Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Alvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Alvin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Знову стучуся до вас. Я не порушую правил бо я пішов до ситів на таємну місію диверсанта. Але вона провалилася. tongue.gif Можете мене перевіряти але я ніколи не піддамся ситхам. Я не буду довго говорити бо всі й так (кому треба) це знають.
-Theodore
Элвин голосую ЗА как брату и знаю что не подавалься ты темной стороне силы.Сила с тобой но больше етого не делай
-Alvin
Ибо хотел пожертвовать собой во имя Республики.
-Syler
О чём должин думать Джедай, поподробнее пожалуйста.
-Amidala
А ты случайно не Павлик Морозов,А? ai.gif

!
Попередження:

Порушення правил обговорення заявок - 10 днів р\о
-Exiled
І яка була мета твоєї подорожі до ситхів?
-Alvin
Мета моя була так. Чекати моменту коли буде цікава інформація. І тихо докладати про неї. Короче я хотів бути партизаном.
А ты случайно не Павлик Морозов,А? ai.gif

Хто це?
О чём должин думать Джедай, поподробнее пожалуйста.

Джедай повинен думати про мир і життя насамперед у світі.
-Exiled
Після прочитання твоєї заявки на єдиний варіант голосування...
ЗА

!
Попередження:

Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів. Заборонено взагалі говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа" тощо. 10 днів р\о
Jaiden
Злість я в тобі відчуваю.Кинувши орден дол нього так просто повернутись неможна.ПРОТИ
-Alvin
Та це зрозуміло Джейден що ти будеш проти бо я ніяк неможу прочитати твій нік. Я повернувся бо мене розкусили. Буду тепер духовно поборювати емп.

Йейден)
Jaiden
Тебе не розкусили,тудди просто навідміну від Ордену Джедаїв не беруть всіх підряд.А на рахунок ніку,то ти просто показуєш свою некомпетентність в знанні,а точніше в читанні англійською мовою.Моє рішення вже сказане.
-Light Val
Пішов незрозуміло чому і знов повертається. Ще казав, що голова академії.
Був навіть падаваном.
Джейдан правий і я поважаю його голос.
Проти
-Alvin
По-перше я сказав чому пішов. По-друге мене назначили спочатку головою.
Був ну й що? Деякі люди дуже вам знайомі можуть сказати чому я пішов.
Matador
Мне не нравиться когда бегают туда-сюда. Тебе нужно время, что бы переосмыслить свое отношение к ордену. Против
-Alvin
Прочитайте тему! Я не бігаю туди-сюди. Чекати тиждень?
-Jet
Ти міг і повідомити джедаїв про свій план. А так я вважаю це зрадою. В Ордені не повинно бути зрадників, які бігають туди-сюди. Я голосую однозначно ПРОТИ твого повернення в Орден, оскільки зрадив його вже ти.
-Alvin
Я хотів дізнатися про думку ситхів до джедаїв щоб знати який є духовний щлях до ордену їхнього. Як до них підійти.

Відсуваю свою заяву.
-Syler
Бути партизаном?? Тихо доповідати про плани???
Це скоріше по ситхівськи,тому я ПРОТИ твого вступу!!
-Jet

Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.