Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Snow
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Snow
Я ознайомився з правилам Нашої Галактики і забовязуюсь неухильно їх дотримуватися.

Історія моя така.Колись за часів Старої Республіки я був незначущим пілотом яких тисячами направляли на різні міссії.Пройщовши Мандалоріанську війну я думав піти у відставку але не вийшло нагрянув Малак зі своєю флотилією.Під час битви на Зоряній Кузні мене було підбито і корабель на повному ході залетів до ангару Кузні при цьому вбивши кількох солдат та розмазавши по стінці одного ситха.А далі якимсь не зрозумілим для мене механізмом мене відіслало в анабіоз на 4 тисяці років.Прокинувшись я зрозумів що знаходжусь на планеті для вязнів(типу Крематоріі з Хронік Ріддіка).Зброї не було.Умови жахливі плюс загальна слабкість після 4 тис років сну.Там я пробув 2 роки незнаючинічого про навколишній світ і зміни в ньому.За цей час я окріп мої сили відновилися. Потім туди привезли якогось хлопця що був чи то Джедаєм у вигнанні чи то Ситхом якого переслідували по всій галактиці я не знав.Прийшов час втечі.Саме тоді коли я продумував план і відкрилися мої здібності в силі.
Той хлопчина допоміг мені їх контролювати але на рівні пересунути дюрапластову тарілку на кілька сантиметрів.Отже після втечі під час якої мені добряче підсмажили мою пяту точку ah.gif я вирішив довідатись що сталося за той час.І зрозусів що змінилося все (тута я ще міг довго флудити але щоб не заважати вам деякий момент я випущу).Під час війни клонів я і записався до лав республіканської армії пілотом але пімля того як Палпатин обявив свій темний бік я пішов звідти.І сидів в Татуїнській Катіні пропиваючи і проїдаючи гроші які видавалися кожним солдатам після дембеля. laugh.gif Так було до тіх пір поки я не зустрів Кайла Катарна який вчинив стрілянину в Нар-Шадда я трохи допоміг йому втекти бо там було гаряче навіть для джедая і він відчув смлу в мені і відвіз до академії джедаїв.

Ось
-Midnight
Кого я вижу happy.gif
ЗА,хороший игрок,судья(чтит правила)
-Theodore
Полностю подерживаю Авадона ЗА ибо хороший боец
Lamer
Голосую ЗА!Дуже ввічливий та сильний гравець.
-Syler
Мечем вміє добряче махати і людина гарна!!! Я обома руками ЗА!!!!!!!!!
-Light Val
Хорошо владеет мечом, хороший игрок но ведь етого мало.
Скажи луче, кто такие джедаи?
Обьясни восем основ джедаев. И тогда посмотрим кто ты есть!!!
-Razzor
Он лолка))Йа солидарен с проголосовавшими)
ЗА

!
Попередження:

Порушення правил розділу - 10 днів р\о
-Grodgar
Знаю его хороший человек, и отличный боец) ЗА handshake.gif
-Amidala
Все так дружно проголосовали...Люблю плысть против течения,но на этот раз поддамся ему.ЗА.

!
Попередження:

Порушення правил обговорення заявок - 10 днів р\о
Black Hawk
Знаю его достаточно давно, хороший боец, отличный человек. За.
-Brian
Других вариантов быть не может! ЗА! Отличный боец, приятный собеседник.
Remres
(Snow @ 8.12.2007, 21:31) *

УБиВЦЯ пташок

Може краще убивця ситів? biggrin.gif
За

!
Попередження:

Corsair
Видел его в бою, неплохо владеет мечем. Так что я ЗА!
Dzhygir
Не могу не согласится с большинством та й потом сам ево видел ЗА.

!
Попередження:

-Hannibal Lector
Подтверждаю все вишесказаное и говорю ЗА

!
Попередження:

-Light Val
Я смотрю, что все за, а ведь он даже на мой вопрос не ответил.
Он думает, что написав одно сообщения его примут, так получается.
Если он не ответит на мой вопрос я сочту ето за неуважение к совету...
-DeverTex
Да игрок хороший видел пару раз в игре,но без вопросов не получиться этого мало...
И так:Перед тобой ситх emperor.gif он держит в заложниках близкого тебе человека xw-pilot.gif ,а ты захвотил и удерживаеш у себя целую роту имерцев imperialofficer.gif .Ситх предлогает обмен и ты понимаеш что если ты отпустиш ипрецев они будут нести зло и разруху at-st.gif ...Каковы твои действия? confused1.gif
-Snow
Джедаї це давня організація людей яка бореться за мир і порядок у галактиці та мають свої довоілі правильні і в реальному житті(ИМХО)принципи та філософію

2)8 основ шось я такого непригадую але якщо ти про кодекс тоді
Спокій долає емоції
Знання долає неуцтво
Ясність долає пристрасті
Гармонія долає хаос
Сила перемогає смерть
3)по-перше немає везвихідних ситуацій
Я використовуючи майнд трік запудрю голови роті імперців або просто оглушу їх,
погогджуся на обмін із ситхом а коли всі будуть у безпеці буду битися з ситхом щоб зупинити хуліганство laugh.gif
-Light Val
В кодексі джедая є вісім основ. Назви їх.
-Snow
Спокій емоції Знання неуцтво Ясність пристрасті Гармонія хаос.
Якщо ти про це то

