, мене в Києві взагалі не буде.

Ikrit, можеш не переживати ) Група Д, своїми пропусками зробила тобі подарунок: 2ого місця в групі Д немає, і ти автоматично виграєш 1/8 фіналу і переходиш в 1/4 фіналу. Тому 2-3 можеш відпочивати, коли будуть ігри 1/8 фінаду.
Потрібен лолотрон через 10 хв, який поможе визначити розклад ігор 1/8 фіналу (не адмін)
Ей, що за егоїсти? ) Якщо не допоможе ніхто розіграти розклад, то я визначу його сам
Roofless
27.12.2007, 23:28
Я можу бути лолотронщиком)
Розігруємо які дуелі 1/8 фіналу будуть 2ого січня, інші 3ого
Назви 4 числа від 1 до 8
Мда.. все ясно з вами. Встановлюю розклад сам.
Усе. Відбірковий тур закінчено, 2ого січня починається основний тур.
Приходьте за розкладом
"Подякуйте" Constantine, Ronin, Jazzman, Exar Kun.
Завдяки їхнім пропускам у важливі ігри основного туру, турнір розтягується.
В тому числі вручення призів переноситься на 19 січня.
Немає слів.. убив би.. а так просто великий анреспект.
Крім того, я цілком серйозно заявляю, що цей турнір - це останнє що я роблю для порталу. Набридло розважати брехунів.
Constantine
3.1.2008, 21:27
я пришел в 21:25, из-за технических проблем)
в правилах же сказанно приходить с 21 до 22.. не сказано ничего про обязательную явку в 21:00..
Мало того що я кожен день приділяю складанням цих таблиць, малюнків, слідкуванням за дуелями, купуванням призів, і ніяк не дочекаюсь обіцяної допомоги брехунів Svatov-а і Makleus-а, ти ще хочеш щоб я сидів і чекав вас додатково по годині на день?
Constantine
3.1.2008, 21:32
та ничего я от тебя не хочу) я пришел согласно правилам, из-за тех проблем, вот и все. остальные чего не пришли, я не знаю.
-----
Чего ты нервничаешь?) кто не приходит на турнир, тому же хуже)
(Dan Mor @ 3.1.2008, 21:18)

"Подякуйте" Constantine, Ronin, Jazzman, Exar Kun.
Завдяки їхнім пропускам у важливі ігри основного туру, турнір розтягується.
В тому числі вручення призів переноситься на 19 січня.
Немає слів.. убив би.. а так просто великий анреспект.
я пропустив Один раз за весь турнір свій бій вчора, я був тоді далеко від дому, фотографував.А сьогодні я зайшов у 20:55 та роніна не було.Мені прикро шо я пропустив вчора, але не треба мене заносить у чорний список..
Тільки тому що якось жаль вилучати їх одразу, і турнір затягується, і все меньш стає схожим на Новорічний, а більше на турнір в честь дня святого Валентина.
(Jazzman @ 3.1.2008, 21:35)

я пропустив Один раз за весь турнір свій бій вчора, я був тоді далеко від дому, фотографував.А сьогодні я зайшов у 20:55 та роніна не було.Мені прикро шо я пропустив вчора, але не треба мене заносить у чорний список..
Не треба ля-ля, ти обіцяв приходити кожен день, а раз не можеш, то і не треба було ставити відповідну галочку в реєстрації
Аналогично думал, что можна приходить от 21 до 22. Поэтому сегодня был на сервере в 21:20. И то потому, что просто раньше не мог. А так всегда старался приходить в 21.
Прошу пробачення , але я сьогодні не зможу бути на турнірі , затримують на роботі , багато роботи. Завтра зможу , або в другий інший день який ви забажаєте ! Дякую
Constantine
4.1.2008, 20:33
я тоже могу не появиться сегодня на турнире, так как весь день у меня падает инет. вот опять пока включили, но не факт, что опять щас не окажусь без нета.
зы если не появлюсь сегодня, исключайте из турнира.
Уже 21:05, а турнирный сервер оффлайн (у мну, по крайней мере). Я так понимаю это неспроста

О, как ток написал, так сервер включилсо
Усе, Jazzman і Exar Kun вилітають за пропуски.
Починається 1/4 фіналу.
Проводимо 8-9 січня.
яж просив пробачення... я тільки прийшов з роботи.. Дан мені дуже шкода ..я не хотів, пліз поверни мене на турнір. я ж не винен що начальник не відпукає..
Знаєш, тобі варто знайти іншого начальника. Люди які поважають себе, вночі відпочивають.
У тебе уже три жовті картки. Через тебе призер отримає пізніше приз, ніж було заплановано. Тобі цього мало? Хочеш ще більше затримати усіх інших?
Ми не ті лолки, що дають четвертий шанс...
взагаліто 2ий але яка різниця,.. велика мені честь грати на цьому турнірі..
! |
| Попередження: Флуд. 10 днів р/о |
Верните меня на турнирко))))
У меня появилось время)))
Кто украл мое одминко?)
приду на вручение призов влюбом случае- Кусику лицо бить)