Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Знову стучуся до вас. Я не порушую правил бо я пішов до ситів на таємну місію диверсанта. Але вона провалилася.

Можете мене перевіряти але я ніколи не піддамся ситхам. Я не буду довго говорити бо всі й так (кому треба) це знають.
-Theodore
9.12.2007, 18:43
Элвин голосую ЗА как брату и знаю что не подавалься ты темной стороне силы.Сила с тобой но больше етого не делай
Ибо хотел пожертвовать собой во имя Республики.
О чём должин думать Джедай, поподробнее пожалуйста.
-Amidala
9.12.2007, 19:03
А ты случайно не Павлик Морозов,А?

! |
| Попередження:
Порушення правил обговорення заявок - 10 днів р\о
|
І яка була мета твоєї подорожі до ситхів?
Мета моя була так. Чекати моменту коли буде цікава інформація. І тихо докладати про неї. Короче я хотів бути партизаном.
А ты случайно не Павлик Морозов,А? ai.gif
Хто це?
О чём должин думать Джедай, поподробнее пожалуйста.
Джедай повинен думати про мир і життя насамперед у світі.
Після прочитання твоєї заявки на єдиний варіант голосування...
ЗА ! |
| Попередження:
Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів. Заборонено взагалі говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа" тощо. 10 днів р\о
|
Злість я в тобі відчуваю.Кинувши орден дол нього так просто повернутись неможна.ПРОТИ
Та це зрозуміло Джейден що ти будеш проти бо я ніяк неможу прочитати твій нік. Я повернувся бо мене розкусили. Буду тепер духовно поборювати емп.
Йейден)
Тебе не розкусили,тудди просто навідміну від Ордену Джедаїв не беруть всіх підряд.А на рахунок ніку,то ти просто показуєш свою некомпетентність в знанні,а точніше в читанні англійською мовою.Моє рішення вже сказане.
-Light Val
9.12.2007, 20:14
Пішов незрозуміло чому і знов повертається. Ще казав, що голова академії.
Був навіть падаваном.
Джейдан правий і я поважаю його голос.
Проти
По-перше я сказав чому пішов. По-друге мене назначили спочатку головою.
Був ну й що? Деякі люди дуже вам знайомі можуть сказати чому я пішов.
Мне не нравиться когда бегают туда-сюда. Тебе нужно время, что бы переосмыслить свое отношение к ордену. Против
Прочитайте тему! Я не бігаю туди-сюди. Чекати тиждень?
Ти міг і повідомити джедаїв про свій план. А так я вважаю це зрадою. В Ордені не повинно бути зрадників, які бігають туди-сюди. Я голосую однозначно ПРОТИ твого повернення в Орден, оскільки зрадив його вже ти.
Я хотів дізнатися про думку ситхів до джедаїв щоб знати який є духовний щлях до ордену їхнього. Як до них підійти.
Відсуваю свою заяву.
Бути партизаном?? Тихо доповідати про плани???
Це скоріше по ситхівськи,тому я ПРОТИ твого вступу!!