Спокій емоції Знання неуцтво Ясність пристрасті Гармонія хаос. laugh.gif
-Jet
(Snow @ 9.12.2007, 21:37) *

Спокій емоції? Знання неуцтво? Ясність пристрасті? Гармонія хаос?.
Якщо ти про це то

Спокій емоції Знання неуцтво Ясність пристрасті Гармонія хаос. laugh.gif

??? Не знає навіть елементарних основ ідеології джедаїв, я голосую ПРОТИ.
-Snow
Нравственность, медитация, тренировка, лояльность, чесность, храбрость,отстраненность, сражение.Поискал помогли немного а то что не знал ето конешно плохо но все таки мы же приодим чтобы научицца...

Жду......

-Jet
(Snow @ 9.12.2007, 22:39) *

Нравственность, медитация, тренировка, лояльность, чесность, храбрость,отстраненность, сражение.Поискал помогли немного а то что не знал ето конешно плохо но все таки мы же приодим чтобы научицца...

Жду......

Розкажи про "Чесность" і "Нравственность". Але не перекатай, а скажи як ти розумієш.
Big Phil
Я не розумію чого його ще не прийняли. Це ж справді один із сильних гравців. До того ж часто з'являється на серверах. Хай і мій голос буде ЗА.
-Jet
Не прийняли, бо не відповів на запитання.
-Snow
Чесность означает то что джедай не болжен обманывать ибо обман ведет к страху страх порождает ненависть а ненависть ведет во тьму

Нащщет нравственности я щитаю что джедай должен подавлять свой нрав и свои емоции.
-Jet
Джедаи должен всегда говорить только правду?
-Ki-Adi-Mundi
huh.gif ЗА - сильный воин.

пс: таситус, ты чего? ты задаеш вопросы даже проголосовав против.
после того как ты проголосовал у тебя нет права задавать вопросы, разве что если ты напишеш что поменяеш мнение, но судя по твоим вопросам этого не произойдет. huh.gif
-Monteki
І я задам питання. Бачу що всі за, але що б бути Джедаєм треба не тільки вміти добре махатися Сабером, з таким вмінням ти і до Ситхів можеш піти, бо це більш змахує на їх, а й правильно, продумуючи вирішувати проблему (не здопомогою Сабера). Тому скажи мені, якщоб ти зустрів би Ситха і побачив, що в ньому хоть і трішки, але є добро,як би ти йому показав вірну дорогу!?
-Jet
(Ki-Adi-Mundi @ 11.12.2007, 15:48) *

... но судя по твоим вопросам этого не произойдет. huh.gif

С чего ты взял? Я могу поменять свою позицию.
И возможно я забыл, память отказала - где есть такое правило? Я могу изменить свое решение как последствие изменения обстоятельств. И для этого я могу задать дополнительные вопросы. Это первое. А второе - ответит кандидат на вступление на вопросы или нет также может повлиять на мнение остальных, поскольку эти вопросы, а вернее ответы на них могут показать другим джедаям взгляды того, кто подал заявку на вступление.
-Light Val
На мой вопрос ответил только, почемуто не сразу.
Я не знаю что тебе сказать.
Ладно ЗА
-Tenrei
Поскольку он во многом думает в большинстве так как я, ибо я тоже не знаю 8основ, поскольку он умеет махать сабером, поскольку он хороший человек, приятный в общении я голосую за.
ЗЫ этот список можно продолевать до хз сколько
-Snow
(Monteki @ 11.12.2007, 15:50) *

І я задам питання. Бачу що всі за, але що б бути Джедаєм треба не тільки вміти добре махатися Сабером, з таким вмінням ти і до Ситхів можеш піти, бо це більш змахує на їх, а й правильно, продумуючи вирішувати проблему (не здопомогою Сабера). Тому скажи мені, якщоб ти зустрів би Ситха і побачив, що в ньому хоть і трішки, але є добро,як би ти йому показав вірну дорогу!?

Ну я бы предложыл бы ему опомницца и откинуть гнев пробудить свет в себе защищался бы до последнего момента поскольку намного тяжелей развеять тьму в себе чем погасить свет(Не помню в где я ету фразу слышал но к теме пришлась а нащет того чтобы не врать я щитаю да что джедай не должен врать
-Monteki
(Snow @ 11.12.2007, 20:58) *

Ну я бы предложыл бы ему опомницца и откинуть гнев пробудить свет в себе защищался бы до последнего момента поскольку намного тяжелей развеять тьму в себе чем погасить свет(Не помню в где я ету фразу слышал но к теме пришлась а нащет того чтобы не врать я щитаю да что джедай не должен врать

По-перше, про "Врать" я тебе не питав і не згоден з тобою, бо іноді щоб дізнатися правду треба і збрехати.
А от на моє питання відповів не погано.
По-друге,розкажи мені 5 правило бойового кодексу.
Garibaldi
12+ голосов За - принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.